Отговори
# 195
  • по пътеката
дина, 4естит рожден ден! уцелила си ден и ти! да ти е много щастлив и за другите,4е те има, 4е си съпруга, мама, сестра и щерка, и снаха! здраве и късмет и още детски гласове край тебе!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
[/color][/color]
на вси4ки сладурани и сладурковци ,весела нова година, да си я изкарате в мир и с много радост, усмивки, забава, помнете -животът е миг, хванете времето в дланта си!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Дина, Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, повече сбъднати мечти и много любов!
Весел празник!

# 197
 Здравейте момичета!

Много , много ви благодаря за страхотните пожелания, за хубавите думи, но най-вече за това , че във всеки пост и във всяка от вас имам приятел и съветник!!!  

На всички ви желая весело посрещане на Новата 2009 година!

Нека е спорна , здрава и щастлива ,нека имаме по- сплотени семейства, нека забавим малко ход и се радваме повече и на маките неща, но най-вече нека бъдем по- добри и по- човечни , всеки поотделно и всички заедно !

Да са ви здрави дечицата, да имате повече време което да споделяте с тях, да се родят още малки ангелчета !

Ето и една скромна почерпка от мен-а сега отивам да действам по задачи Hug

# 198
Честит рожден ден, Дина!

Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.

Иман Съгласна съм с теб! Много си права.  bouquet Безсмислено е само да си седим и да си вайкаме. Точно това ме кара да страдат още повече, защото нищо не можем да променим, а само сме свидетели на всичко.  Sad

...
Хард едва ли тук от момичетата ще те подкрепи!  Wink Няма нужда от такива филмчета и разни истории. Всички хора виждат какво е положението!
А и както е казала Марси. нито една религия не одобрява убийствата и самоубийствата. Но в Исляма има изключение, когато някой поругава твоята територия имаш право да се браниш , наречено джихад! Демек да се защитаваш, да се жертваш в името на земите си и народа си!  Wink

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 15:22 от Tatti

# 199
Мила усмихната Дина!
Честит Рожден Ден!
Желая ти много здраве, радост и любов и  все така да се обичате. И едно сестриче на Дани с очите-маслинки!

# 200
  • Paris, France
Мила Дина, пожелавам ти най-прекрасния рожден ден! И много любов

# 201
Дина, Честит Рожден Ден желая ти всички мечти да се сбъднат и само здраве и любов .Приятно изкарване на рожденния ден и весело посрещане на новата година.Бъди много усмихната!!!

# 202
  • Sofia
Поизтрих една част от творбите ви.
Не са за тук. Моля, да не се унасяте в битки, верски диспути и мерене на медийните трикове.
Провокациите не са първи, нито последни тук. Моля, запазете добрия тон на темата.
Наша работа е да раздадем наградите на "заслужилите".
Благодаря предварително на всички и се надявам да не ми се налага повторно влизане тук.
Весела Нова година на всички!

# 203
Tatti, с какво нашите дискусии тук се различаваха от тези течащи вече 16 страници в израелската тема? Не е нарушен добрия тон, не е имало лични нападки. Вярно религиозно-политическа беше дискусията, но нали е отчетната тема, това е част от събитията и живота в Близкия Изток.

Не се заяждам или провокирам, питам  Peace

Весела Нова Година!  bouquet

# 204
Мисля ,че все пак имах право на отговор , на непрочетените за съжаление ваши отговори !
И все пак наистина тази така  деликатна тема се развива много цивилизовано !
Но ...
Исках да обясня части от мойта гледна точка , може би да приема части и от вашите ... но за съжаление нещата остават така ! Peace

# 205
  • Sofia
Tatti, с какво нашите дискусии тук се различаваха от тези течащи вече 16 страници в израелската тема?
Там също съм публикувал аналогично предупреждение.

# 206
Tatti, с какво нашите дискусии тук се различаваха от тези течащи вече 16 страници в израелската тема?
Там също съм публикувал аналогично предупреждение.

Ама ние тъкмо отворихме темата  Mr. Green, а ни изтрихте всичко, а там дискусията си тече... ехееее колко страници до намеса на модератор. И то без такова триене до дупка.

# 207
Според мен това си беше малко прекалено. Най-после темата стана малко по-информативна, само за една сутрин научих толкова много за някои съфорумки, тоест научих повече и по-полезни неща от това да знам за уменията им да избират картинки от Гугъл, и да мислят оригинални пожелания за всеки един имен ден, рожден ден и други празници....

Не видах никой никого да обижда и наистина смятам, че тази секира беше съвсем незаслужена...още повече че изглежда на друго място са текли подобни дискусии доста дълго време. Искам да попитам модераторите:

Критиката към медиите и тя ли е включена към забранениете във форума теми.???? Май списъка се разширява...

Хайде продължавайте сега с по-цивилизовани и смислени неща...като пожеланията за нова година.

П.С. Между другото имам едно предложение. Понеже тук явно има много интелигетни мами с доста познания и житейски опит, които в никакъв случай не заслужават подобна комунистически тип цензура, да си направим някъде другаде форум да обсъждаме актуални теми, а тоя тук да си стои като дъска за съобщения и честитки.

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 16:40 от Monsoon_rain

# 208
Въпреки всичко ви пожелавам една нова по-успешна година от предишната.ДА сте живи и здрави и винаги изпълнени с надежда за мир и благоденствие

# 209

Общи условия

Активация на акаунт