Тенджери, тигани, тави... Препоръчайте ми!

• 252 419
  • 657
  •   1
Отговори
# 540
Търся нещо хубаво, мисля че Кауфланд и прочие не ми върши работа Blush То на бройка има и в левчетата... Преди години в онзи магазин Лабиринт (Люлин) имаше френски чинии, от там ми е последния комплект, ама не съм ходила 7-8 години

# 541
Ако искаш някои изискани чинии, в супермаркетите няма от този тип.

Аз мисля в Икеа или Практикер да видя какво се предлага и да си направя един комплект. Не ми се вманиачава чак толкова в качеството, искам да е нещо съвременно и да ми хареса.

# 542
  • София
Освен Икеа в София има този магазин Мира-Н, за който писаха. Намира се на околовръстното.Виж в сайта им. Те предлагат всякакви съдове,чинии и всичко, от което има нужда ресторанта, респективно и домът.Направо е рай за домакинята Laughing

# 543
  • София
Здравейте дами! Нямам време сега да чета назад, но искам да ви предупредя : НЕ си купувайте тенджери Бергнер /Bergner/! Не са евтини и не оправдават цената си. Имам две на тази марка от около две години и днес извадих едната да сваря телешко варено. Ползвала съм я 5-6 пъти за същата цел, а дъното и тотално повредено! Не ползвам метални прибори, не е загаряла, но директно е за изхвърляне! #Cussing out

# 544
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте търся незалепващ грил тиган с капак

# 545
 Можете ли да ми препоръчате сайт за он лайн пазаруване на продукти на Мира -Н ?

# 546
  • Варна
Здравейте дами,
От известно време обмислям да си обновя тенджерите в кухнята и попаднах на този комплект на Bachmayer:  http://m.emag.bg/komplekt-tendzheri-s-tigan-ot-mramorno-pokritie … 202/pd/DT3N37BBM/
Някой да има отзиви? Малко ме притеснява че цената е доста ниска, а и доставчик са Сапир, обаче пък многослойно дъно и мраморно покритие на тигана...:/
Този също ми допада:
http://m.emag.bg/komplekt-tendzheri-i-tigan-zephyr-12-ch-mnogosl … i12/pd/D7SS87BBM/
Но тиганът не е с покритие( поне така изглежда на снимката)
Надявам се някой да може да ми помогне с избора Simple Smile
Поздрави

# 547
  • София
И аз точно за тези два комплекта идвам да питам, нищо че поста е от преди 5 месеца. Grinning Попадна ми първия, че са намалени 50 %,  но сега виждам и другия. Каква е всъщност разликата между тях? На мен ми трябва за индукция и на двата пише, че са подходящи. Но за индукция кое е по добре с тройно дъно или с 9-слойно?

# 548
Здравейте, а някой може ли да даде мнение за комплекта на Royalty Line?Става въпрос за този комплект:

http://royaltyline.bg/?6,%D0%9A%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1 … yalty-line-rl-16t

Общо взето си търся нещо средно качество.Според вас този комплект ще ми свърши ли работа или е по добре да се насоча към нещо друго?

# 549
  • Countryside
Преди 2м подменях тенджери и тигани, с подходящи за индукцион. Купих на Икея от серията 365, много съм доволна.
Тигани си купих от промоция на Метро с каменно, био и нам си какво покритие, но не помня марката. Наистина нищо не залепва без капка мазнина.

# 550
И аз купих от промоцията на Билла, тенджера и тиган на Брабантия, много съм доволна, препоръчвам ги.

# 551
  • София
И аз купих от промоцията на Билла, тенджера и тиган на Брабантия, много съм доволна, препоръчвам ги.

Тъкмо щях да попитам за тиганите на Брабантия. Нищо не мога да открия за марката. В сравнение с тефаловите как се държат със и без мазнина....

# 552

Тъкмо щях да попитам за тиганите на Брабантия. Нищо не мога да открия за марката. В сравнение с тефаловите как се държат със и без мазнина....
Аз винаги капвам малко мазнина, бъркам с дървена лопатка /с метална малко ми дращи по покритието, като звук/. За момента нищо не е загоряло, дъната и стените са дебели. Ползвам ги на индукционни котлони, ако има значение. Определено са по-добри от Тефал - лично мнение. Не съжалявам, че ги взех, дори обмислям да взема и малката тенджера, въпреки че е малка Simple Smile

# 553
Аз се колебая за уок-а на Брабантия... Иначе имам черните тенджери на СКК и АМТ. супер доволна съм, казвала съм- заслужават си парите напълно. Обаче ведн-ъопитайки да пасирам една крем супа, забелязах че съм наранила леко дъното. Сега чуденето ми е каква тенджера за да пасирам в нея да си взема? Явно трябва да е от  тези сивите, инокс ли се водят?

# 554
  • София
Inox, да, от ИКЕА, хем евтини, хем издръжливи.

Общи условия

Активация на акаунт