Тенджери, тигани, тави... Препоръчайте ми!

• 252 322
  • 657
  •   1
Отговори
# 375
Покритието не залепва  - омлета се пързаляше, като че ли беше в олио, а температурата се разпределяше по начин, който не допускаше загаряне в края на омлета.
Я метни едни палачинки и пак пиши. Че палачинките са ми болната тема...

...ох, и на мен и на мен....

# 376
mixoff, като си започнал с рекламата, поне кажи къде можем да ги видим:)

Тиганите - във всеки един филиал на Билла,
Омлета - в нас Simple Smile

Поздрави,
А3

# 377
Очаквам комплект тенджери на "WMF AG" от Германия/амазон/.За интересуващите се има хубави коледни намаления.Отзиви обаче мога да дам най-рано след празниците та да ги тествам по-сериозно.
За феновете на SKK също има неустоими  предложения с до 68% намаления.
Пишеше че намаленията са до 24,12,2010. Hug

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 20:27 от mamamari

# 378
  • Düsseldorf
Благодаря, че ни подсети да поровим там!  Hug

Някой да може да даде отзиви за тези:
http://www.amazon.com/gp/product/B0025UQDEK/ref=ord_cart_shr?ie= … p;m=ATVPDKIKX0DER

# 379
Моля  Hug за това сме хора да си помагаме.Като натиснеш на звездичките (под заглавието )ти се отваря страницата с отзивите.Броя на звездичките също е ориентир. Peace

П.П.От американския обаче се пазарува само с посредник,което доста оскъпява.Аз предпочитам английския и немския.По евтино пътуват,а и няма мито.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 14:55 от mamamari

# 380
  • София
Някой има ли впечатление от тенджерите и тиганите ZWILLING TWIN Nova,които в момента вървят като промоция в Била?
Чували ли сте някакви отзиви за тази марка?Препоръчителната цена,която е дадена ми се струва доста висока,от което съдя,че би трябвало да са качествени.

# 381
Някой има ли впечатление от тенджерите и тиганите ZWILLING TWIN Nova,които в момента вървят като промоция в Била?
Чували ли сте някакви отзиви за тази марка?Препоръчителната цена,която е дадена ми се струва доста висока,от което съдя,че би трябвало да са качествени.
Грил тигана е много хубав. Само това мога да кажа. Няколко пъти го ползвахме и всичко стана много хубаво.

# 382
  • София
Харесах си уок тигана Делимано - от промоциите в Билла.

Въпросът ми е обаче дали Уок се използва само за китайски/азиатски рецепти?
Какво по - " нашенско" мога да приготвям в него?
Дали да си го купя при условие, че не съм върл фен на домашна китайска храна?

Търсих доста в нета, но основно намерих  само рецепти за източна кухня. А идеята ми е да го ползвам просто като по-дълбок тиган, чието дъно точно пасва на котлона ми.

Предварително се извинявам, ако на някой му се струва глупав въпросът ми  Blush

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 09:27 от Elyah

# 383
Грил тигана е много хубав. Само това мога да кажа. Няколко пъти го ползвахме и всичко стана много хубаво.
Аз не видях да има грил тиган ,има само касерола !

# 384
Аз не видях да има грил тиган ,има само касерола !
В брошурата, преди тенджерата под налягане.

# 385
Аз имам отдавна цептерски тенджери и тавичка, хубави са много. Тефалски тиган ползвам, защото е много удобен и готвя без мазнина, обаче имам голямо опасение да не е канцерогенен! Нямам идея дали има наистина такава опасност, но си се боя.

# 386
  • в света на неограничените измерения

Ти за съдовете на Цвилинг ли говориш?
И аз не виждам грил-тиган там.

# 387
Аз имам отдавна цептерски тенджери и тавичка, хубави са много. Тефалски тиган ползвам, защото е много удобен и готвя без мазнина, обаче имам голямо опасение да не е канцерогенен! Нямам идея дали има наистина такава опасност, но си се боя.

...освен тази има и още няколко теми за домакинската посуда....като ги прегледаш опасенията ти ще станат реалност....да, токсичен е ...въпреки, че има разни уговорки ако се експлоатира "парвилно" - температура по-ниска от сто и колко беше, да не е надраскан....От здравословна гледна точка не се препоръчва. Вече всеки си решава - удобство или здраве. Peace

# 388

Да, въпросът беше за тях.

# 389
  • в света на неограничените измерения

Да, въпросът беше за тях.

Аз лично съм много доволна от тенджерите на Цвилинг.

Имат дебело дъно и стени. Ястията се готвят при по-ниски температури.
Жалко, че няма и тиган в асортимента им.

Общи условия

Активация на акаунт