Отговори
# 180
  • Varna
Добър вечер, Фарашки!!!
Да се разпиша и тука, нищо, че се четем и във Магребската тема но от много хубави пожелания глава не боли. Поне да хване дикиш!!!
 От цялата си душа ви пожелавам от всичко хубаво по Много!!!!

http://www.metacafe.com/watch/yt-MqWYDlVCM8Q/milk_honey_didi/

А това е другата песен със която ви поздравявам и смятам, че ще ви хареса както другата която оставих във другата тема. Може би малко растуха след кофти новините за Газа.
Ditty, бях писала за себе си по отдавна сигурно си пропуснала. А Десерт беше писала за мене- случайно се запознахме със това  прекрасно същество. Но май няма нищо случайно на този свят Simple Smile
Но не съм казвала, че съм мама на голямо момче защтото аз съм голяма мама Laughing
Между другото съм Старозагорска снаха Laughing
А ако знаеш как ми се ходи във  Сирия. Имам познати от там които са ми расправяли много  но аз доста знам за древната история на Сирия.Бях споменала, че много харесвам историята на Средния Изток  а във Сирия има доста неща за гледане.
Много съм гледала по Дисковери ченал и подобни канали. Дежурна съм на тези канали
Голям фен съм ви момичета да знаете. При вас се спрях и останах Hug
Dtty чувала ли си за екскурзии които се правят до Сирия?
Трябва да решавам де да хайманосвам като се върне Бате във България. Тунис ли, Мароко ли или Испания да видя Арабското наследство във Кордоба и Гранада- нали знаете Ал Андалус и разбира се Алхамбра- снимките от песента са правени там!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug newsm51

# 181
дуа Мубарак е едно голямо ......................................,всеки да се сеща

делта за екскурзии от БГ не знам,но редовно има групи германци,италианци французи и т.н ,ина4е има автобусни фирми,директно до тук,ако решите да идвате оба4е пиши :hug
моми4ета-някой има ли нещо против Делта да полу4и паролата,питам малко по рано, но тя е пускала нейни снимки,та 4аст от моми4етата са я виждали-4акам до утре ве4ер

и сега малко да се посмеете-по старите си спомнят 4е преди време бях поканила една сирийска снаха,която ми отказа с мотива,4е мъжа и бил кюрд Shocked,аз ли4но не разбрах това какво пре4и но все пак,та днес полу4их ЛС от въпросната особа,в което ми дава скайпа си,та се свързах с нея,в на4алото върва добре,до момента в който видя моя снимка-тук  се промени изцяло,ама и аз нали съм си злостър ,не си замъл4ах,та първо бях обвинена,4е си губя времето в форума-а тя нямала време за такива простотии-в последствие и погледнах и профила й,за 4овек който не се вълнува от простотии има доста публикации Mr. Green,4е и не прекъсващи,а и беше пускала тема -какво мислите за името Лорин-така се казва дъщеря и,но я бяха  запо4нали защо ,Лорин а не Лора,та спря да пише по темата,после бях обвинена 4е не съм патриот защото не съм живеела в БГ,а тя видиш ли никога нямало да отиде в Сирия-тук аз и написах някой неща,тя пък се засегна и ме попита как се казва мин. прецедателя на Сирия-и понеже не се сетих,ми каза 4е видиш ли аз която съм тук от години не знам нищо за живота тук,и ме блокира от списъка си

ей хора всякакви #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 182
Дуа, липсваше   bouquet

Деси, това моме мълчи като партизанин, няма да издаде секретната информация   Peace

Теди, блазе ти, поне един спестовен член на семейството. Ние имаме 0 такива.  hahaha

Момичета, видяхте ли, че днес е имало протестно шествие на палестинците, живеещи в България. По Витошка в София и не знам още от къде са минали. Беше ли обявено предварително по медиите, аз не съм чула. Щяли да даряват и кръв за жертвите.  Peace

Чудя се над нещо, вие ми кажете дали е така. Струва ми се, че за първи път нагласите са малко обърнати и хората повече започват да чуват за палестинската страна на конфликта, а не само да жалят "горките евреи" от "арабите фанатици".

