Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 202
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
zmen4o , късмет в Португалия. Моя мъж 8 год. изкара с португ. документи , но много ниско заплащането и сега се мота около испанско и документите си смени даже.
Ще стискам палци , дано се уредят нещата.  Peace

# 91
  • София
Тук сме,не сме се изгубили,но наистина не пиша често. Embarassed
Ларедутска треска ме тресе мен .... Joy
Жабче,добре,че си ти та да я потдържаш темата! Hug  bouquet
Наистина ,къде се изгубиха другите момичета? newsm78

# 92
Евка една вечер проследих тук и там из форума някой от нашите девоки и забелязах , че пишат. Но тук що не се разписват немога да гадая.  Rolling Eyes

Аз пък дюканската треска ме тресе от двайсетина дена.  Embarassed

# 93
  • София
 Heart Eyes Да кажеш после дали има резултати,че и аз съм на диета.... Hug

# 94
Евка , следи ми лентичката в подписа.  Peace
Ефект има , та даже ми е много интересно как все ядеш и сваляш.  Rolling Eyes
Определено има ефект , при положение , че аз пия хапове в които има мед и захар. Това е забрана в диетата , но няма начин трябва да пия хаповете. Та въпреки това резултат има - 5.500кг , за 24 дена. Hug Като аз не се премерих като почнах диетата , ми след два дена , ма все едно половин кило плюс , минус.  Laughing

# 95
  • Malgrat de mar
Евка една вечер проследих тук и там из форума някой от нашите девоки и забелязах , че пишат. Но тук що не се разписват немога да гадая.  Rolling Eyes
:

Абе на това не му ли викат шпионаж,форумен шпионаж?? newsm78

И аз те следя изкъсо бабче,особено от както взе да изчезваш телесно ,
зер и аз такива мераци имам Mr. Green

# 96
  • София
Браво!Само се чудя,от къде ги изкара чак толкова за сваляне? newsm78
Виждала съм те на снимки,ама чак 28кг за сваляне...Да не изчезнеш,после дедко няма да може да те познае! Joy

# 97
Ооооо Емка , теб не те шпионирам нали си ми на скайпа.  Wink
Ми аре давай де , ще изчезваме телесно и двете.  Joy

Евка , бая се улях последните месеци и малко от преди , та си стана бая.  Peace
Направо приличам ей на тва ДжУвотно , дето му се вика свинКЯ.  Joy

# 98
Бях се запалила много по тая Дюканска диета,даже книжка си купих,обаче нещо после не ми потръгна- все днес ,утре и така до сега. Embarassed Ама жабче като гледам лентичката ти май пак ще се надъхам  CrazyТи стриктно ли я спазваш диетата?С триците ли даже? И не ти ли писва все месо и зеленчуци? Айде сега дай ми само положителни отговори и да започвам Hug

# 99
zmen4o , не съм стриктна защото пия хапове койтио съдържат липов мед , захар и пчелно млечице - неща забранени в диетата , но по медицински показатели са ми задължителни.  Peace И ако не всеки ден през ден взимам по една чаена лъж. на ден домашен мед. Пак по препоръка на доктор.  Peace Това са ми прегрешенията.  Laughing

А триците си ги хапвам с кеф всяка сутрин по 3 суп. лъж. Те са задължителни сутрин да се хапват.  Crazy Аз от вечерта си накисвам 3 суп. лъж. в едно кис. мляко и го оставям на стайна температура. По някога слагам подсладител течен или малко степче от някакъв предпочитан плод. Ако реша сутрин го накисвам във малко вряло прясно мляко и като поизстине го ям. А и може сандвич да си направиш , като разбъркаш 3 суп.лъж. трици , 1 суп. лъж. кис.мляко 0.1%, 1 кафена лъж. бакпулвер и 1 яйце. Разбъркваш хубаво и го печеш за 4-5 мин. във микровелето на максимална мощност.Посли си го намазвам с крема сирене ескуиза 0.2% и няколко парчета пуешко филе и става царски сандвич.  Mr. Green

Ето ти меню за закуска. А за месото не ми е омръзнало никак. Правя си дробчета , яйца , риба. а в ПЗ дните си правя манджи , зеле с пиле , зелен боб с пиле. телешко варено , тел. или пил. кебап..... бе има избор и не е трудно.  Peace

Ядеш като за последно , пък сваляш кила.  Crazy Аааа и вода около 2 литра трябва да се изпива.  Peace

# 100
  • София
Хе-хе, тук съм съм аз, ама откак се върна благоверния компютъра е свободен само по късни доби Grinning, а аз спя десети сън тогава. През деня на работата не може....Гледам поне веднъж седмично да хвърля по едно око Laughing

# 101

Ееееее Ванчеееее.   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелай си за най-близкия празник нов комп , само за теб.  Wink

Да дам отчет , той е в лентичката , ма днес чукнах още -600гр.  Party

Лек и хубав петъчен ден.

# 102
Ей ме на и мен стига сте ривали.
Първо добре дошли на всички нови мами.
Честито на всички,които са имали поводи за празнуване.
Днес чакаме тати да си дойде от курс.Това му е сефтето след месец и половина отпуска.
Анито е болна от варицела и след обяд сме на контролен преглед.Надявам се от понеделник да ни пуснат на градина,че вкъщи пощуря.
А иначе ме трасе пред родилна треска.Ще ставам леля всеки момент и нямам търпение да се появи малкото човече да го гушкаме.
Е това за сега от мен.Лек ден на всички.

# 103
Ето това е ....  Laughing
Ревнахме с цЕло гърло и всички се разписахте.  Joy
Ми ще мучЪ всеки ден ,
белким се раздвижат пръстите по клавиатурите.  Mr. Green

Браво Вале , да почерпиш като се появи бебока. Wink
Това са хубави трепети.  Hug

# 104
  • София
А,така,трябваше верно да ревнем,че да се появите!
Ама,Вале,простено ти е,имаш уважителни причини. Flutter
Жабче,браво на теб!  bouquet И аз да се похваля-за 10 дни съм свалила близо 3кг.(пия Редуктил,по лек. предписание)
Ванче,радвам се и теб да те видя!  bouquet
Поздрави и за всички момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт