Отговори
# 165
а.ясмин какво става при вас,мина ли операцията newsm78

латеа благодаря за подкрепата  Hug,оба4е о4аквах и Дуа да даде едно рамо

а сега за вси4ки сирийски снахи-от 02.01 отваря и нова фирма-коят ще пътува и до Румъния,и моя голяма радост ще минава  през Ст Загора  smile3521 smile3521 smile3521
моите от утре за 2 дена на у4илище-да се 4удиш за какво ли newsm78,по добре да им ги бяха взели от ваканцията
делта дай малко пове4е инфо за себе си-разбрах 4е имш един син-на колко е newsm78

ди и при мен голямата и дреби хапеха-ще отмине,не излизай по къс ръкав-за да не предизвикваш хорското любопитство newsm47

# 166
  • София
Здравейте отново,
Ние пак ходихме на зимни кънки, амо този път на пързалката до НДК.Децата караха, а ние-дъртите ,се скрихме в кафето до пързалката, на топличко...Ама явно още вчера съм настинала, тъй като нещо взех да кихам и кашлям.. Rolling EyesИ тъкмо си мислех, как ще си направя нещо топличко, било то чай или мляко, и хоп...баба ни сготвила картофена крем супа GrinningТокущо излапах порядъчно голяма купичка... bowuu и се оправих веднага Mr. Green
Монсун, споко!При нас близначките също обичаха да хапят, но това отмина бързо...Лошото беше, че двечките отраснаха сред много дечица, набор на кака им и в проблемния период те изстрадаха  от това пусто хапане май повече от мен.. SadАма майките им ни търпяха Mr. Green
Шилан, разби ме с твоята пестеливост. LaughingМоичките сутринта намерили в някакво портмоне 16-17 Евро на монети, останали като ресто от многобройните ми пътувания към Гърция.Първо ме питаха, дали могат могат да бъдат обменени.Когато разбраха, че може, почнаха да кроят планове за разпределянето им..Каката и една от близначките, докопат ли парички - не  им прощават, изхарчват всичко, до последната стотинка.../досущ като мама и тати/.Докато другата близначка е определено пестелива...винаги от джобните си заделя и си ги слага в касичка.Двете хитруши обаче се опитаха да я преметнат, предлагайки обща касичка с начален капитал равен на еквивалента на въпросните 17 Евро в лева.А после всеки щял да я допълва с остатъка от джобните си Rolling EyesАма тя явно не е чак такава балама, за каквато я мислех, не се хвана на хорото.. Mr. GreenИдва и съответно ми се жалва, че не било честно, единствено тя щяла да пълни оттук насетне тази касичка, а пък накрая сумата щяла да е обща..И е права, де.На кого ли се метна обаче такава пестелива? newsm78
Латеа,метни насам някоя друга загадчица! PartyИли си се заела с ученето?Като споменах за учене и се присетих за едно от домашните на каката за ваканцията.Празна карта на Африка, единствено отразени контури на отделните държави...От ученика се очаква, без помощта на странични пособия, да съумее да попълни имената на страните и техните столици, като точката за столицата трябва да е и позиционирана правилно ThinkingЗа целта, като лоша мама, отпечатах на принтера 10-тина подобни контурни карти и  й ги връчих за утрешно "забавление". ShockedВ ответ получих произнесено през зъби мило обръщение "гаднярка" #CrazyТа с такова занимание, май утре няма да стигнем до кънките... Naughty
Я да ходя да сервирам хапване и на другите, пък после пак ще се врътна насам.И се надявам да заваря по-голямо оживление.

# 167
Деси, Теди, успокоих се за хапането. Явно не сме единствените и сега трябва да се въоръжа с търпение и да чакам периода да премине...и да внимавам да не ми зърне някой ръцете, че приличам на жертва на домашно насилие....

