Отговори
# 120
Здравейте фараши,

Надявам се,че всички празнуващи са си изкарали прекрасно.
Аз наминах към нас, най-вече за да се видя със сестра ми, която работи в София и си е дошла само за 2 дни. Оказа се, обаче, тягостно у нас, котката ни починала вчера, тя беше 16 годишна, това е столетническа възраст за една котка, и горкото животинче прекара в големи мъки последните няколко месеца...Майка ми и сестра ми са на лескотанчета заради загубата. Аз лично не съм живяла с котката и ми беше по-малко тъжно, но все пак струва ми се  малко прекалено да се вземат лексотанчета ... Иначе имаше постни ястия, а майка ми кой знае защо баницата с късмети винаги я е правила за Нова година, а не за Коледа...

Латеа, макар че принципно не празнувам Коледа, позволявам си да се възползвам от пожеланието ти за неразваляне на пералните. На нашата успяхме да задействаме центрофугата след умелата намеса на мъжа ми. Неговите технически умения се състоят в безразборно натискане на бутоните, почукване, блъскане и ритане по пералнята. Сега не смея да гадая дали цялата програма ще работи както трябва...

Някой знае ли дали днес работят супермаркетите като Била или Кауфланд? 25-ти декември ми е номер едно нелюбим ден в годината , следван от 1-ви януари...не задруго, ами защото все нещо се спича заради неработещ транспорт и магазини..ето сега сме закъсали за хляб, нядявам се да намеря някое отворено магазинче.

Чакам да споделите как сте празнували и да ми пратите малко виртуален сняг (късметлийките), че при нас се облещило едно слънце, и нито една снежинка...

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 10:17 от Monsoon_rain

# 121
Весела Коледа на всички и Честит Имен Ден на всички именници!Желая ви много здраве и любов през новата година на вас и вашите семейства.Приятно изкарване на всички празници  bouquet

# 122
  • по пътеката
как прекарахте? ние-добре, като никога, но можеше и по-добре,ама пусто мъже! поне си хапнаха вси4ки добре, а линда си игра с белите и 4ервени боб4ета от салатата, яде щрудел, невероятно, #Crazyа вси4ки ядоха  содената питка, макар,4е аз не съм доволна от нея, нямаш? много време за да я правя! парата се падна на свекъра!  Money правих за сефте табуле с булгур, бре, изяде се! направо 4ак повярвах в 4удото дядо коледа, моите да ядат вси4ко и с кеф!линда си полу4и подаръка и се показа ,вси4ки без свекито харесахме, разбира се! контрата си е контра ,бе!
желая да си празнувате в мир и любов и да се правят ощ? деца, 4е да ставаме  лели-арабелки  и хубавелки!  bouquet bowuu Hug

# 123
  • София
Здравейте дами,
Да докладвам и аз..Децата, а покрай тях и ние си прекарахме супер. GrinningЯденето го пропускам, тъй като за всички е ясно , какво и колко е изядено..В тази връзка, един съсед ,чието детенце дойде сутринта у нас, за са си размени подаръци с моичките, сподели, че след солидно изядените количества боб и зелеви сармички, сутринта спалнята им мязала на газова камера Mr. GreenКолкото до баницата с късмети, и ние сме сред изключенията като майката на Монсун, които я правят за Нова Година... ThinkingИначе само паричката в питката...Но не се падна на мен, а на Сара SadКупонът започна едва след яденето.
Моичките се костюмираха.Каката беше котка, малките бяха с костюми на принцеса и клоун.Най-големият бъзик беше, когато костюмираха и мен.. PartyНашият тати през последните две години бая карнавални костюми им е пращал, та сред тях имаше такъв и на Белобрадия старец ooooh!Молех се да не ми стане, ама не биде... Rolling EyesТа със събрана под шапката коса, с ботушите на тати, с костюма , с цайсите на баба, се превърнах в Дядо Коледа.Одобриха вида ми, тъй като шкембето ми е напълно естествено, но каката не пропусна да отбележи, че малко над шкембето има едни нетипични за Дядото издатинки, които следвало да прикрия с възглавница.Та като я подпъхнахме и костюмът се поразпра по шевовете.. hahaha Joy
Докато се преобличахме, баба предвидливо звънна на външната врата и докато се доберем до нея в приличен вид, Дядо Коледа  беше оставил чувала с подаръци и беше продължил по пътя си..Падна едно късане на хартии и панделки, но  накрая всеки получи желаните подаръци..Абе с две думи, децата се повеселиха, а и ние покрай тях...

