Тенджери, тигани, тави... Препоръчайте ми!

• 252 410
  • 657
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Inox, да, от ИКЕА, хем евтини, хем издръжливи.
Може ли линк за да разгледам и аз 😁
Благодаря предварително!

# 556
И аз съм в издирване на добри съдове за индукция. Харесвам това грапаво, поресто поокритие, не знам как се води, каменно мисля някакво беше  Embarassed

Използвате ли уок на индукционен котлон? В смисъл, че дъното е много малко, ефективно ли е?

# 557
  • пак на Рив Гош
Ами аз ползвам, понеже имам един уок, който е с диаметър на дъното почти като този на малкото ми колело на плота. Но съм го ползвала и на съседното колело, с по-голям диаметър, също става (поне на моя плот). Диаметърът на дъното е 14 см, сега го погледнах.

# 558
  • София
Inox, да, от ИКЕА, хем евтини, хем издръжливи.
Може ли линк за да разгледам и аз 😁
Благодаря предварително!
Аз имам тези двете, котлоните ми са индукционни.
http://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Pots-and-sauce-pans/Sauce-pa … 5-56111/40256744/
http://www.ikea.bg/cooking/Cookware/Pots-and-sauce-pans/pots/ike … 5-55895/10256750/

# 559
Някой ползвал ли е грил тиганите на Брабантия,които са с точки в Била.Добро качество ли са и дали лесно се отлепят продуктите като се печат.

# 560
  • Countryside
Тиганите Брабантия от промоцията на Била стават ли за индукцион?

# 561
Дръжката с металната част как е захваната за стъклото, за капака става въпрос?

# 562
  • София
С болт от вътрешната страна на капака. //това е най-мъчителният за една жена въпрос: това сега болт ли е, винт ли е, шпилка ли е?//

# 563
 Laughing Мерси, представих си го, болта.

# 564
  • Най-красивата страна
Тенджерите ми са Тефал,но едната вече е надраскана.
Имам и един комплект гръцки тенджери ,купени от Гърция .Не са мръднали за 5 години.
ММ се хили и казва ,че най-здравите тенджери били руските...

# 565
  • София
Бронебойни.

Нали знаете, че руските самовари се правят в Тула: http://www.tulatoz.ru/

# 566
Тиганите Брабантия от промоцията на Била стават ли за индукцион?

Да, или поне имат символа за индукция. Дали на истина са на промоция или толкова си струват   newsm78 В Метро също ги има мисля. След като си купих котлона се взех 2 уж незалепващи тенджери и много бързо се скапаха. Забелязвали ли сте при вашите така? Сега ще си търся по- дебели и порести, дано се окажат по- здрави.

От Икея имам един комплект тенджера + 2 касероли, супер са, но не са незалепващи, а за някои нещо ми трябва такава

# 567
  • София

Някой да има мнение за този магазин ?😕

# 568
  • София
А аз да попитам за тенджерите на Брабантия,които в момента са на промоция с точки в Била.Дали някой е позлвал такива,доволен ли е?Май са нови,рових в сайта на Брабантия.Водят се от кован алуминий,но ми се струват тежички,аз досега ползвах по-леки тенджери.
Промоцията е реална,понеже от години следя продуктите на тази марка и съответно цените им.
Наистина са намалени кутията за хляб,кутиите за съхранение на продукти,а съдейки по сайта им и всичко останало.Изивнявам се за офф-а! Peace

# 569
Тези съдове на Брабантия стават ли за индукционни котлони? Пише всички видове котлони , но аз докато не видя означение за индукционни не им вярвам на описанията.

Общи условия

Активация на акаунт