# 183
Аз нямам против за паролата  на Делта -   bouquet

Дтти -виж какво намерих и цял следобед се рових.Пускам го тук защото може да е интересно и за други
Иначе момчето е сирийче-БРаво на това дете-умно,начетено....блоковете към профила са му много интересни

http://www.zazz.bg/user:syrian

най-вече това
http://ruslantrad.wordpress.com/

Ето тук е качен  протеста днес   в  София.....
ха-и   ...Чудо или не, равини протестират срещу Израел #Crazy

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 21:34 от dala

# 184
латеа ми кво да каже-малко си е,навряло се е при големите Laughing Laughing Laughing

дала съседите сигурно ще кажат 4е това не са равини,а хора на Хамас пробле4ени така за да им развалят имиджа Mr. Green

дуа изобщо не беше права като протестира за СНежана и знамето на Израел-то4но там си и е мястото

# 185
Добър вечер момичета!   bouquet

И аз като Дуа, в последни дни съм много разстроена от грозните събития. И нямам много настроение да пиша тия дни. Cry Като гледам новините душата ми се къса. Чудя се кога ли вече ще спре тази рана. Не им дадоха мир на хората.  Cry Лошото е че целия свят сме само свидетели на това нечовешко действие. Иска ми се по някакъв начин да подкрепя страдащите хора там или поне да изразя съпричастност. Оставаме си само свидетели, а горките и невинните хора там умират. Няма справедливост в този свят.  #Cussing out

Дано Аллах помогне всички наши братя и сестри страдащи не справедливо в техните си земи!
Praynig
[/size]
Кате Шилан Мерси много за пожеланията..да ти се връщат двойно и още по-хубави. Нека Аллах ти даде това което даже не си си мечтала и винаги най-доборото за тебе.  Hug

Лека и спокойна вечер на всички!  Hug

# 186

Дина-честит рожден ден,бъди все така красива ,щастлива и обичана

# 187
  • София
Дина, и от мен най-сърдечни пожелания послучай Рождения Ден!Бъди жива и здрава,заобиколена от много любов и усмивки!И нека днешният ден ти донесе тройна радост- приятно изкарване на празника, успешно изпращане на старата и съответно посрещане на Новата Година и получаване на хубава новина за  раждането на още едно българско бебче на територията на Бахрейн!Това последното го помня като ориентир от твой предходен пост.И ако тази година бебчето е чуждо, то през следващата, отново на рождения ти ден, от сърце ти пожелавам да си със сестричката на Дани в ръце! Wink Grinning

# 188

ДИНА  Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ - ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА СРЕД ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА !

# 189
Динка Честит Рожден ден мила ,бъди здрава , все така красива и усмихната и много Щастлива  .Весело изкарване на празниците   bouquet

# 190

Дина, Честит Рожден Ден!!!!

Желая ти здраве, защото без него
нищо друго няма значение,
несекващ стремеж към знание,
защото то ще те научи как да постигнеш предното
и любов, защото това е достатъчно добра цел в живота.

# 191
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДИНА!!!
С пожелание за много усмивки по пътя ти!!!!  smile3525
Любимата ми баба се казваше Дина Simple Smile

# 192
честит рожден ден Дина! newsm59
най-искрени пожелания за здраве, щастливи моменти и успехи във всички начинания.
хей момичета весело посрещане на новата година. на мен ми е доста изнервено днес, но и аз винаги съм си така по празници.

# 193
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДИНА!!!! МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!!

А на всички останали - ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!!!

И аз съм съпричастна към мъката на палестинския народ. Няма друга нация, която да е изтърпяла толкова унижение и смърт. Думите са нищожни за да опишат трагедията на тези хора. Но това ,което мисля също е, че е безсмислено само да пишем и да ги вайкаме - ако можем да направим нещо за тях - дрешки, храни, кръв да се дари. Иначе това, че някой няма да празнува, това тях няма да ги стопли и нахрани.
Така че да приключим с голите приказки и да се захванем и направи нещо. Колкото и да е малко ,все е нещо. Я вижте колко хора сме се събрали в тази тема! Капка по капка вир прави.

# 194
Дина,честит рожден ден.Много здраве и късмет ти пожелавам
Весело посрещане на новата година!
Целувки

Общи условия

Активация на акаунт