Отговори
# 90
   Здравейте момичета,

Аз съм Алба и тези дни се включих в магребската.
   Макар и разделени в две теми, знам че сте едно цяло и почти няма разлика с тази, та искам да използвам и да ви поздравя с предстоящите празници, с пожелания за здраве, любов, много истински неща и една незабравиманова година, изпълнена с обич и успехи.
Весели празници
    bouquet

# 91

4естит рожден Спорти-много изпълнени ме4ти  и да се върнеш в темата

лина изпрати ми мейла си на ли4ни

# 92
Сабах ал кхеир!!
Здравейте,прелестни арабелки!МНого ми липсвате,почнах да уча и нямам време за нищо...
Поздрави от мен...!Дала,благодаря за съобщението,но едва сега го видях...уча арабски,ама надали ще упея с буквите,но пък имам страхотни приятели от Алжир и Кувейт,които ми помагат...
Има и още нещо,но не знам дали е това,затова ще си трая!
Обичам Ви!!!

# 93
  • Paris, France
Sport, честит рожден ден! Много щастие и любов ти желая.

Привет на всички. Много съм заета. Сега излизаме. Целувки

# 94
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СПОРТИ  bouquet
Минавам само набързода ви кажа,че при Амар всичко е наред.Само,че сега бебето реве непрестанно и ще го водя на лекар,но на друг #2gunfire

Лек ден  bouquet

# 95
  • Варна
Дтти още не е съвсем сигурно, че ще пътуваме, но пък ако дойдем незнам дали ще стигнем до Дамаск  Crazy ти дали не можеш да дойдеш до Латакия  Hug

Момичета със сигурност Спорти много ще се зарадва на пожеланията Ви за рождения си ден  Hug но за около две седмици няма да има достъп до интернет  и няма да може лично да ви благодари   bouquet

# 96
 Привет , сладурки! Имам албумче при вас вече . Скоро ще ви пусна и албумчето си от  Париж. Впечатленията си от пътуването споделям в Израелската тема (да не се повтарям и тук ).
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=357183.105 

# 97
Петя, добре дошла обратно у дома! С такъв заразен ентусиазъм разказваш, че вече обмислям да повторя екскурзията в Париж, този път през лятото обаче. Хм, нас са ни прецакали с версайските градини, никакви градини не видях....но пък прекарахме един ден в Евро Дисниленд и това беше най-забавния ден в живота ми....Предполагам, че вие не сте ходили, след като малките не са били с вас....Чакам с нетърпение снимките.

Хариет, не зная дали има скорошни издания на книжката, така както беше в нашето детство. Тя изглеждаше така, а в илюстрациите на по-новите издания Пипи изглежда като плашило.

Саудитските принцеси само това правят релаксират и пазаруват. Ти май си в Лондон (ако помня правилно), сигурно си ги виждала на Оксфорд стрийт по-скъпата част, където са Джон Луис, Селфриджес и т.н. пълно е с богати саудитки и кувейтки с едни много фини абаи, носят се като фараши из скъпите магазини....

Дуа, много ти се е насъбрало напоследък, дано преминат болеститие и да се радвате пълноценно на празника. 

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 17:00 от Monsoon_rain

# 98
ЧРД-Олд Спорт-желая ти само хубави моменти,много обич и топлина Two Hearts newsm38 newsm67 nbirthday

Марси-права излезе-сутринта нищо ми нямаше-обаче сега ме хвана-та и аз като тебе-последна жертва паднах Sick-Хамдуллилах не кашлям-обаче имам температура и съм отпаднала-пия макс грип на колдрекс и като ми поотмине върша това онова,като ме втресе почивам  Tired
и така-колкото мога-надявам се утре да съм по-свежа Praynig

а вие не ме мислете,че да не ви хване от толкоз мрънкане нещо Party
Амалче,дано всичко с това многозначително НОИ се уреди Praynig Hug
Бей-надявам се ,че си добре-ако намеря сили ще ти пиша-и не обръщай внимание на командирките Naughty много-както сама ми каза -Каквото-такова Peaceто пък може да е борба за привличане на твоето внимание,знае ли човек newsm78-всичко ще е наред-Ншаала Hug

Лек ден и само здраве Peace

# 99
само да кажа за книжката на Астрид Линдгрен-със сигурност съм я виждала на Славейков в София (на книжния пазар)-там всякакви книги има втора ръка Wink-точно тази жълтата-
с истинската Пипи Wink-ние пък я имаме още от онова време-при сестра ми е и видях,че племенника я четеше-а моя чете Карлсон от новите издания-едни такива ефтини и вестникарски,които се протриват от честото ползване-но пак му е интересно и то много Hug...даже само ме гони и ми чете и аз често като се ядосам се сещам за репликите на Карлсон-Дреболия ,обикновено нещо-спокойствие и само спокойствие Hug

# 100
Здравейте арабелкииии  Grinning
Вече съм във ваканция и е време за почивкаа  Simple Smile
Честито на всички празнуващиии!! прочетох от горе от горее!  Simple Smile
към 14-15 януари ,ще ходя в София, пак до Кувейтското посолтсво,Раф ще може ли пак да ми дадеш номера на марширутката която ходеше до там??  Планувам пътуването си до там през април и като знам колко бавно става оговарянето на срещи между посолстваа.... ooooh! ще трябва и в Кувейт да ходя до бг посолството за университет.... 4 месеца много изглеждат , но всъшност ...  Tired
Наде, как сте??
Спорти честит рожден ден!!
Лили,Динаа къде сте??
много целувки на всичкии  Crazy
  bouquet
 Hug

# 101
СПОРТИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! НЕКА ЖИВОТЪТ ТИ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН С МНОГО ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И УСПЕХИ !!!!

# 102
привет мривет , арабелки-хубавелки  Mr. Green  пиша набързо, че бебето на брат ми спинка и аз уж го пазя  Wink  то ве4е не е баш бебе- на 1г и 2 седмици е, трябва да сложа снимки от РД.   Радвам се на отпуската, радвам се на снега, радвам се  на всичко в къщи  Embarassed  с мама му хвърлихме едно пазаруване днес...

Хари, имам издание на Пипи на около 40години  , с дебели жълти корици , с картинки. Показаната картинка дето са на пикник я има в книжката.

Това, дето го показа Мансун или Дуа, забравх, е по-ново издание, от това издание имам Карлсон, че старата ми се скъса от четене  Embarassed

обичам си тия книжки и това си е  Party

Снеже, добре, че му няма нищо на сина ти  Praynig

Поздрави на всички. И като замине бебока при другата баба за НГ ще съм свободна да влизам в темичката  Simple Smile

П.П.  фараш освен на врачанко нарчие и на кюрдски значело лопата , нали сме брат4еди с кюрдите няма как иначе  Joy

# 103

Хари, имам издание на Пипи на около 40години  , с дебели жълти корици , с картинки. Показаната картинка дето са на пикник я има в книжката.

Tired..мдаа това искам и аз,освен по разни антикварки да търся.   ако някой варненка знае за Пипи с  цветни картинки моля да казва 4е нямам много време Simple Smile

Монсун по арабските квартали в Лондон съм минавала няколко пъти....аз пове4е араби видях Crazy но явно не съм гледала където трябва хаха

# 104
  • Paris, France
Привет,

Ние сме във ваканция. Сега всички спят. Сутринта ще е лудница. С нетърпение чакам събота да докарат новата пералня.

чао и весели празници

Общи условия

Активация на акаунт