Колкото и да ми е неприятно възобновявам пералната тема. Май наистина трябва сериозно да помислим за промяна на заглавието  newsm78. Извикахме майстор да отвори пералнята и той се произнесе, че просто и било времето да се развали. Отзад барабана (или казана) направо бил разцепен на две, някакви лагери счупени, и можела да се закрепи за месец-два, но нямало смисъл...Новите модели били умишлено направени с евтини материали, за да издържат до края на гаранцията и после да купуваш нова...Та исках да ви попитам в тази връзка, при това положение длъжни ли сме ние като наематели да я плащаме, или поправяме? Не ми са ясни законите тук, в Англия отговорност за ремонта е изцяло на хазяина, а тук се страхувам, че ще стане точно обратното, тоест той ще очаква от нас да му върнем работеща пералня. Моля за съвети, че вече ми горчи  в устата от предстоящия разговор с хазяина, аз ще съм на фронта, понеже мъжо не говори български...  Weary

# 168
Кате Шилан,благодаря ти много за пожеланието,дано очите ти да виждат само хубави неща! и да ти топлят сърцето с любов!
Всичко най-добро ти пожелавам през новата година ! както и на всички,Инша'Аллах да бъде по-добра от тази!  Hug
Честита 1430 г и от мен!  Hug
  bouquet

# 169
  • Варна
Моля за съвети, че вече ми горчи  в устата от предстоящия разговор с хазяина, аз ще съм на фронта, понеже мъжо не говори български...  Weary

Такаааа положението е наистина много сериозно,вероятно има някакъв перален вирус - луда пералня или нещо подобно но ние няма да се даваме без бой  Simple Smile. Моето скромно мнение е че в БГ няма закони за тези неща,по скоро неписани правила които гласят че със сумата на закупената вещ пропорционално се намалява размера на последващият наем до изравняване на двете стойности  Peace или поне така са ми казвали, да не дава господ да ми идва на главата затова момичета Ви съчуствам дори и да говоря шеговито   bouquet

Разговорът с хазяина трябва да протече в напълно делови тон,нещо като например - хазяин,развали ни се пералнята,срочно трябва да купя нова ,няма къде да пера на детето дрехите и с тази зима Tired,аз знам че ти ще искаш да я възстановиш но ако нямаш сега възможност нека ние го направим пък после ще си приспаднем от наема става ли......... и даваш най хубавата си усмивка   Mr. Green но това трябва да стане възможно най скоро ,най добре още утре сутрин, докато са още празници и човека е в настроение  Peace

каквото и да решиш използвай тактиката че нападението е най добрата отбрана  Peace ,желая ти късмет и стискам палци  bowuu

# 170
Ха, Ха, Либра,
след духовития ти постинг, вече гледам много по-оптимистично на предстоящия разговор с хазяина... newsm62 newsm62 newsm62

# 171
====на Дала пожелавам да събере на едно място 3те си слънчица и да спре да се тревожи майчинското й сърце, да са всички много щастливи заедно

От твоите уста  в Божите уши  Шиланче   bouquet  bouquet  bouquet

Разтопи ме като Снежко....
Да ти се  връща стокротно  и реално Доброто, което искаш да Пожелаеш и Да  Раздадеш  Hug

Момичета, аз нямам нещо желание да пиша,но чета и мисленно съм със Вас
Бях на митинг   -  тук в моя арабски квартал....Аз разбирам че конфликта е с двЕ лица на монетата ,ама сърцето ми се къса от станалото Точно пред Празниците

ДНЕС Е  АРАБСКАТА НОВА ГОДИНА   bouquet
ЧЕСТИТА ДА  Е
  bouquet

# 172
   Привет момичета!

Честита Арабска Нова Година!

Кате Шилан.... невероятни пожелания Hug Благодаря от сърце- от твоите уста в Божиите уши! Да ти се връщат и на теб хубавите неща , които ни желаеш и да има изобилие от всичко, което ви прави щастливи в дома ви!

Кате , как успяваш да си такава пестовница? Това май или си роден с него или не си- аз съм с толкова широки пръсти... и малко да имам и много да имам ще ги похарча Embarassed

Теди при вас поне едната близначка е спестовница -пак е нещо , че ако и трите бяха като мама и тате Laughing

Сестра ми и бебенце са добре- вече се опитват да се кърмят , а днес най-после е получила онзи колет , който пратих преди повече от месец , и за който ви пях питала как да процедирам Peace
  Имам и снимки вече - прилича на Даниел като беше бебе Heart Eyes
  А днес се роди и второто от трите бебета на много близки мои хора- всички са в периода от 23 до 31 декември. Щастливата мама е българка тук в Бахрейн- множим се... WinkТретото го чакаме на 31-ви декември- на моят рожден ден и ще съм му кръстница здраве и живот!

