Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 712
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Malgrat de mar
yani4ka_83 ,това е много хубава новина!
Ще ви чакаме с нетърпение!
Поздравления за курса,винаги е в полза..
Аз нямам много време за писане,тук организацията на деня е много странно понятие,но винаги когато мога ви чета.

Тук едни дъждове са заваляли,ще ни издави ,ей.Оборудвани сме с гумени ботуши,и джапай...То инак не става,улиците за нула време в реки стават.

Поздрав на всички!

# 511
С тва готвене на манджи,казаха ми 3 часа след завиране да се варят,че инъче се разваляла храната.А за готвене ,той си носи замразени дреболии и пърже,незнам какво друго може сам  на път да си сготви.Знам че си прави пържени яйца,филйки.Дайте съвет?но Тва с варенето 3 часа ,много ми се струва,но така ми казаха така ги варя

# 512
Аз замразявам храна в малки пликчета, по една порция. Прехвърляме я така замразена в хладилника на камиона.
Като дойде време за ядене, разгледа калъпчетата, решава какво точно му се яде и си го топли  Simple Smile
Уточнявам, че се прибира на всеки 7-10 дни и попълваме запасите  Peace

# 513
С тва готвене на манджи,казаха ми 3 часа след завиране да се варят,че инъче се разваляла храната.А за готвене ,той си носи замразени дреболии и пърже,незнам какво друго може сам  на път да си сготви.Знам че си прави пържени яйца,филйки.Дайте съвет?но Тва с варенето 3 часа ,много ми се струва,но така ми казаха така ги варя

Моят мъж съм му пратила тенджери и тигани, има газов котлон, дъски ножове, абе всичко необходимо за една кухня, а и редовно като се засече някъде с баща ми и той му дава нови нещица. Много си готви и то абсолютно всичко, което не изисква фурна. А когато са с баща ми някъде за уикенда си приготвят двамата за ядене за седмицата /баща ми е страхотен готвач/. Никога не му е липсвало готвено, а като си дойде ми показва каква нова манджа се е научил да готви. Мързи ли го тогава само пържи.

Ох на моите мъже да си дойдат им остават 10 дни, а на мен 12 преди да родя. Дано устискам поне да може да си ни приберат от болницата.

# 514
Juli_Ivka леко  и безпроблемно раждане.Ще си ви приберат от болницата ,спокойно.Моя мъж предния път не се прибра 40 дни.Не се знае и сега ,то  дали някога ще се знае за колко дни ще го няма..Никой не знае Simple Smile

# 515
моят мъж от скор е международен шофьор,принуди го нуждата от стабилен доход за дома.На мен ми е много криво и трудно,незнам толкова спокойни изглеждате в думите си,примирени с липсата на мъжете ви до вас.От къде черпите тази сила,споделете,защото аз все още не мога да свикна че него го няма при нас.

# 516
fyrty, мъжът ми тръгна да пътува преди около 10 месеца и все още не мога да свикна с липсата му. В началото ревях всяка вечер. Най-ми е тежко когато децата виждайки компютъра или телефонът ми казват тати.

Аз имам въпрос: какви документи е необходимо да преведа и легализирам? Предполагам актовете за раждане на децата и акта за граждански брак. А разни медицински картони на децата и темподобни ще ни трябват ли? Също и ако евентоално си намеря работа там ще ми трябва ли диплома? Изобщо какви документи трябва да приготвя?

# 517
Моят мъж става вече 3 години пътува по Европа, а аз съм тук с детето, баща ми е вече 23 години в този бранш. Не се свиква никога, поне аз не мога да свикна и на дали някога ще свикна. За това и обмисляме варианти за бизнес тука или да се местим в Белгия, за да може да продължи да работи там и да можем да се виждаме редовно.

моят мъж от скор е международен шофьор,принуди го нуждата от стабилен доход за дома.На мен ми е много криво и трудно,незнам толкова спокойни изглеждате в думите си,примирени с липсата на мъжете ви до вас.От къде черпите тази сила,споделете,защото аз все още не мога да свикна че него го няма при нас.

В каква фирма е мъжът ти, че не знае кога се прибира? Това харесвам на тази фирма в която работят татко и мъж ми, че още със заминаването си знаят датата на прибирането. Верно няма ги по 3 месеца, но като е казано на 04.12 значи, че на 04.12 ще са си пристигнали тук.

# 518
  • Видин
А аз пък май свикнах. В началото ми е трудно. Всъщност по всяко време ми е трудно, но знам, че по-добър вариант за момента няма. Тук не може да ми осигури над 2000лв/месец. Най-много да му дадат 400-500лв, а те доникъде не стигат. Верно, кучешки живот е, ама засега няма как.
И на мен ми е тъпо, че детето като види Скайп и казва тати. Като види телефон пак тати вика. А малкият го е виждал 2 пъти ... но ... всички знаем как е ...

# 519
мъж ми почна в Пимк.общо взето нищо незнае,нито колко ще вземе нито кога ще се прибере.

# 520
  • Malgrat de mar
yani4ka_83 ,аз дойдох с преведени и легализирани документи/актове за раждане на децата,и този за граждански брак/На имунизационния паспорт имам само превод .

Дипломата си я преведох и легализирах в София/имай в предвид че е малко по сложно,минава се през министерството на образованието/Тук 2 години чаках за да ми я приравнят

Да намериш работа е голям късмет и е много трудно напасването ѝ с училищния график

Бях извадила също така и международни здр карти,и слава богу че я имах,защото срещнах голям проблем с изваждането на местната такава и едва записаха Ани на училище без здравна карта.

# 521
  • Malgrat de mar

Днес Ането навършва 8 години  и е най-щастливото дете на земята!
Ще го празнуваме в неделя ,че мама е на работа.

ПП.Тъй като нямам време да направя торта,ви черпя с една дето правих/ме/ в работата

# 522
Честита ви рожденичка мама Емили!Пожелаваме й да е много щастлива и много да ви радва!
Весел празник!

# 523
Емили, да ви е жива и здрава рожденничката и много да ви радва!!!

bdbaloni

# 524
  • Видин
Честит рожден ден на голямата кака  Grinning Жива и здрава да е, много да ви радва и обича   bouquet

Моят мъж вече пътува от Германия и най-хубавото е, че ще мине през Видин  Laughing и ще го видя след 2 дни живот и здраве  Rolling Eyes А после ще си иде до Пловдив и или аз, или някой друг ще идем да го вземем оттам  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт