Тенджери, тигани, тави... Препоръчайте ми!

• 254 521
  • 657
  •   1
Отговори
# 525
кУПИХ си немска тенджера АТМ от Технополис-129 лв. Сега съм в чуденка какъв точно е материала, защото на етикета нищо не пише - само алуминий  и незалепващо покритие newsm78 чудя се дали да не го сменям, някой да има и да знае Thinking

# 526
  • София
Моите са такива. Работят с индукция. Материалът за незалепващото покритие е на някаква водна основа (не е тефлон).

# 527
Моите са такива. Работят с индукция. Материалът за незалепващото покритие е на някаква водна основа (не е тефлон).
Моля те, сподели, действително ли като готвиш на котлона , после може да прехвърлиш във фурната за запичане? Правиш ли го? И нищо им няма?

# 528
  • София
Ами продавачите твърдят, че дръжките били от специален материал и можели без проблем да се "пекат", аз обаче си признавам, че не съм пробвала. Имам тези три неща от тях:

http://skk-cookware.com/products/titanium_2000/t_2000_casserole.htm

http://skk-cookware.com/products/titanium_2000/t_2000_roaster.htm

http://skk-cookware.com/products/titanium_2000/t_2000_grill_pan_sq.htm

купих ги заедно със съответните капаци. Ползвам ги вече 4 години, много съм доволна от вкуса на храната, като от чугун е. (Имам отскоро и две по-малки чугунени тенджери от Лидл.)

# 529
Аз също имам големия квадратен тиган на СКК, от 2 години, много съм доволна. Проблема е, че сега исках да си купя тенджера на СКК, и си купих, но като се прибрах видях ,че в плика са ми сложили съшата такава, но е АМТ. Сега говорих с фирмата вносител , и двете марки били дъщерни фирми с едно качество. newsm78Просто малко се чдосах от недоразумението, ама не мога да я върна, че е от пловдивския Технополис я взех, та ще си я ползвам

# 530
  • София
На самия тиган пише АМТ, това е материала, а СКК е фирмата производител.

# 531
 Преди малко във една ФБ страница видях тендера на Тефал с формата на домат и червена на цвят. търсих я по сайтовете, но не намирам от къде мога да купя такива съдове за готвене.
Можете ли да ме насочите? bouquet

# 532
Преди малко във една ФБ страница видях тендера на Тефал с формата на домат и червена на цвят. търсих я по сайтовете, но не намирам от къде мога да купя такива съдове за готвене.
Можете ли да ме насочите? bouquet

Предполагам не само тук, но днес ми попаднаха. И с други подобни форми, скролни надолу. Peace

# 533
  • Стара Загора
Не съм чела цялата тема, само последните страници прехвърлих.
Искам да похваля посудата, която си купих последният месец.
Имах някакви тенджери с уж керамично покритие, но се надраскаха и ми бяха дошли до гуша.
На една разходка до Асеновград в едно магазинче мернах един тиган и го взех.
Една седмица го ползвахме и нищо, ама нищичко не залепва и се мие без усилие.
Намерих ги и при нас, в Стара Загора, но разликата е цените е убийствена. вярно, магазинът доста по лъскав, ама тиган, който съм купила за 22 лева да ми го продават за 38 лв, айде няма нужда.
И пак в Асеновград  Mr. Green. Взех си и тенджери и съм доволна.
С мраморно и керамично покритие се водят, стават и за индукция.
Ето ги - http://www.mira-n.net/EKOLINESTOON.html

# 534
  • Пловдив
Лалка, турско производство са, нали? Този магазин го има в П-в, има хубави и интересни неща. Нямат онлайн м-н, но всичко имат на сайта. Казаха ми последния път, че може да се обадя и да поръчам по телефона.

# 535
  • Стара Загора
Лалка, турско производство са, нали? Този магазин го има в П-в, има хубави и интересни неща. Нямат онлайн м-н, но всичко имат на сайта. Казаха ми последния път, че може да се обадя и да поръчам по телефона.

Смятам, че са турско. Останах с впечатлението, че ги носят от Турция.
Като този магазин в Асеновград едва ли е пловдивския. Simple Smile Това е една барака, близо до пазара, продават глинени изделия и разни тигани и тенджери. Ама цените ме устройват, даже и с ходенето до там.
Тенджера 24 см - 32 лв.
                 28 см - 42 лв.

# 536
Аз ползвам тенджери Фислер, не ги заменям за нищо на света. Купила съм си 4, като и четирите стават и за под налягане и като обикновени. Две, от които са плитки и го ползвам и като тигани.
Тигани имам някакви италиански, незалепващи - 6 години ги ползвам и не са мръднали.
Тавите ми са някакви измислени, но вършат работа.
Ползвам много гювеч, купен от Бачково. Нито тави, нито тенджери са необходими. Храната става лукум.
Чиниите ми са малко зле, но съм решила да ги подновя. Ня съм се спряла още на нещо определено.

# 537
И аз искам да си сменям чиниите, но търся магазин където продават на бройка, защото искам сама да си сформирам бройката от всеки вид. Някъде в София имало магазини за ресторантите, там можело на бройка, знаете ли ги? Готови сервизи хич не ми вършат работа, защото ми трябват по 12 бр .от вид ( събираме много гости Blush)

# 538
  • София
В Метро има различни марки и модели на бройка, зависи вече какво търсиш. Имат и промоции.

# 539
И аз искам да си сменям чиниите, но търся магазин където продават на бройка, защото искам сама да си сформирам бройката от всеки вид. Някъде в София имало магазини за ресторантите, там можело на бройка, знаете ли ги? Готови сервизи хич не ми вършат работа, защото ми трябват по 12 бр .от вид ( събираме много гости Blush)
В Кауфланд, Хит и Фантастико има различни по размер, дълбочина, цвят и форма чинии на бройка.

Общи условия

Активация на акаунт