Отговори
# 105
Това някакво кошмарно дежа-вю ли е, или наистина аз ги пиша тези думи: "И моята пералня СЕ РАЗВАЛИ !!!' 

Някой ни е урочасал пералните, да знаете, ама аз като купя нова няма да е за мен, а за хазяина защото сме на квартира.

А в 3 сутринта 'Лека нощ' ли да ви пожелавам, или да почвам да приготвям кафе и закуска?  newsm78

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 22:26 от Monsoon_rain

# 106
Олд,желая ти здраве,щастие и сбъднати мечти!
Невена,твоя пост все едно аз съм го писала.При мен положението е абсолютно същото.
Дуа,скорошно оздравяване!
Кате Мар.,приемам с удоволствие.Вие само се върнете трима.
Лека нощ и от мен!

# 107
  • София
Добро утро, арабелки!
Аз нямам съмнения по въпроса, в 4.30 с чисто сърце си казвам, че е сутрин! Mr. Green
Легнах към 12 часа с девойките и заспах....Ама в 3 станах да опаковам подаръци скришом WinkИ сега няма заспиване!
И моля ви, с тази поредица от развалени перални, да не урочасате и моичката NaughtyПочти новичка е, на има - няма няколко месеца Crossing ArmsЧе без нея, с тези мърляви девойчета, особено малките, направо съм загубена......Да са честити новите перални на Дуа и Невена, а поздравления за евентуалната  нова придобивка на хазаина на Монсун ще се въздържа да давам... Rolling EyesНяма ли опция да ремонтирате развалената?! newsm78Поне ще излезе по-тънко като разход Thinking
Не смогнах вчера да се включа, тъй като денят беше изпълнен с много емоции PartyКонцертът мина страхотно, каката-пенсионерка е вече горд притежател на грамота и медал. GrinningЕ, нямаше как, поплака си порядъчно, все пак това са повече от 8 години трудов стаж при прекрасен работодател Mr. GreenИ мили мои мами с връзки в телевизията Mr. Green, дето успявате са отложите излъчване на предавания Wink, моля на 31.12 не го правете, че съм заредила нещата за запис...В предаването на Мартина Вачкова по БНТ ще излъчат песничка с участие и на моето диване /една от близначките/.
Да ви кажа за загадката, верни отговори ми изпратиха Латеа и МонсунbouquetИ тъй като и двечките в някои от предходните си постове, изразиха резерви към пътуване в Космоса, ще се спра  явно на околосветско с кораб.... HugНо ще ги известя за датата и мястото на тръгване, както и за  самия маршрут едва след празниците! Heart Eyes
На който празнува Бъдни Вечер  и Коледа пожелавам приятно изкарване, а на останалите - просто хубаво, снежно бяло и отпускарско настроение! LaughingМного хубави емоции за всички!

ПС  Забравих да отговоря на питанията на Амал и Латеа.Плочите се намазват първо с латекс.Така се получава стандартен бял фон.После се рисува с акрилни бои.В дупката на плочата се прокарва часовниковия механизъм.А самото производство е за подаръци на роднини и приятели, не е за продан...

# 108
  • Varna
Добро утро момичета Hug
Какво става тука бе. Аз идвам да ви пожелая светли празници а вие една през друга докладвате за развалени перални. Confused
На всички потърпевши Фараши пожелавам освен светли и щастливи празници и прекрасни перални. И да почерпите за тях, че да работят безавариино Laughing
А на Фарашите които не празнуват да им е щастливо и хубаво във душите Hug

# 109
Привет мами и девойки  Hug

Нямах време напоследък да следя много темата, но виждам загадки имало, празнуващи, ще гледам да наваксам с четенето сега покрай почивните дни  Peace

Искам да Ви пожелая Весело Изкарване на предстоящите празници и нека новата година да ни донесе много здраве, късмет и сбъднати желания  Simple Smile
Сабинка, тук съм си, поне до края на годината няма да има пътувания, пък ще видим новата как ще започне  Flutter да нацелуваш сладките близначета  Heart Eyes

Гледах някои от албумчетата, Мелани е качила много хубави снимки от Ливан  Peace Красота! Петя и те са големи симпатяги Wink

Имате ли новини от Абра, Цецифло...?

# 110
  • София

Весели празници на всички!

# 111
Добър ден! хайде да започна да разписвам аз, че тук не е Коледно, ама никак даже - едни врабчета чуруликат.

Магде, благодаря много! Ще ви се отблагодарим с марокански сувенири и ще ти купя чехли с мъниста!

Либра, честита нова работа. Значи видя забързана и задръстена София и ти. За транспорта и кога се стига до работа. Аз мога да ти кажа, че имап едни колеги с офис в Горубляне - това е малко извън София и от там, откъдето тръгвах аз, за да стигна в 8.45 сутринта, в много натоварените дни - имаше моменти, в които София беше ад, съм тръгвала в 6.40 - слагам си и времето за ходене до спирката. По едно време пък ходех час и половина пеш, но това беше в последните топли дни на ноември, когато и офиса смених и имаше остатъчни неща за вършене преди заминаването ми за насам. Връщането от работа също е кошмарно и съм си мислела, че най-хубавите часове от деня - сутрин, когато си бодър и вечер - когато можеш да почетеш, да видиш близките си, да си починеш, прекарваш в транспорта с други също толкова уморени и тъжни хора.
Като разказвах на моите хора тук, питат "Е защо работиш?", някакви техни виждания, много важни и верни, за ролята на жената, за това как е нужно тя да бъде у дома и да е спокойна. Сега виждамкакво имат предвид, но моето време тук, въпреки, че има пора винаги около мен, винаги, минава много бавно.

Наира, здравей, съседке по блок! Успех ти пожелавам с университета и това важно за теб пътуване. Най-после да дойде време и твоето търпение да е възнаградено.

Тук в града има университет. Чуждестранните студенти са от страните на централна Африка - Конго, Мали, Сенегал, Нигер.     

амал, ако знаеш как исках да се чуя с теб, но нищо, на връщане, живи и здрави.

Кълбовидна Мълнийке, как си, замислила съм се и за теб. какво правиш? Хайде през ваканцията да измайсторите един бебко. 

Поканвам ви да разгледате моите снимки - сега почвам да качвам в нашия албум, че доста хора помолиха, а пък не знам защо, на скайп се качват по-бързо. И предварително благодаря, че ако имате коментари, ще ги направите на лични.   

Лек ден и който прави постни сармички, да хапне по една и за мен. Тук ще е за днес - риба, но как се казва не знам. 

# 112
  • по пътеката
весели празници на вси4ки ! аз ли4но загубих времето като мерна единица и добре,4е някой ме тресна ,4е да си погледна компа! мятам се на  готвенето, подарък имам да търся за линда и украса ще рисувам ,а линда ще попълни с моливи, надявам се да  успеем да снимаме! камерката си 4ака мяйстора да я сглоби!
много здраве, много жизненост и много любов за вси4ки, дами, красотата си я имате в изобилие! хубаво, 4е ви има, 4е  се намерихме, 4е се преоткриваме и срещаме винаги с голямо гуш! надявам се реално да успея да ви срещна и ви подаря малко слънце, то е живота ни!шамси за вси4ки вас!

# 113
Здравейте момичета и честити празници от мен Hug  bouquet

# 114
Благодаря ти Кате-съседке   Simple Smile много се радвам за тебе,представям си колко си щастлива,засужаваш го!
Инша'Аллах щастието никога да не ни напуска!
 Hug

# 115
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, красавици!

Привет от дъждовна Латакия! Много е неприятно времето тук, няколко дни не спира да вали. Никъде не можем да мръднем, днес пекна слънчице за малко, метнах Каруми в количката и успяхме да минем 5 пресечки преди пак да завали. Mr. Green От друга страна обаче е добре да повали повечко, да се напълнят язовирите.
Надявам се довечера да спре за няколко часа, че да отидем на тържествата в християнския квартал, нали му е първа Коледа на дребния. Купили сме му подаръци и малка елхичка. То какво ли му разбира главата, ама нали е шарено, радва се детето и като успее да докопа някоя от играчките, веднага си я завира в устата.
Иначе сме добре, компютъра вече си е при мен, така че ще пиша по-често.
За тези, на които съм започнала да липсвам- февруари ще ми се радват в БГ. Grinning Обадиха се на мъж ми за един проект, парите не са за изпускане, така че ще се приберем за няколко месеца.

Амалче, малко остана. ще се моля всичко да е наред и да си гушнеш принцесата. Прегръдки!

Светле, искам макар и със закъснение да ти честитя раждането на Яхия. Да ви е жив и здрав, и много радост да ви носи.

Другарче, от цялото си сърце ти желая да успееш. Излишно е да ти казвам, че знам през какво минаваш, преживяла съм го. С теб съм, каквото и да се случи. Вярвам обаче, че ще се сбъдне най-накрая мечтата ти. Hug

Дуа, Сабинка и други софийски хубавици, ще се видим през февруари. Амал не я споменавам, щото тя тогава ще е заета с денонощно кърмене и смяна на памперси. Mr. Green

Креми, и ти рядко се появяваш. Много е пораснал моят любимец и голям красавец е станал!

Манелче, къде си. Да не си по сирийско?

Няма ли някой път към Латакия?

Деси, моля да ми пратиш потребителското име и паролата за албума отново. Получих ти мейла, обаче не мога да вляза. Сигурно щото съм овца и нещо съм сгрешила, ама за всеки случай.
Като успея да се добера до албума, ще кача  нови снимки.

чао за сега, че очаквам всеки момент да спрат тока. Тука и тая екстра я има.
Прегръдки на всички!

# 116
Привет!

Ди и аз много се зарадвах на картинката на Пипи  Simple Smile  мерси   bouquet
Ех...как искам пак да съм дете... 1swing

Ани пожелавам ти през новата година много вълнуващи и незабравими пътешествия  Party

Кате привет- мривет  wavey хубаво си е при мама , нали  Heart Eyes
От тази старата Пипи с жълтите дебели корици ние имаме два броя  Simple Smile че при нас по едно не става  Crazy а в момента по канал 1 малките гледат Карлсон  Simple Smile

Дуа да оздравявате бързичко, и ние имахме такива смешни късмети като вашите миналата година - на майка се падна - успехи в училище  Grinning  на баща ми - бебе  Shocked а на мен - нова любов  Joy    Whistling

Марси, Мароканско Кате, Магде, Дина, Ди, Деска, Амал, Петя, Скай, Снежна........и останалите момичета от България и всички краища на света , една голяма  Hug Hug Hug Hug Hug за вас !

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !   bouquet

# 117
Здравейте от мен и Бейрут,

И тук вали цял ден. И утре май ще е така. Ние живеем на главна улица и цял ден има коледни песни и движение. Има какво да гледаме от терасата. Настроението ни е екстра, от утре започваме активни обиколки и забавления. Канени сме на обяд у брата на съпруга ми, така че няма да се занимавам с домакински задължения.

Пожелавам ви весели празници, повече забавления и по-малко битовизми. Който ще тегли късмети - да му се падне това което желае и от което има нужда.

Знаете ли нещо за Нафасима, не е писала цяла вечност.

Close-mas: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! santa2

# 118
Честита Коледа! Нека сиянието на този празник озари вашите сърца и Ви донесе здраве,удовлетворение и сили за бъдните дни!

# 119
Честита Коледа!
Нека домовете ви са пълни с любов и разбирателство, а щастието никога да не излиза през вратата!

И нито една развалена пералня! Mr. Green

Момичета разказвайте как мина Бъдни вечер  Hug На кой се падна паричката, на кой какво донесе Дядо Коледа? Много съм доволна от нашето скромно отбелязване.  Peace  Нищо кой знае какво не се случи, освен, че паричката остана в парчето за къщата. Като казах парчето се сетих - купихме страхотна погача, с все късметите в нея за 3 лв.  Crazy Беше като козунак, невероятна. Мислех да меся, ама като я видяхме тази, се отказах. И без това по-хубава нямаше да я докарам  hahaha
Та така...  Иначе онзи ден правих коледни курабийки, много добре станаха. Тази година май са ми най-успешните, поне ако съдя по скоростта на ядене.
Ди, с картинката на Пипи и мен ме налегна носталгия. И аз точно тази имах (къде ли е сега?) - жълтата, с дебелите корици. За новата... наистина ме изплаши с онази картинка, то е някакво стряскащо чучело.
Теди, ами да стягаме куфарите тогава! Аз имам извесни претенции  Mr. Green Мога ли да давам идеи за маршрута?!? Вярно, че на харизан кон, зъбите не се гледат, ама да се пробвам поне  Blush
Кате ШШ, яде ли от самоковските пици или сега наблягаш на мамините вкуснотии?
Сани  Hug Дано по-скоро и у вас пак се върне доброто настроение и усмивките!
Дина, Другарче, Лили, Естефче, Розалия и още доста други, къде сте? Наминете по празниците  Hug

За сега от мен толкоз  cold Май ще поспя още час два  Grinning

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 08:55 от Latea

Общи условия

Активация на акаунт