Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 699
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Ох,миличка,знам какво ти е...Ужасно е това чувство,все едно част от теб липсва...Дори сега като чета поста ти,пак се разревах... CryНо нали си имаш две слънчица,те ще те разведряват WinkЕ,няма да е същото,защото липсата на тати е огромна,но все пак...Той по колко време пътува?
А относно сигурността-разбира се,че най-важното е мъжете ни да са добре,но ако ти откраднат я нафта,я някой срязал щора,разбили нещо по камиона...в повечето случаи шофьорите си го отнасят,а това означава,че 1-2 курса без заплата...Но да са живи и здрави пак казвам-пари се изкарват Wink
Хубав ден на всички  bouquet

# 571
  • Видин
За около 3 месеца няма да го има  Confused Много е гадно, ама няма друг избор - особено в тоя град.

# 572
Да,3 месеца не са малък период от време...моя мъж няма да го има около 1 месец сигурно и пак ми се вижда много,но пък и във В.Търново няма особено голям избор...

# 573
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Момичета , трудно е , но повярвайте свиква се.  Peace
Ние поне на “дърти“ години сме заедно.  Crazy
Късмет и кураж и много силици.  Hug

# 574
  • варна-на плажа
Ох,момичета и аз със последни сили стискам зъби до завръщането на нашия тати,който е на път от 25октомври.Изкарахме самотни празници и ми беше много криво.Надявам се ,че до 10февруари ще се прибере.Детето ме пита всяка вечер и всяка сутрин колко остава тати да си дойде,но за съжаление такава е действителността.Дано и ние като Жабка някой ден бъдем заедно.Желая ви ,усмихнат и слънчев ден и много търпение.

# 575
dida7,още няма и месец е останало до срещата ви с тати...предполагам го е нямало повече от 2 месеца...Наистина е много трудно когато децата питат за тати...аз почти всеки път се разплаквам когато малката пита кога ще си дойде тати...макар,че курсът на мъжа ми рядко е повече от 20 дни....ама си е тежко...Ние си нямаме баби и дядовци покрай нас...Всички са далеко и понякога повече от 3-4 дни не разменям и дума с друг човек освен с дъщеря ми(е,изключвам телефоните)особено сега през зимата...Трябва да се въоражим с търпение... Simple Smile Hug

# 576
  • варна-на плажа
ОО,и ние сме сами двамата,а и по стечение на обстоятелствата (тъй като и аз ,работя във транспортния бранш и нещата там доста се посвиха) Cryсега съм без работа,та се гледаме и стоим в къщи,което е доста гадничко. smile3511 smile3511

# 577
Момичета , преди 20 и ... години аз имах тетрадка разграфена като календар.
Ограждах датата и пишех часа в който е тръгнал от нас , а останалите дни всеки ден ги задрасквах и
датата на идването у дома я заграждах и пак пишех часа. Laughing И на края за една календарна година се
оказа , че си е бил у дома 42 дни и непомня колко часа и минути.  Mr. Green

# 578
Аз като тираджийска щерка знам колко е тежко за едно дете отсъствието на баща му. Само аз си знам колко тежко ми е било, когато го нямаше на рожденните ми дни, че и на бала ми. Внуците си ги видя за първи път на 3 месеца. За бала на брат ми, баща ми си дойде вечерта и милия беше толкова изморен, че по едно време заспа на масата.
За тази една година откакто мъжо тръгна да пътува сме били заедно общо няма и месец. Добре, че е скайпа. Децата всеки път като видят компютъра и викат "тати". Много обичат да разглеждат снимки и на всяка снимка, на която е баща им, го сочат. Много ми става мило, когато си говорят по телефона и му кажат "Тати бичам" (в превод обичам).

# 579
  • Видин
Момичета , преди 20 и ... години аз имах тетрадка разграфена като календар.
Ограждах датата и пишех часа в който е тръгнал от нас , а останалите дни всеки ден ги задрасквах и
датата на идването у дома я заграждах и пак пишех часа. Laughing И на края за една календарна година се
оказа , че си е бил у дома 42 дни и непомня колко часа и минути.  Mr. Green

Ти си невероятен шемет (в най-добрия смисъл на думата). Никога не бих се сетила да правя така  Joy

Яничка, и Габ като види телефона ми или скайпа вика "тати". Което хем ме радва, хем ме кара да ревна като магаре.
Стегнах се. Сега съм като нова и сякаш никога не ми е липсвал  Mr. Green hahaha

# 580
Момичета , сега поне има мобилни телефони и скайп.  Peace
Ми по време оно , татово време нищо , освен домашен и то не всеки имаше.
Ние с хиляди уговорки и плащания на ръка вкарахме , та мъж ми да има къде и на кой да звънне. Grinning
И обикновенно веднъж на седмица и вечер и винаги гледаше да е събота и си определяхме час ,
за да може да сме си у дома и да чуе мен и децата. Така че сега пак имате мааалко облекчен режим на
тираджийски съпруги.  Mr. Green

# 581
  • Видин
О, да, определено телефоните и интернет много помагат!

# 582
Леле,Жабке...как ме разсмя....никога,ама никога нямаше да се сетя да си водя такъв дневник....явно не ми липсва толкова моят мъж LaughingДа,вярно,че интернет и мобилните телефони са супер облекчение когато искаш да го чуеш или видиш...
Яничка,предполагам,че никак не ти е било леко да  си  щерка на шофьор,а сега и жена на шофьор...Но поне си в час с всичко около тази професия Simple SmileИ моята дъщеря като чуе,е говоря с баща й и се провиква Татиии бичиии:)което също означава тете обичам те:)

# 583
   И  аз нещо не мога да легна.Тая вечер моя беше  ядосан и ме отцепи SadНе го е правил, обичайно ми звъни  да ми обяснява колко му липсваме с малката.Притесних се какви проблеми има пак.Току-що  ми се обади пак.ами стандартното, захванал да пере, то се оказало, че сушилнята развалена.Сега  повлякъл 2 чувала пране да се чуди къде да ги суши.  Колегата му пие много и много пуши, заядлив е... SadА моя не е опитен и затова стиска.  От фирмата им разменили заплатите , като ги превеждали, а те още карти нямат издадени даже.То и едни заплати.Не стига , че не им отпуснаха аванс, ами и едни удръжки за дрехи  имат.И за какво са им  тия дрехи, само в базата ги слагали и това е  мнооого рядко.Ох, нямам търпение да се завърне, ама още 2м и половина  има до тогава.
  За кражбите на гориво и моя са го крали, но в румънско.А един познат редовно го  завличаха с  много пари, гориво, цели папки с документи - голям карък,  ама не се отказва Laughing.
  Ами, Господ си има грижата за чужденците, каквито са нашите мъже там сега..Аз друго като не мога да направя се моля, какво по-добро от това.
  Хайде, лека нощ и успех на всички !

# 584
Здравейте, момичета! Приемате ли нови попълнения? Аз като ви почетох малко - не се вписвам съвсем във вашата групичка. Моят мъж от година вече не кара тир. Пак е шофьор, пътува всеки ден до Румъния, но за наше щастие почти всяка вечер е при нас Simple Smile По-рано тъкмо като се роди детето караше по спедиции и отсъстваше по седмица (от понеделник до петък) и това ни е най-дългата раздяла. А на вас ви се възхищавам за търпението и силата, аз не бих издържала. Моите почитания към всички ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт