Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 235
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
"Ако днес не може да ти даде 200, то утре няма как да ти даде 2000, затова бягай веднага щом те резне в парите"
Не че ми е работа да се меся, но с цитираното съм абсолютно съгласна.  Peace
Познавам достатъчно такива хора, които продължаваха с години да работят за подобни чорбаджии, именно защото имаха да взимат.... Confused
Е, така си и останаха... да имат да взимат!

# 661
Lei@ напълно съм съгласна и аз с написаното от mancity. Ако не му дават пари и то от първия месец, от първата заплата да бяга надалеч твоя мъж, защото колкото повече стои, толкова повече ще има да взима, а те така и няма да му го дадат. Имам жив пример пред себе си в лицето на мъж ми, брат ми и доста техни колеги от предната им фирма /Италианска/. Работиха, блъскаха, товариха на ръка жито и картофи и ги разтоварваха, караха по националите на Франция, за да не плаща шефа магистрали и накрая всеки увисна с по минимум 1500€ /максимума на дължимите пари е стигал и над 7000€/. Ходиха по Словакия и по Италия да се мъчат да си вземат парите, но никой от тях не успя. Шефа на фирмата все още продължава, при него има будали дето да работят и така фирмата си процъфтява.

Знаеш ли колко от бившите колеги на мъж ми зарязаха камионите по гореописания начин и си тръгнаха и никой нищо не им направи? Мен ако питаш обаче мъжът ти да бяга надалеч, това не е коректна фирма и няма никакъв смисъл да стои там да мръзне и да си плаща за удоволствието да работи за някого. Той да ти кажа по-добре е да се хване за някоя Българска фирма да работи ще му дават повече пари. В Хасково има фирма, която дърпа ремаркета за Жилберт Де Клерк и им плащат по 1200€, ама момчетата си взимат парите всеки месец, защото собственика на фирмата за която дърпат ремаркета се грижи работниците да си получават заплащането, иначе няма да има товари. Ако искаш мога да разпитам за координати и мога да ти ги дам. Карат основно Белгия, Холандия, Франция.

Ох май много писах, ама много се ядосвам на такива мошеници. 

# 662
  Тази е именно българска фирма.И преди в други фирми  преди се е случвало да му задържат пари , но са му ги изплащали, дори след като е напускал с предупреждение от  няколко дни само. Наистина ни е много трудно и той го знае и затова стои.Така поне взима  със сигурност българската  си заплата, която  му превеждат на време.И без друго му изтича  този договор за 3-4 месеца и ще се махне.Ако не го ядосат повече и да си тръгне неправомерно. Той не е шофьор с години опит и затова не е много в час с нещата, а щом и опитния му колега, с когото карат седи...не знам какво да мисля.Надяват се на нещо.Поне малко остана.

# 663
  • Видин
И ние се разочаровахме от Трайков транс  Confused но ще седи още поне 1-2 месеца там. Сега ще му спират пари за 300литра нафта преразход при положение, че знаят че онази Скания харчи повече от другите  #2gunfire Направо не съм на себе си от яд и още повече, че пари не сме виждали от не знам кога... И така, издирваме нова фирма  Sick

# 664
  • Варна
Много време не ви бях чела и доста сте изписали.
Lei@ много жалко за това ,което се случва на мъжа ти. Но той за тзеи 340 Е ще работи и в БГ.
Моят мъж нещо се отказа да ми говори да тръгва да пътува, за мое щастие. Макар и с малка заплата по-добре да си е при нас.
Нека който знае за коректни фирми да им запише координатите ,биха били много полезна информация.
♥ ЖаБкА ♥ имаш невероятни снимки в албума си.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 19:52 от Естера

# 665
  Момичета, споделям всичко това с една единствена цел- да няма други излъгани  PeaceА не някой да укорява мен или съпруга ми.
   Така, вече имаме заплата, отново орязана.Този път със 150 Е моя мъж и 300Е колегата му .И знаете ли за какво? Ами повторно са им удържали пари за  работно облекло Shocked и вероятно за това , че са карали по платени пътища.Но са били длъжни, защото са карали  по АДР.Парите за раб. облекло  нямало да им върнат, освен, ако не занесяли нам къде си някаква бележка, което е невъзможно.Те и за горивото похарчено да я занесат пак ще им удържат  пари и не си струва.Няма значение, моя си е подал молбата и го очаквам в неделя.Напуснал е културно, не , че  заслужават, но отгоре има кой да гледа. Билет не му се полагал, нищо, че са го ошушкали двойно за  дрехи, които и без друго не носи Confused  Това е - СЕРТРАНС- пазете се от тях !!!

# 666
Естера  бих споделила фирмата в която е моят мъж,но няма голям смисъл.Те не търсят шофьори чрез обяви,а само с препоръки от техни партньори (познати).

Lei@ дано намерите по-коректни работодатели.

# 667
здравейте,аз съм много щастлива-нашия тати сега тръгва за БГ и живот и здраве сряда,четвъртък ще е при нас.Lei@ -във фирмата на моя мъж винаги набират нови хора,плаща се без проблем,но е Пловдивска.

# 668
  Ася, моя си идва след два дена с идеята да започне в някаква Пловдивска фирма, за която са му споделили колеги .Моля те, ако имаш инфо, пиши ми на лични Praynig

# 669
  Ася, моя си идва след два дена с идеята да започне в някаква Пловдивска фирма, за която са му споделили колеги .Моля те, ако имаш инфо, пиши ми на лични Praynig
писах... Flutter Hug

# 670
  • варна-на плажа
Lеi@,писах ти на лс. Peace

# 671
и аз,и аз  Joy

# 672
  Сега остава и да  се получат нещата.Ох, аз си мисля, че вече няма да го пусна да пътува зимата.Тази беше кошмарна за мен, без него тук.Имах страшни проблеми  с къщата и котела.имаше моменти, в които си мислех, че повече от това не мога да понеса, но  слава Богу Hug зимата си отива лека полека.
  Сега съм щастлива, че ще се посрещаме във вторник сутринта Hug Hug Hugи малката подскача наоколо с нетърпение.има да го  мачка  баща си Laughing

# 673
  Сега остава и да  се получат нещата.Ох, аз си мисля, че вече няма да го пусна да пътува зимата.Тази беше кошмарна за мен, без него тук.Имах страшни проблеми  с къщата и котела.имаше моменти, в които си мислех, че повече от това не мога да понеса, но  слава Богу Hug зимата си отива лека полека.
  Сега съм щастлива, че ще се посрещаме във вторник сутринта Hug Hug Hugи малката подскача наоколо с нетърпение.има да го  мачка  баща си Laughing
дано всичко е ок вече-надявам се.и моята малка кукла повтаря през 30 мин,че скоро тате идва............... Cry

# 674
http://www.driverbg.net/cgi-bin/index

Ето ви сайт, в темата за оплакване ги има всички звезди на транспортния небосклон, които греят с ярка светлина, вижте ги....поне там можете да видите за разлика от сайта на чорбаджиите, който могат само те да си четат.

Общи условия

Активация на акаунт