Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 709
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Май напоследък стана много трудно да се намери коректна фирма. Фирмата в която са мъжа ми и баща ми са много коректни, но няма места, а и да има има един бъргарски турчин, който си вкарва цялата рода там и никой не може да се уреди от тях. Иначе заплащането им е повече от добро поне според мен, взимат по 2100-2200€. Предната му фирма им удържаха пари и заплаттите бяха от порядъка на 1600-1800€.

amanita, не са ли прекалено малко паричките дори и за двойка? Имаме един приятел дето е в Александрата, пак карат на двойки само, но взимат към 1800€.
и мен ме интересува името на фирмара,защото тези пари са наистина добри.

# 541
Ей тази е фирмата http://www.gdeclercq.be/. На страницата има и телефони. Нямат Българско представителство, владеенето на английски и/или френски е задължително писмено и говоримо, че с диспечерите се комуникира на тези 2 езика, другия е фламански. Ходят и стоят там за по 3 месеца, тук си идват за един пълен.
Успех пожелавам на тези, които искат да почнат там ,защото е почти невъзможно. Един познат се мъчи вече 2 години и още не е започнал.  Peace

П.П. Да не забравя, че взимат само шофьори с опит и се започва на 1 800€, които се получават първите 6 месеца, ако се справя добре шофьора ги вдигат.

П.П.2 Имат и Испански клон и мисля, че от там е по-лесно започването, но не съм сигурна. Има повече българи в Испанските камиони.

# 542
  • Варна
Благодаря Juli_Ivka , но с тези езици писмено и говоримо newsm78 голяма пречка са.Пожелавам ти много леко раждане, че то вече е неделя и денят настъпва  Hug
amanita чудно ми е, че вие сте доволни от Трайков транс ООД -Пловдив, а защо го има в този списък http://anti-trans.blogspot.com/2010/08/blog-post.html ??????????

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 18:36 от Естера

# 543
Благодаря Juli_Ivka , но с тези езици писмено и говоримо newsm78 голяма пречка са.Пожелавам ти много леко раждане, че то вече е неделя и денят настъпва  Hug
Те не са задължителни и двата обаче, ако не знаеш език няма как да се разбират с диспечерите, че са на транзикс и съобщенията им идват написани, а те трябва да отговарят и така. Сложничко е. Имаха един колега, които излъгал ,че владее език и миналата година като бях при мъж ми много набързо го разкриха. Разтоварваха в една фирма с моя мъж и диспечера писал на тоя пич за нещо обаче отговор не идва, пише втори, трети път пак няма отговор и се притеснил човека и пише на моя на сателита да види какво става. А той /шофьора/ бъкел не знае език и като не разбрал съобщението не сметнал за необходимо да отговаря.

Мерси миличка. Ще се похваля скоро с хубава новина да се надяваме.  Hug

# 544
Момичета влизам да ви се похваля, че на 14.12 се роди синът ни Георги. И двамата сме добре и сме си у дома всички.  Hug Hug Hug

# 545
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Juli_Ivka , честито бебче!
Да ви е жив и здрав и много щастлив малкия Георги!

# 546
Juli_Ivka, да ви е жив и здрав Георги! Да расте умно и добро дете и много да ви радва!

Ние в събота вечерта ще си имаме тати. Вече си имаме и квартира в испанско и към края на януари или началото на февруари плануваме да се местим. Зависи кога мъжо и баща ми ще я дооборудват, понеже не е много обзаведена.

# 547
Ееее Яничка , браво на Дидо и мъж ти.  Peace
Оправни мъже , ще оправят квартирата подобаващо.  Crazy
Ще ви очакваме догодина на испанска земя. Hug

Хубави и весели пртазници , момичета!  bouquet

# 548
[color=blue]Здравейте момичета, присъединявам се към вашата темичка.Много ми харесва, че има и такава тема тук.
И аз съм една от вас, посрещаме ,изпращаме и чакаме.Това  е да си съпруга на международен шофьор.
Нашият татко няма да се прибере за празниците , но сме решили че нашата Коледа ще бъде през февруари.
На всички пожелавам весело изкарване на празниците.Здраве  на всички , и безаварийно шофиране на нашите мъже.[/size][/color]

# 549
denito benito , Добре дошла!  bouquet
Темичката тромаво върви , но съществува все пак.  Peace
Жалко , че на самия празник мъжът ти ще е по пътищата ,
но случва се. Живи и здрави да се прибере и ще отпразнувате
подобаващо всички пропуснати празници.  Grinning
Весела Коледа и на теб и на семейството ти!

# 550
  • Malgrat de mar
Juli_Ivka,честито бебче и от мен!!  bouquet
Добре дошла на denito benito!
...Яничка си знае че я чакаме..  bouquet

Ани вече е във ваканция,ама има домашни като за 10 дни  Embarassed
А едни планове за ваканциите имаме,кога ще си напише това дете?!

Весели празници на всички!!

# 551
здравейте момичета, аз работих близо 6 месеца в Щадлер / Stadler  като преводач /диспечер и напуснах края на октомври . Може със съпрузите ви да сме работили заедно. Не мога да си обясня само, защо българските шофьори бяха последна дупка на кавала,ако мога така да се изразя. Толкова много шофьори уволниха за 2 месеца, а в същото време наемат стотици нови румънци, които правят безобразия във фирмата, остават ненаказани и на това отгоре са по-високо платени от българите.

# 552
  • варна-на плажа
Това е жалко Sad....

# 553
здравейте момичета, аз работих близо 6 месеца в Щадлер / Stadler  като преводач /диспечер и напуснах края на октомври . Може със съпрузите ви да сме работили заедно. Не мога да си обясня само, защо българските шофьори бяха последна дупка на кавала,ако мога така да се изразя. Толкова много шофьори уволниха за 2 месеца, а в същото време наемат стотици нови румънци, които правят безобразия във фирмата, остават ненаказани и на това отгоре са по-високо платени от българите.
  И моя беше там и го отсвириха  , като едното нищо.Хайде той без много опит, но колегите му, все опитни newsm78

Аз щях да влизам да ви разказвам какво препатихме ние- мъжа ми по-скоро.В една чешка фирма беше през окт-ноември. Оставиха го с един потрошен камион на границата на швейцария /Франция да си умре от студ, глад и  каквото там се сетите.Ние  тука от Бг  , посред нощ намерихме френскоговоряща жена и с нейна помощ го прибраха едни местни хора.Три дена спа у тях и го храниха.Едва след 7-8 дена от подаване на сигнал за бедстване  му обърнаха внимание.За капак  го освободиха.Прибра се изпит , на човек не мязаше. Поне му изплащат част от парите.А е можел да се убие с оня камион според монтьорите Shocked

Сега е в "Сертранс", те пък са едни цветя, но стиска, какво да прави...

# 554
Олеее Lei@  ooooh!
Нямам думи , миличка.  Shocked
Дано скоро лошите неща да са зад гърбът ви.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт