Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , засолило е верно , ма си е събитие тук.  Laughing
Е поне го видЕхме снежеца таз година.  Peace

Асе , още малко миличка , то не останало.  Hug

# 631
  • варна-на плажа
здравейте момичета,как сте?днес моя мъж ме успокои,че най рано до 2 седмици ще си дойде Sadмалката не спира да го пита кога ще си дойде..гадно,ама няма как-да са ни живи и здрави!
[/qu
Браво  PeaceАси и нашия тати каза ,че до 15-20 дена ще го приберат. PraynigДано,че много стана. newsm10

# 632
  Здравейте Hug
  Люта зима, брейии!  Моя мъж, от обещани 1000Е взе само 320Е Shocked  Всичко друго са удръжки, глоби за превишена нафта и пр. Направо да ги #2gunfire в тая фирма.Много ги режели, ако не за таксите по пътищата, то за  нафтата.Винаги си вътре.Тия дни ще чакаме януарската заплата и той казва, че там уж нямало да има такива изненади.Дано, Боже, че  голям зор тая зима Peace

# 633
Моя мъж, от обещани 1000Е взе само 320Е Shocked  ...
Тези 320E стигат ли му само на мъжът ти да се издържа цял месец? И тия умници дето седят на бюро и мислят удръжките имат ли идея колко е трудна тази работа и че1000Е са смешно заплащане, а 320 си е чиста подигравка. А с тая нафта направо стават смешни, искат старите им камиони да горят колкото нова малка колица. Ако не е тайна в коя фирма работи мъжът ти?

# 634
  • варна-на плажа
Моя мъж, от обещани 1000Е взе само 320Е Shocked  ...
Тези 320E стигат ли му само на мъжът ти да се издържа цял месец? И тия умници дето седят на бюро и мислят удръжките имат ли идея колко е трудна тази работа и че1000Е са смешно заплащане, а 320 си е чиста подигравка. А с тая нафта направо стават смешни, искат старите им камиони да горят колкото нова малка колица. Ако не е тайна в коя фирма работи мъжът ти?
Ох,и аз се възмутих на това Shocked.Как може толкова много да му спрат,но явно може.Тя беше споделила не отдавна,че е в СЕРТРАНС,а за съжаление там практиката е такава според моя мъж.Дано се оправят нещата Praynig

# 635
И тия ги знаем. Мъжът ми казва че са расисти и взимат неговорещи на работа за да не могат да се разправят. Но не вярвам, да работи там, режат пари за щяло и нещяло, но заплатите на са 1 000Е.

# 636
  В СЕРТРАНС е момичета.И кара на двойка.Той е втори шофьор, първия  взима повече.А колегата му даже  си говори испански свободно, много е оправен и пак не можа да излезе на глава с тия  загубеняци.  От 2 месеца са там и се опитват да си направят банкови сметки  и карти за заплатите в испанска банка-така трябвало. И тъкмо на финала, вече изнемогвайки за пари, ттъкмо тръгвали дфа  си ги получат и от фирмата ги засилили за Швейцария ShockedИ наще пак като  гаврошовци по пътищата.
  Моя снощи ми се обади и каза колко студено било  там и как на колегите им печките в камионите замръзнали.Тяхната все още работела и който  бил на топло прибирал  закъсалите.Горките хора, направо нямам думи.И за това ли ще им вземат пари, че са се топлили?   Много ме е яд, никак не искам да пътува, но тука е вечно безработен.
  И да, прави сте , тези пари не стигат само за него.Добре , че имахме пари от  половинчатата заплата от бившата му фирма, че оцеляхме до тука.А сега какъв студ идва #Crazy  Трябват ми още въглища.У дома котела- (горейки)  и водата на първия етаж замръзнаха оня ден .Такъв екшън стана.Сега пък е задръстен и пууууши и отивам да го чистя, че  много измръзнахме, докато огори.
Без мъж в къщата е голяма мъка, голям гърч.А си идва чак през зприл Sad                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

# 637
ох Lei@ то гадна работа тая  bouquetс моя мъж се чухме днес,в Германия е ама с БГ нафта-та замръзва и печките не работях,сега заредил Германска и е по-добре уж...абе хич не ми се иска да пътува,честно ви казвам,имаме да довършим ремонт в нас и затова е по камионите- в момента когато приключим-обещавам ви,че повече няма да кара..ако ще и тук да е на 500 лв.заплата #2gunfire #Cussing out

# 638
 Lei@, защо мъжът ти не пробва в Алмерийските фирми, не че са много стока, ама ще мине време докато настигнат Сертранс.

# 639
I.Hr ,извинявай ще ми дадеш ли повече инфо за Алмерийските фирми?

# 640
Не знам дали е удачно тук, може ли на лични?

# 641
  • варна-на плажа
Момичета как сте в това лошо време Rolling Eyes.Приятен ден на всички  bouquet

# 642
  • софия
В това време си стоя вкъщи с децата,че баткото не е на училище,а малката не я пуснах на детска градина.Пълна лудница е, поне успявам от време на време да седна на компютъра. Simple Smile

# 643
Привет на всички дами! Аз най-накрая седнах малко на компютъра и мога да ви попрочета  и да ви пиша. Ние имахме много проблеми в къщи, но от технически характер и сега всичко почна полека лека да се нарежда. Чакам вече цяла седмица да ми доставят един лап топ, че с малката не можем да се разберем коя да сяда на компютъра и обикновено аз оставам без това малко удоволствие, а тя печели.
Моя мъж тръгна на 07.01 и сега го чакаме пак чак през април.
Иначе ние като цяло сме добре. Ива не е ходила на градинка от началото на декември и направо полудява в къщи, но няма как да я водя сама с малкия на градина в тия студове. Да се стопля времето, че да тръгваме по разходки.
Хайде лека вечер на всички.

# 644
   Гадното е, че моя мъж не владее западни езици.Говори руски, оправя се със сръбски, чешки, полски, но те не му вършат  много работа.Пък и не е бил  дълги години шофьор, все още му е трудно в доста ситуации.И не попада на сериозни фирми, все  го издокарват накрая с парите.Толкова се е  ядосал, че ме е страх да не направи някоя простотия, та с неговия късмет да вземат да го  глобят или осъдят. Колегите му  продавали нафтата, зарязвали камионите си и  се махали.Ами писва им на хорицата да ги мамят ConfusedСемействата им на тях разчитат, но на кой му пука?
  И ние сме много зле у нас.Аз  работя, но  къщата се разпада вече и заеми имаме заради нея.Въглища имам за 1 седмица и ако и сега не му платят...не зная как ще изкараме зимата.Много е тежко, постоянно  сме в  криза.Постоянно нещо се чупи, тоя ураган ми отнесе  керемидите от покрива.Котела се скапа заради студа.Колата едва бута. А моя като го няма това са  много  неща за една  жена, която работи, с дете в ръцете, без помощ и само с един почивен ден SadПонякога си мисля, че съм на самия ръб да се срина.  Благодаря на Бог, че ми дава сили, все пак сме  си у дома, здрави сме и  не сме умрели от глад.И тати е жив и здрав, макар и изнервен докрай.Нямам търпение да се върне вече Hug.

Общи условия

Активация на акаунт