Нямам думи , миличка.
Дано скоро лошите неща да са зад гърбът ви.

Но по-важното е всички да сме живи и здрави и много да се обичаме!От сърце ви го желая през новата година

Сега като чета по-назад...леле,какви неща сте изжевели ....Ох,трудно е,много е трудно и за мъжете ни и за нас...
но уви ще търпим,че парички трябват.и при мен детето го възприема добре отсъствието на баща си,но напоследук като говорят постоянно го пита дали ще дойде скоро??
усеща се милата.та така,лека вечер и лек път на всички
Леле,вие сте били без вашия тати на нова година,така ли?
Нашия си дойде точно за на малката рождения ден на 14 декември и днес рано-рано тръгна...Точно 1 месец направи вкъщи...бяхме много щастливи...до магазина за едно мляко ходехме все тримата,че не се знае кога пак ще си дойде...Всичко идва от това,че тук в Бг не могат да взимат добри парички...за съжаление...Лека вечер и от мен

А защо напускаш работа?Може би си писала по-назад,но стигнах само до там където пишеш,че превеждаш и легализираш документи...предполагам,че ще живеете в друга държава...
Вчера сутрин ми се обади и каза,че са му източили 100л нафта от бензиностанция в Брегово...
До сега не е имал такива проблеми...но да е виж и здрав,пари се печелят... 

И пак добре, че са само 100л, че можеше и много по-зле да е. На колеги на мъжа ми им източили тон и половина преди няколко месеца ... А това са много пари.
Чувствам сякаш някой е отворил гръдния ми кош, взел е нещо оттам и сега там зее огромна дупка. Болката се доближава до физическа. Супер много ми е мъчно, особено че не бях подготвена. От днес за утре заминаха. И въпреки че си беше тук месец и 16 дни пак ми е супер тъпо 
Препоръчани теми