ПЛЕВЕН - 76

• 15 057
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Тони,утре ще отида на място и ще разпитам подробно.

# 106
  • София
Валнце,по повод мазилата се сетих да споделя - днес като си минавам покрай ростов 3-4 момиченца на по няма 10 г. седнали отпред и извадили по една палитра със сенки,спирали и други разни и си се гримират
Ох,Джина,не смея да кажа нищо,защото имам и аз момичета,знам ли ги какви ще се пръкнат.Но специално за мазилата-до този момент у нас никой не е подарявал,нито пък аз съм купувала детски гримове.Не че съм забранила,просто някак така се стичат нещата,казвала съм,че са малки,че като порастнат сами ще си купуват,но на този етап са толкова красиви,че и двете ще се загрозят от мазане Flutter.Та така..ще поживеем,ще видим.

# 107
Ди, браво за Къртожабене, там почва екопътеката за Горталово през Капчука, много е приятно за разходки и въздуха е чист, а лятото ще трябва да внимавате за пепелянки. Сега там ли сте? В смисъл - ще имаш ли интернет там?

Яна гледаше как се гримират баба и и леля и и от там се зариби, после мама и изпрати еднигримове от Италия, детски - сенки, гланцове за устни няколко  и лак за нокти. И брокат розов. Ева съм я убедила, че лятото не трябва да си изсипва един тон брокат върху нея при всяко излизане. Засега знае, че брокат се слага за вечерно излизане, сенки също при специално събитие - тоест общо взето не са ползвани тези неща. Лакирах я два пъти и като започна да ходи на градина и на балет и казах, че там не разрешават, но и тя взе а забравя. Но гланца си го слагаше задължително всеки ден лятото, тъкмо сме се облекли и излизаме и тя почва - ох, червилото ми, ох гердана, фибите...излиза наконтена, а се връща кална от пот и пясък..  Laughing

Тина, забравих да ти отговоря - днес става на 4 и полвина детето.

# 108
  • София
Момичета,да ви покажа едно клипче,свързано с петицията,която преди време подписвахте по моя молба.Бубка е главно действащо лице Laughing
http://vbox7.com/play:f8ca1ff0

# 109
Трудно ще наваксам и вляза в разговора за таксите в яслите и градините, защото почти не съм чела напоследък  Rolling Eyes

Ди, много е хубава къщата. Атракция е права, ще дойдем да засаждаме, но преди това ще пуснем децата да пооскубят плевелите  Laughing

Атракция, ето една пазарска количка със зеленчуци - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6386.

Вчера на феталната всичко мина страхотно. Бебето е добре, всичко си му е на мястото, най-вече пишката  Mr. Green

Напазарувах почти всички играчки, които бях намислила за Митко. А той милия с простичкото си желание за зелено бубу, не е предполагал колко ще ни затрудни  Laughing В цял "Джъмбо" нямаше нито една зелена кола, само някоя друга с размерите на кибритена кутийка  ooooh! Ще си търся в Плевен другата седмица.

slanced, да се оправя бързо Меги  Peace

Валенце, страхотни усмивки  Hug

# 110
Браво за клипчето!!!!! Grinning
За Дядо Коледа ,нашия тати беше купувал от рови-рови (Мания магазина за дрехи на кг) карнавални костюми,една разкошна рокля за Снежанка и костюм на дядо Коледа ,бях пускала снимки скоро ,и може да си направите нещо вкъщи ,при нас единия чичо беше се маскирал,а синът му изобщо забрави ,че има баща като видяха Дядо Коледа и Снежанка с нейната лилава коса.Но незнам дали още има костюмите бяха много хубави и здрави,тази година пак ще имаме Дядо Коледа на гости.
Тази Яна е голяма скица ,дано я вземеш на срещата.
Здравей Барзова  welcome

Ди супер е къщата  Grinning

Браво на малкият мъж Дикси ,все така здрав да върви !!!