Лека вечер на всички!

# 173
  • по пътеката
привет, не съм писала отдавна ,но ме е  страх да вляза тука, много сте заразни, пупу да ме пази зло, да не ме уро4асате! ина4е сме добре у дома, ваканция, кеф4е!2 компа докара моят и един мобилен и пак не стигат!
4естита 1430 г, плодовита и реколтна на успехи, събирателна за разделените ду6и, късметлийска за джобовете и за преоткриването на дома6ния комфорт и хармония!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Кате, много ти е хубаво пожеланието  Hug Мерси за него и за цялото старание и хубавата изненада  Hug
Теди, само да изнамеря някоя хубава!
Ди, би трябвало да е както каза Либра - ти поправяш, те плащат. Дано няма проблеми и да са разбрани хора.
Деси, няма за какво  Hug Къде е наистина Дуа?

Хайде момичета, лека нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 00:34 от Latea

# 175
Кате много ти благодаря за пожеланието!!!Наистина си успяла много точно да пожелаеш на мен и на всички останали това от което се нуждаем! И на тебе Кате пожелавам Когато старата Година си отива, а Новата в дванайсет се роди, желая ти от все сърце да си щастлива и нека в тази нощ красива се сбъднат всички твои хубави мечти!В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине,
с щастие и обич те дари!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!
Послучай Новата година
моя поздрав приеми
и нека радости големи
ти носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите твой
в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето
място за тъга.

# 176
На всички пожелавам Колкото и да е жалко, взехме да живеем с малко, глави смирено да навеждаме и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме, нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред да са изпълнени с късмет, с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!Нека Новата 2009 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ви и слънцето да огрява винаги лицата ви. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 177
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА,
НЕ ПИША ЗА ДА НЕ РАЗВАЛЯМ ПРАЗНИЧНОТО ВИ НАСТРОЕНИЕ Sad

...на фона на това ,което се случва днес,всички тези празници ми си струват безмислени...как бих могла да празнувам,като виждам мъртвите деца по тв-дори не им дават възможност да избягат-стоят затворени и чакат да бъдат убити...съжелявам,че така по празниците,но който не иска да не чете...аз нали преживях този несправедлив кошмар-и знам какво им е на хората Sad...а целия свят мълчи-поне да извозят цивилното население с кораби-не може...
някои водачи на арабски държави лично бих ги убила #Cussing out

за какво е този конфликт...взеха на хората земята ,60год.живеят по бежански лагери или в крайна бедност...пък като се противопоставят -ги уиват-трористи били,не знам какви били-а то истината е истина-изгониха ги от домовете и земята им ,пък за това,че недоволстват и имат съпротива-ги убиват-поне да предприемат някакви преговори-няма такова нещо Sick

набутаха ги в газа-300кв.м пустиня-6-7 месеца-без ток ,газ,вода-дават им като на затворници колкото да не умрат-пък защо хвърлят ракети Crazy-а те едни ракети-пиратки Crazy
та на днешно време-който иска да живее-май трябва само да живурка и да се примирява с наведена глава-няма ценности като достойнство,честност,вяра,справедливост,Свобода- Sick
има само задоволени материални желания или стремеж към тях-всичко друго е обречено на гибел или страдания Sad
Желая на всички пълноценен и достоен живот-въпреки всичко и въпреки всички  bouquet-Ншаалах Praynig

# 178
Дуа напълно съм съгласна с тебе това което става просто е невероятно как може така да убиват невинни хора а светът да защитава само едната страна.За съжаление се повтаря ситуацията като във Ливан и там избиха толкова невинни хора жени деца.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 15:42 от reni31

# 179
Така е Рени-но в Ливан нещата приключиха добре и с победа за нас-враговете ни знаят това-земята ни е цяла,домовете ни възстановени-и най-важното -запазихме свободата си-пък за всичко друго,което става -едно е важното,-Бог ще раздаде справедливост и никой няма да остане ощетен Praynig
иначе в Палестина е по-зле и от Ливан-понеже ние-на риск,но имахме възможността през планини и криволичещи пътища да се спасяваме,а в Палестина не е така-за сега единствената граница с Египет е отворена само за ранени-другите са затворени в този кошмар Sad

Общи условия

Активация на акаунт