Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 704
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Олеее Lei@  ooooh!
Нямам думи , миличка.  Shocked
Дано скоро лошите неща да са зад гърбът ви.  Hug

Да, дано.То аз броя месеците и дните  докато да се завърне- очаквах го в началото на Април.А той оная вечер ми се обажда и вика- Може да се прехвърлим с колегата в испанска фирма и  да си дойдем чак през Август ShockedНаправо не успях да отреагирам, то вече съм вдигнала ръце.поне  дай Боже, тази година да са по-добре нещата! Че къщата  се руши, пари трябват и ще търпим, уви.
  Но по-важното е всички да сме живи и здрави и много да се обичаме!От сърце ви го желая през новата година Heart Eyes

# 556
Здравейте момичета!Сега видях тази тема,моя болна тема...Ако ми позволите да се присъединя към вашата групичка на половинки на международни шофьори....Моят съпруг от поти една година е международен шофьор и все още рева с часове като тръгне на път...Дъщеричката ни е на 3г,но тя като,че ли по-лесно се адаптира към това тати да го няма...Даже снощи като се разревах идва и ми бърше сълзите и ми  вика-Мамо,няма да плачеш,тате ей сега след утре ще си дойде GrinningСега като чета по-назад...леле,какви неща сте изжевели ....Ох,трудно е,много е трудно и за мъжете ни и за нас...

# 557
  • варна-на плажа
Добре дошла Hug

# 558
Благодаря за топлото посрещане dida7 Hug
Juli_Ivka и нашата дъщеричка е родена на 14.12,само,че 2008г GrinningДа ви е живо и здраво малкото момченце Grinning

# 559
Честита нова година,момичета!!!

Juli_Ivka Честит ви син! Да ви е жив и здрав, да расте безгрижен, да порасне разумен и да ви направи най-гордите родители на света!

# 560
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Миленче , добре си дошла!  bouquet
Темата тромаво върви , но крета някак.  Mr. Green
Тина-Елена  Hug
Хубав и слънчев ден!  bouquet

# 561
♥ ЖаБкА ♥   Hug Благодаря!:)

# 562
добре дошла и от мен.нашия тате си дойде на 2.01 и на 9.01 пак замина,аз на работа бях и изобщо не се видяхме,гадост отвсякуде #2gunfire #Cussing outно уви ще търпим,че парички трябват.и при мен детето го възприема добре отсъствието на баща си,но напоследук като говорят постоянно го пита дали ще дойде скоро?? Sadусеща се милата.та така,лека вечер и лек път на всички  bouquet

# 563
Благодаря ася20 HugЛеле,вие сте били без вашия тати на нова година,така ли? SadНашия си дойде точно за на малката рождения ден на 14 декември и днес рано-рано тръгна...Точно 1 месец направи вкъщи...бяхме много щастливи...до магазина за едно мляко ходехме все тримата,че не се знае кога пак ще си дойде...Всичко идва от това,че тук в Бг не могат да взимат добри парички...за съжаление...Лека вечер и от мен Hug

# 564
Миленче, добре дошла  Hug

И ние с нашия тати две седмици бяхме неразделни. Децата много му се радваха.
Колкото повече наближава заминаването ни, толкова по-голямо кълбо от нерви ставам. Ако продължавам така скоро май ще мина на успокоителни. Тази седмица ще трябва да си подам и предизвестието за напускане, а така си харесвам работата. Но в крайна сметка семейството ми е по-важно.

# 565
Благодаря yani4ka_83 HugА защо напускаш работа?Може би си писала по-назад,но стигнах само до там където пишеш,че превеждаш и легализираш документи...предполагам,че ще живеете в друга държава...
На мен поне за сега не ми се очертава местене в друга страна,защото мъжът ми пътува за около 2 седмици до Германия(Ерфурт),но ако и той започе работа в друга държава,със сигурност ще го последваме с малката Simple SmileВчера сутрин ми се обади и каза,че са му източили 100л нафта от бензиностанция в Брегово... SadДо сега не е имал такива проблеми...но да е виж и здрав,пари се печелят...

# 566
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета!   Hug
Хубава и усмихната седмица!   bouquet

Яничка , карай я спокойно , не се претеснявай толкова.  Peace
Наистина преди кариерата е семейството.  Peace
Успех и скоро те чакаме на испанска земя! Grinning

Миленче , случват се и тез неща.
Неприятно е , но той ще си оправи горивото ,
не е голяма болка , но пък защо да се случи.  Simple Smile
Яничка идва в Испания при съпругът и родителите й.  Peace

# 567
  • Видин
)Вчера сутрин ми се обади и каза,че са му източили 100л нафта от бензиностанция в Брегово... Sad
Брях, не знаех, че и наш'те власи крадат  Shocked Ама какво ли се учудвам щом това се случва по целия свят  Cry И пак добре, че са само 100л, че можеше и много по-зле да е. На колеги на мъжа ми им източили тон и половина преди няколко месеца ... А това са много пари.

# 568
Мъжът ми няма колега на който да не са крали горивото ( че и по няколко пъти ). Него са го крали само веднъж и то с малко ( 300 л. ). През новогодишната отпуска механикът на фирмата им сложи мрежи. Това обаче е решение само на проблема с източването на горивото. За мен по съществен си остава проблема със сигурността на шофьора, защото освен нафта и стока, крадците търсят компютри, навигации, пари, злато, дебитни /кредитни карти ... а всичко това се намира в кабината.

# 569
  • Видин
Моето мъж тръгна  Sad Чувствам сякаш някой е отворил гръдния ми кош, взел е нещо оттам и сега там зее огромна дупка. Болката се доближава до физическа. Супер много ми е мъчно, особено че не бях подготвена. От днес за утре заминаха. И въпреки че си беше тук месец и 16 дни пак ми е супер тъпо  Sad
За сигурността - няма нищо сигурно вече на тоя свят. Човек не смее да излезе навън след като се мръкне. Да не говорим преди години когато бяхме деца, че сме били до 11-12ч вечер навън без да те е страх от каквото и да било. А сега времената са други.

Общи условия

Активация на акаунт