# 111
Е,блек чери,не се бях сетила за ровито, може да проверя за костюм,много ми се иска някой да им донесе подаръците вкъщи Simple Smile А в клубчето ще е весело да са с други деца. Ще видим как ще се организираме.
Валенце  Hug

# 112
И между другото костюмите бяха много хубави ,а на снимката е Кирчо,забравил ,че баща му отсъства!!! 
http://blackcheery.multiply.com/photos/album/6/6#6

# 113
Ди, да ви е честита къщата. Чак компа ми замириса на скара през лятото. Това не е намек, а си е натвърдък.

Да ви върна към сесията на ОС днес. Голяма говорилня беше. Всички искат само най доброто за децата ни. Всички много балгоразположени. Чак се замислих дали да не има дам някое от децата да си го погледат в къщи.
Резултат от дебатите-"Ще видим!".
За мен нещата стоят така. Иска ощината да спре голяма част от дотациите за детски градини. Ама не и минава номера. И кмета се направи на добрия чичко."Хайде, от мен да мине, няма да ги увеличаваме толкова много тия такси!" Все пак е взел насериозно всичко, изнесено в медиите и , надявам се, нашето участие. Не, че ни дадоха думата. Май сме ги упашили. Не спираме дотук, обаче. Трябва най-после тези властимащи да знаят, че им дишаме във врата(фтол, цитирам те!). Те какво си мислят, че ще си взимат заплатките и само ще щракат със пръсти. Този филм свърши. Аз и за дуги неща около детските градини се сещам, но да посъбера малко инфо и тогава ще пиша.
Георг Спартански не пропусна да спомене, че има 3 деца и си ги гледа  newsm78. Аз за моите освен, че ги гледам, се и грижа. От десницата сега са се сетили, че децата с по 2 лева на ден немогат да се хранят здравословно. А с 3 лв. ще ядат най еко, здраво, дието и тн.ядене. Смешки! Левицата пък е лява отвсякъде.
По смешна комедия не съм гледала отдавна. Лошо е, че е на наш гръб.  Има една мисъл ;"Гъ.а си с рози накичи, посраното да не личи!" Едни огромни екрани, с копчета гласуват дамите и господата.
Като се сетя за още нещо, ще пиша пак.
А Иван е роден за общински съветник. През по-голяма част от заседанието спа Mr. Green

# 114
  • Плевен
А той милия с простичкото си желание за зелено бубу, не е предполагал колко ще ни затрудни  Laughing
Mихаела има същото желание "бу дзено" (зелена кола). Но получих разрешение и за червена кола,че със зелената ще видя зор Laughing
Валенце, много хубави усмивки Hug

# 115
Хахах, Грета  Joy
Не е смешно, аз явно съм мазохист вече..

# 116
ДИма една мисъл ;"Гъ.а си с рози накичи, посраното да не личи!"
Joy

Валенце, много сладък клип  Hug

# 117
  • Плевен
Грета, Деси, браво на вас! Хич не ви е било лесно. Аз съм мека Мария и на такива сбирки лесно ме оборват.
Валенце, Бубка е много красиво дете. Снимките на някои деца съм ги виждала във форума. Много трогателен клип, особено, след като знаеш за какво е създаден. Поплаках си. И за да не разстроя Вики се затворих в банята. Hug Такава съм,  и на филми плача.
И кмета се направи на добрия чичко."Хайде, от мен да мине, няма да ги увеличаваме толкова много тия такси!"
Е, той затова ли наду цифрата, за да може от 70лв майките да сколонят на 40-50лв.? Хитро, но не му прави чест. Naughty

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 22:27 от valja

# 118
Абее не ни дадоха думата, не стана дума за оборване... Поне прочетоха обръщението, но дали избщо слушаха и чуха.
Да видя и аз клипа сега.

# 119
  • Плевен
Много хубав клип. Hug
Като на Грета сина и стане ОС ще видите как ще се наредят нещата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт