Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 710
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Еми , честито и тук.  Laughing
Да е жива и здрава рожденничката.  Hug

Аманита , още малко и ще се видиш с мъж , браво.  Hug

Хубава вечер на всички! Hug

# 526
Честит рожден ден на сладката Ани. Да е жива  и здрава за радост на всички около нея.
Момичета моят мъж и той си идва след няколко дни. Ако всичко е наред в неделя ще си е у дома. В събота ще тръгнат от Белгия.  Hug

# 527
Juli_Ivka , браво и на теб.  Peace
Празник ще е у дома и ти с мъж.  Hug
Все по-често да сте си с мъжлетата , момичета.  Grinning
Но толкова често , че да не си омръзнете.  Mr. Green

# 528
Juli_Ivka, тъкмо мъжът ти ще си е в къщи за голямия ден. Пожелавам ти много леко раждане  Hug

# 529
4ести рожден ден на рожденничката.Да ви е жива и здрава.

Диди,изтрий си съобщенията,че кутията ти е пълна и не можеш да получиш нови.

# 530
Мерси много, момичета!  Hug Hug Hug Hug

# 531
  • Malgrat de mar
Мерси за пожеланията момичета!!
Juli_Ivka и от мен леко раждане!

# 532
  • Видин
Ох, чакам го да мине само Видин-Калафат и си е тук  Laughing А тия испанци да вземат да направят тоя пуст мост по-бързо  hahaha

# 533
Ох, чакам го да мине само Видин-Калафат и си е тук  Laughing А тия испанци да вземат да направят тоя пуст мост по-бързо  hahaha

Joy Да вземем да съдействаме с Еми , че каталунска фирма го прави.
Приятел на семейството българин строител и то от Видин е командирован в БГ за моста.  Laughing

# 534
  • Видин
Дълго можем да си говорим за моста и професионализма на испанците  Laughing Laughing Laughing Дано да доживея да го построят и да не се срути на втората седмица  Mr. Green

# 535
Момичета, преди малко получих заветното обаждане. Тати и мъж ми току що са тръгнали от Белгия. Лек път и след около 2600км. ще са си у дома.
Ох в такава еуфория съм, че не е истина.

# 536
  • Варна
Поздрави на всички във форума, добре дошли на новите мами.
Нашият тати все още не се е отказал да пътува,но все му се обаждат от некоректни фирми.
Не сте ли разбрали някоя коректна фирма да търси попълнения ?

# 537
  • Видин
Зависи какво разбираш под "коректна"  Laughing При моят мъж няма проблем, но парите са малко - 1100-1200евро. Двойки са. Сега вероятно ще си търси нова фирма, че тук са му малко парите. Иначе шофьори търсят

# 538
Май напоследък стана много трудно да се намери коректна фирма. Фирмата в която са мъжа ми и баща ми са много коректни, но няма места, а и да има има един бъргарски турчин, който си вкарва цялата рода там и никой не може да се уреди от тях. Иначе заплащането им е повече от добро поне според мен, взимат по 2100-2200€. Предната му фирма им удържаха пари и заплаттите бяха от порядъка на 1600-1800€.

amanita, не са ли прекалено малко паричките дори и за двойка? Имаме един приятел дето е в Александрата, пак карат на двойки само, но взимат към 1800€.

# 539
  • Варна
Juli_Ivka
как се казва фирмата в която работи мъжът ти ?

Общи условия

Активация на акаунт