Тенджери, тигани, тави... Препоръчайте ми!

• 252 600
  • 657
  •   1
Отговори
# 135
Който готви на газ може би ще трябва да се въздържи.....изискването за леко или средно нагряване не може да се спази.

# 136
За мен като средностатистически гражданин,
като цена и качество не бих заменила Тефал!

# 137
Който готви на газ може би ще трябва да се въздържи.....изискването за леко или средно нагряване не може да се спази.

Подарих на майка такъв титанов тиган. Тя готви на газ и отлично сес справя. Peace

# 138
  • У дома !
Аз също съм доволна от продуктите на Тефал Peace
Тенджерата под налягане е супер,тиганите също,тенджерата с тефлоново покритие и пластмасовите посуди са с много добро качество!

# 139
С риск съвсем да объркам четящите (особено след предното мнение), никак не съм доволна от Тефал. Купих си преди време тиган за стотина лева от луксозната серия по повод влизането ни в европейския съюз - с двойно дъно и мноооого специално покритие, и на упътването пишеше, че може да се търка с твърди гъби и да се разбърква с метални лъжици. Въпреки това, го третирах (демек пазех) като нормален тефлонов тиган, и все пак сега е надраскан. Язък му и за цената, и за марката, и за покритието. Ясно е, че откакто е надраскан, вече не рискувам да го ползвам.
Другото нещо на Тефал беше малък тиган за палачинки. След около 5-6 ползвания се изкриви. Буквално - дъното стана неравно. А тиганите ми са керамични, нищо специално, отгоре на всичко палачинките не ги правя на най-високата степен.
Изобщо - първо се разочаровах силно от тефал, а после се натрупа и друга информация... и край с тефлона. Освен много рядко за палачинки...

# 140
Тефал Peace, но не от най -евтините варианти Naughty, защото незнам дали са менте, изглеждат като всички останали,но залепват Sick
а за тенджери съм много доволна и от чугунените, но са доста тежички Peace, но пък нищо не залепва по тях

# 141
И аз съм изключително доволна от Тефал! Най-добрите и наистина нищо не залепва.  chef

# 142
И аз съм доволна от ТEFAL. Имам серията Ingenio дето я пуснаха в Billa и я ползвам често най вече за пържене.
За варене си поръчах комплект от Solingen от тези с тройното дъно и с тях варя всичко на 1.

# 143
Точно за тези от Билла става въпрос. Много са хубави и не се драскат! Peace

# 144
  • близо до София
Имах плитка тенджера от йенско стъкло, в която реших да панирам чушки. Незнам защо ,но както си пържех на най-високата степен на стъклокерамичния котлон изведнъж тенжерата се разпадна. Е, не трябва ли да се пържи в йенско стъкло? Сега се чудя да си купя ли отново йена.

# 145
Имах плитка тенджера от йенско стъкло, в която реших да панирам чушки. Незнам защо ,но както си пържех на най-високата степен на стъклокерамичния котлон изведнъж тенжерата се разпадна. Е, не трябва ли да се пържи в йенско стъкло? Сега се чудя да си купя ли отново йена.

За пръв път чувам за йена тенджера, която да се ползва на котлон.  Shocked Честно! Може би аз съм изостанала нещо.

# 146
Много често готвя в йенски съдове, 80% от нещата ги правя в тях, на фурната и на микровълновата. Но никога не съм ги ползвала на котлон.Те трябва да се загряват и охлаждат постепенно и равномерно.

# 147
  • близо до София
Явно за това се е получил този ефект. Наистина не знаех, че не може да се използват на котлон. Иначе съм варила различни неща пак на котлон ,но нямаше проблем.

# 148
За да се ползва йената на котлон под нея се слага специална метална решетка за огнеупорни съдове , коята едно време продаваха заедно с тенджерите. Тогава няма пряк достъп с котлона и не може да се пръсне в никакъв случай - изпитано!!

# 149
Точно за тези от Билла става въпрос.
Даааа, и моя е от Била, ама се надраска. Сигурно защото е купен от Враца?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт