Е поне го видЕхме снежеца таз година.

Асе , още малко миличка , то не останало.
малката не спира да го пита кога ще си дойде..гадно,ама няма как-да са ни живи и здрави!
Аси и нашия тати каза ,че до 15-20 дена ще го приберат.
Дано,че много стана. 

в тая фирма.Много ги режели, ако не за таксите по пътищата, то за нафтата.Винаги си вътре.Тия дни ще чакаме януарската заплата и той казва, че там уж нямало да има такива изненади.Дано, Боже, че голям зор тая зима
Трябват ми още въглища.У дома котела- (горейки) и водата на първия етаж замръзнаха оня ден .Такъв екшън стана.Сега пък е задръстен и пууууши и отивам да го чистя, че много измръзнахме, докато огори.
с моя мъж се чухме днес,в Германия е ама с БГ нафта-та замръзва и печките не работях,сега заредил Германска и е по-добре уж...абе хич не ми се иска да пътува,честно ви казвам,имаме да довършим ремонт в нас и затова е по камионите- в момента когато приключим-обещавам ви,че повече няма да кара..ако ще и тук да е на 500 лв.заплата
Понякога си мисля, че съм на самия ръб да се срина. Благодаря на Бог, че ми дава сили, все пак сме си у дома, здрави сме и не сме умрели от глад.И тати е жив и здрав, макар и изнервен докрай.Нямам търпение да се върне вече
. Препоръчани теми