# 124
саратед, много се смях на твоя постинг! Според мен, паричката трябваше да се падне на карамелената близначка!  Wink Ти сигурна ли си, че тя не я е спазарила после с каката? най-хубавото е, че тати ви е при вас сега.

Как ли е било при Близначковите и при магда и дуа?

При нас празненства и трапези нямаше. Аз само взех думата да се обяснявам как ни в Белгия, ни в България, ни където и да е било в Европа работят министерства, общини, фирми, работодатели, осигурителни каси и доли да си поръча и плати човек документ или справка по интернет, няма кой да му я обработи преди 2-3 януари.

Много се радвам, че сте си прекарали добре. 

Много щастие, късмет и любов желая и сполука на всички.

# 125
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Пожелавам ви много здраве, щастие и любов - на вас и вашите близки !

# 126
Цитат
В тази връзка, един съсед ,чието детенце дойде сутринта у нас, за са си размени подаръци с моичките, сподели, че след солидно изядените количества боб и зелеви сармички, сутринта спалнята им мязала на газова камера
Саратед, паднах от смях   Joy hahaha
Ние щяхме да ходим до Бургас, но Тарик е доста хремав и всички кашляме - явно пак някакъв вирус ни е хванал и ми се стори рисковано да пътуваме.  Та сме си вкъщи и вчера комшийките ни бяха на гости и днес май също.
Монсуун, работят май, но до 19ч. Аз ходих с малкия до Мол-а на разходка и Пикадили беше отворен.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!!!

# 127
дОБЪР ВЕЧЕР-И ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО

ДА ДАМ ОТЧЕТ И АЗ... Peace
ВЧЕРА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО ПО ТРАДИЦИЯ ОТИДОХМЕ ПРИ РОДИТЕЛИТЕ МИ-И СЕМ.НА СЕСТРА МИ СЪЩО -та се събрахме цялата дружина-пет деца и шест възрастни-
децата бяха щастливи -баба и дядо също...
Рабуба два пъти събори елхата и яде от играчките,които майка ми така грижовно пази още от нашето детство Party Joy
Ние пък правим питка с късмети-и пак аз я правя и то не както трябва,ами с мая и мляко Wink-та стана една хубава питка -на малки питчици и във всички имаше късмети и една паричка-тя се падна на моя Али Hug-а учението този път се падна на майка ми Wink-баща ми се шегува-ами,имаш нужда ,имаш нужда Joy
децата играеха много въодушевено в спалнята и направиха страшна какафония- Crazy
криха се по гардеробите,под леглата-горката ми майка Sick
иначе имаше манджи според традицията-  chef

а иначе в Ливан много ми харесва как отбелязват тези дни хората...
екипът на тв в Ливан отиде в един манастир и там сестрата ги посрещна много топло-заведе ги с нея в Старческия дом ,на който помагат-заедно с екипа от тв,започнаха да разнасят празнична храна на старците-някои ги хранеха,други ядяха сами-бяха силни моменти-в едно виждаш колко слаб
е всъщност човека,неспособен да държи лъжицата си сам,а в същото време виждаш хора в силите си,които правят възможното им за да се погрижат за слабите...

по тв Манар -върви сериалът Мариам ал Мукадаса(Святата Мария)-ирански филм за страдалния живот на Дева Мария-снощи изпуснахме серията,в която тя ражда-
той е Мюсюлмански филм-но отразява събитията такива,каквито са били според книгите Peace
Тед-изкарали сте си весело-посмях се Heart Eyes
да те питам откъде да купя часовников механизъм newsm78

Желая ви весели празници

# 128
  • Монреал

Весела Коледа на всички вас и на семействата ви! Дано ви донесе много усмивки, любов и здраве!

# 129

Весела коледа,сняг в косите,топлина в душите и много засмяни лица във вашите шастливи дни.

Честит празник на всички празнуващи момичета и техните семейства!   bouquet

П.С. Да знаете във Варна в момента какъв хубав сняг пада. Като приказка е!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 22:44 от Desert Princess

# 130

весела Коледа на вси4ки

ясмин изпратих ти смс с паролата

иман на теб по меила

zdraveite mili 4estita koleda na vsi4ki (wave)privet ot aljir,jiva i jdrava sam ,6tastliva no vse ne mi ostava vreme za comp.ne moga da otvoria foryma mnogo e slab neta tyk ne6to ,6te se provam pak i ako ne stane pi6ete na vsi4ki 4e sam jiva i zdrava
това написа Цецифло-в 4ата,поздрави за вси4ки от нея

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 23:41 от dtti

# 131
Добро утро  Hug Хайде на кафе   bouquet

Дуа, Теди, бая се посмях на вашите преживявания... Особено на газовата камера  hahaha
Иначе и ние правим баница с късмети за Нова Година, а само питка с паричка за Бъдни вечер. Демек 2 пъти има късмети. Money
Деси, много хубави новини от Цеци!  Heart Eyes Мерси, че сподели!
Monsoon дано имате късмет с пералнята и да не се стига до нова Peace Толкова патила напоследък имаше тук с тези перални, че мен ме тормозят сега 2 мисли. Първо - дано на моята да и се размине тази епидемия.  Praynig Второ, може би е редно да прекъстим темата ни на нещо като "Запретнаха ръкави 98 красиви фараши, да перат на ръка бели дишдаши"

Наде, Дина, къде сте?   bouquet

# 132
Здравейте момичета   bouquet

Дина - Честита ти племенница Александра , родила се на този прекрасен и свят ден - Коледа! Да ви е жива и здрава !   bouquet  bouquet  bouquet

Жасмин радвам се, че писа,  Hug  Heart Eyes за теб и Каруми.

Тони   Hug

Теди много весело е било при вас  Joy

На бъдни вечер паричката се падна на мъж ми, на Йоанка дряна, а на мен бобчето.
Като започнахме да хапваме и Теди огледа масата и ме пита- мами а къде е мезето ?  Simple Smile Човека не искал само боб и сърмички , искал и нещо да си замези .... Simple Smile
На Коледа си изкарахме страхотно, вече трета година се събираме с кръстниците на малките, беше много весело, песни, танци....... Party  а най- щастливи бяха малките, получиха си подаръците които бяха поръчали на дядо Коледа   Wink а очичките им блестяха от щастие  Heart Eyes
Всеки момент чакаме да пристигнат родителите ми , които са срещнали дядо Коледа по пътя  Wink и малките с нетърпение очакват още подаръци , така че празника в нас продължава  Simple Smile

Хубав ден на всички   bouquet

# 133

как сте момичета, изпокрили сте се всичките Simple Smile

ние току-що изпратихме нашия бебо при другата баба и дядо , вече имам време да седя на компютъра, ама ми е празно без пакостника Sad

Не помня друга година да е имало толкова подаръци под елхата, е сега повечето бяха за малкия де  Laughing  и той как настървено късаше опаковките, голяма радост, голямо чудо.  Отивам да сложа снимки от РД .

Дина, честита племенница!

Сабинке, а бобчето за късмето какво значи? В нас баба слага само паричка, няма друг късмет...

Латеа, супер заглавие за прането на ръка. Сума време прах на ръка като беше счупена старата пералня, после ми подари нова, но радостта ми не трая дълго- целия сирийски контингент се изсипва да си пере дрехите в нас, така че аз пак си пера на ръка, пък те си ползват пералнята   Tired  не че се надувам, ами наистина ме е гнус  Sick

Деске, къде се губиш, гледам и ти не си от най-редовните ?Деца, куче, много задачки, а Wink

Отивам да чистя, всичките приятелки казват, че ми завиждат за голямата къща, ама никоя не пита как се чисти  Tired  

Поздрави на всички

# 134
катенце тук съм ама ме е хванал мързел и нещо не ми се пише bowuu,а и твоята липса е забележима,майка всеки ден пита за теб
ку4ето гони котките ,а пък Даяна го гони него-но поне са си заети Laughing,ина4е в4ера в един магазин в които и преди доста сме ходили попитаха  за Даяна  дали е мом4е-нищо 4е беше с розова шапка,и тъмнорозова блуза на цвет4ета hahaha hahaha hahaha,Абас с теб ли е newsm78,и как  се разбира с останалите котки

Дина-4естита племенница   bouquet  bouquet  bouquet,как е Дани-оправили се newsm78

сабинка така е малките се радват най много на празниците Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт