Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво означава „смугъл“?
Какво събитие се състоя в киносалона на ВМА?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво означава „смугъл“?
-
Какво събитие се състоя в киносалона на ВМА?
Събитието в киносалона на ВМА беше празнично и забавно, организирано по случай Коледа, десетгодишнината от основаването на училището и 125-годишнината от рождението на Джубран Халел Джубран. Учениците участваха с фокуси и изпълнения, които предизвикаха смях и радост сред публиката. Тържеството, което се проведе в киносалона на ВМА, беше организирано по повод Коледа, десетгодишнината от основаването на училището и 125-годишнината от рождението на Джубран Халел Джубран. Събитието беше тържествено и весельо, с участието на ученици, които предизвикаха смях и радост сред публиката.
-
Каква е рекламата, в която жена бухва целия мъж в пералнята?
-
Какво е витамин М и защо се обсъжда във форума?

Може би и защото няма сняг. 
Хайде, по-компетентните, кажете.
За момчето нямам думи просто, то бива джунгла, ама и там животните убиват само за да ядат, не за удоволствие.

и кой дявол ме караше да се ка4вам на теракотата на един затворен бутик, уж да не ми вали, 4е из ведро шибаше и там е с тенти отгоре, познайте на кой във врата те4е! като по4нах да се пързалям ,то няма къде да се хвана и се изтръшках на дупе, но яко падане и сега си ме боли опашката, а мом4ето ми дава ръка,вика ми лабес ,мадам! лабес,лабес! ами не съм хи4 лабес, даже съм много мискина, и ядосана на вси4ки мъже и аз като лина!добре,4е толкова дъжд валеше, 4е якето ми се поизмило, докато се прибера и нямаше визуални доказателства за стръскването ми! ох, забравила съм нещо стои4ковите, ама си казах на разбираем език какво им мисля!те като мият със някакви сапунести препарати и дъждът прави направо убийствени пло4ките в бутиците!маратонките с грайфери, просто си бяха ледени кънки!

-на първо любовта,кариера,семейство,гордвост-пак няма да казвам защо 

ей това ми липсва много