1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 199
  • 443
  •   1
Отговори
# 300
Във ви-бокса има качени само първите две части на 12 епизод /около 15 мин./, но са с много кофти превод - не си заслужава.

# 301
# 302
честно да ви кажа и този гаден превод ме задоволява,поне се разбира долу горе нещо не е без хич,дано сложат още,че как ще изтърпя до 5 незнам.Благодаря на всички за информацията   bouquet

# 303
Момичета вижте какво намерих в един от форумите:  Grinning
В http://www.bgshare.com ги има всички серии,които са излъчени в България.Най-хубавото е.че са цели сериите,а не както във VBOX na 100 части. Между другото Нова тв ще излъчи всички серии без прекъсване(поне така ми отговориха от на мейла от Нова).В момента били произведени 86-88 епизода
Дано инфото е правилно  Praynig Praynig  Praynig

# 304
  • София
В http://www.bgshare.com ги има всички серии,които са излъчени в България.Най-хубавото е.че са цели сериите,а не както във VBOX na 100 части. Между другото Нова тв ще излъчи всички серии без прекъсване(поне така ми отговориха от на мейла от Нова).В момента били произведени 86-88 епизода

Praynig Praynig Praynig Дано да е така!

# 305

Днес ще го дават ли по Нова тв?

# 306
  • София
Тцъ, програмата им вече е празнично безинтересна:
неделник, 22.12.2008
07:00   „Флинтстоун хлапета” – детски анимационен сериал

08:15   „Фeлисити”

10:00   Волният Уили - игрален филм

12:00   Календар - информационна емисия на НТВ

12:30   Стъпка по стъпка – коледен епизод

13:00   Питър Пан - игрален филм

15:00   Стоманени магнолии - игрален филм

17:30   Часът на Милен Цветков - предаване на Нова ТВ

18:30   Сделка или не - тв игра

19:15   Календар - информационна емисия на НТВ

20:00   Да пропуснеш Коледа - игрален филм

22:00   Господари на ефира - забавно предаване

22:30   Д-р Хаус - сериен филм

23:30   Календар - информационна емисия на НТВ

23:45   Нашествие - сериен филм

00:45   Хай тек - предаване за информационни технологии

01:15   “На учителя с любов” – игрален филм

03:10   На 4 очи - ток шоу (п)

04:15   Сделка или не - тв игра (п)

05:15   Часът на Милен Цветков - предаване на Нова ТВ (п)

06:00   Финиъс и Фърб” – детски анимационен сериал

# 307

Вярно е!Тази информация аз я писах.В събота пуснах мейл на Дора Николова,която отговаря за филмовата програма по Нова тв. Grinning.Между другото пак имаме БГ участие във филма.....Надиде(свекървата)е родена в България smile3501

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 11:26 от TraYkovA

# 308
Ох докато учех за изпити се загледах в 1 серия и аз дето сериали попринцип не гледам - ми грабна вниманието. Рядко се случва. И си викам е ся покрай сесия ще имам време да го гледам, докато уча нали...., а те взели, че го спрели... Tired

# 309
  • София
Ох докато учех за изпити се загледах в 1 серия и аз дето сериали попринцип не гледам - ми грабна вниманието. Рядко се случва. И си викам е ся покрай сесия ще имам време да го гледам, докато уча нали...., а те взели, че го спрели... Tired
Спокойно, ще устискаме до 5-ти януари да го пуснат пак!

# 310
Спокойно, ще устискаме до 5-ти януари да го пуснат пак!

Аааа добре - така става. Ще го гледам когато имам възможност. Понеже в момента съм на фронта в една друга тема и нямам много време да прочета тази отначало - само аз ли се разчувствувах на този филм?  Shocked

# 311
  • София
Всички го гледаме с кърпички в ръка, а за другата тема не се хаби, няма да те разберат...три месеца са зомбирани....

# 312
Всички го гледаме с кърпички в ръка, а за другата тема не се хаби, няма да те разберат...три месеца са зомбирани....

Усетих и се отказвам.... Hug

Ами ще го гледам с интерес този филм, малко е дълъг, но пък бързо се развиват нещата, което ми допада. Аз май заради тия усуквания до сега не съм заглеждала много сериали.... newsm78

# 313
  • Ботевград
ХАйде и аз да се запиша във фен клуба  Grinning

# 314
И аз се записвам Simple Smile невероятен филм,а този Онур ....  Heart Eyes какви мисли ми навява  Blush
Почнах да го гледам от 9та серия и сега ще си наваксам със старите епизоди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт