Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 289
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Жабке, честит имен ден и на двамата именници!   bouquet
Да са живи и здрави, много късмет, радост и любов да изпълват дните им, а и твоите Wink   bouquet  bouquet  bouquet

# 166
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Ниночи , благодаря ти миличка.   bouquet

# 167
Честит празник на именниците!
Да са живи , здрави , весели , щастливи!

# 168
Честит 8-ми март , момичета!

# 169
# 170
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!
БЪДЕТЕ НАЙ-ОБИЧАНИТЕ И ЖЕЛАНИ ЖЕНИ, МАЙКИ, БАБИ ....
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЪС ИЛИ БЕЗ МЪЖЕ, КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ТАКАВА НИ БИЛА СЪДБАТА, КАТО СЕ ПРИБЕРАТ ПАК ЩЕ СЕ ЧЕРПИМ ы
НАЗДРАВЕ

# 171
Честит осми март, мили момичета! Нека всеки ден се чувствате като на днешния - много, много обичани!!! Весело изкарване на празника!   bouquet  bouquet  bouquet

# 172
Здравейте мами,как сте,какво правите?Не съм писала отдавна,но сега ще се реванширам.Да ви се похваля-на 30.01 се роди нашата малка принцеса Катерина.Таткото си е при нас,не е пътувал от 3 месеца и започнаха да го хващат нервите.Тази пуста криза засегна много фирмата,в която работеше и сега е без работа,търси,но уви нищо. ooooh!

# 173
Kристал , честита дъщеричка.
Да е жива , здрава , весела и щастлива.
Честито!

Не се претеснявай , работа се намира. Влез в jobs и търсете.
Все ще се намери нещо.  Hug Мъж ми половин година и повече седя да отмаря и миналия месец почна работа в Испания.  Peace Търсене му е майката. Успех.  Heart Eyes

# 174
Kристал , честита  дъщеричка!

# 175
Кристал, честита радост!!!   bouquet Да расте здраво и щастливо детенце и много да радва мама и тати Hug
А за работата -  и аз мисля, че ще намери. С повече търсене, мисля, че ще успее скоро да си намери  Hug

# 176
Кристал, честито . Това е най-големия дар !Да сте живи и здрави и много щастливи.

# 177
Кристал да ви е жива и здрава дъщеричката! newsm07
Много да ви радва и щастливо детсво и пожелавам.
А за таткото да не губи надежда поне сега си има занимавка , нека се нарадва на детенце пък все нещо ще излезе.

# 178
Благодаря за пожеланията момичета.Търсим упорито във всички сайтове,но уви нищо и нищо.Кризата се усеща стабилно и в нашето семейство вече. Tired

# 179
Честита дъщеричка,Кристал!
Да ви радва с много здраве,усмивки и щастливи моменти!

Общи условия

Активация на акаунт