Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 139
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Честит Имен Ден на Венци!
Нека недоимъка и страданието
никога да не присъстват в живота ти,
а красотата и изобилието винаги бъдат с теб!
Честит празник!

Nanny мила чета и плача с теб ние изживяхме друг ужас в продължение на месец и половина и сега ми стана мъчно за малкото мъниче . Много целувки и прегръдки от нас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 121
 newsm44 newsm44  Току що се изака без болка, едно нормално, твърдо ако...чак той си отдъхна, сега е много щастлив...
Иска,  Hug Hug Hug
Ели, как е Юл, махнаха ли се глистите!

Леле, хора, летя! Heart Eyes Heart Eyes Дано и утре е така... Praynig

# 122
  • София
Честит Имен Ден на Венци!Много здраве му желая,много усмивки и безгрижно детство!
Нанни-милото ви детенце!Много се радвам,че вече има подобрение!А какво казаха лекарите-само с лекарства ли се разплитат чревцата или как?Абе важното е малкия повече да не страда!Много целувки от нас!
Иси-много Hug Hug Hug Hug Hug

# 123
Юл не съм гледала дали има още страх ме е да гледам,щом педито каза че от хапчето веднага умират и вярвам,ще давам второ на 13 януари и с него дано ги изтрепем,ще вземем и секрет да видим,та така Rolling Eyes Само ме ядосва Юл друго не прави,тази зима не се събира с деца и издивя
,вчера имахме гости татито беше рожденник,бабата именничка,та не съм седнала,надявам се вече да си почина от празниците,даже и на нова година не ми се празнува,до гуша ми дойде Mr. Green

# 124
  • София
Nanny, много се радвам, че Дани е по-добре. Дано няма вече такива страхотии  Hug!

Аз най-накрая се наканих да се регна в мултиплай и се оказа, че мога да качвам такива клипчета като нашите с .mov, дето във photobucket и vbox не ставаха. Ето да видите Яна как пее Малката Скумрийка Сийка  Simple Smile.

# 125
Браво на Яна,как не и се завъртя свят,а аз тази песен не съм я чувала даже Бета дай от къде я свали???

Предлагам всеки който може да пусне по някакво клипче да видим децата! Heart Eyes

# 126
Нани- Hug Hug Hug Ужасно е това, което си преживяла. Важното е, че всичко е минало с добър край и не се е наложило оперативна намеса  spoko Дано вече днес нищо не си спомняте от изминалите дни  Praynig За да не се запече му давай сокчета или чай.
Бета-виждам, че в къщи си отглеждате една бъдеща звезда. Знае ли човек, може пък и прочува певица да стане. Simple Smile

# 127
Етко, честит имен ден на сладък Венци с малко закъснение! Желая му много здраве, безгрижно детство и весели игри! Hug Heart Eyes

Нанни, милото детенце. И двамата сте се измъчили. Дано никога повече не ви достигат такива неволи! Praynig Hug

Иска, мерси за оздравителната целувка. Много помогна на Ема и вече е здрава! Heart Eyes

Бетта, малката Яна е голям бонбон! Ема се хипнотизира от нея, гледахме клипчето поне 5 пъти! Simple Smile

Ние вчера се разходихме до Андора. Ема поигра и се обзаведе с няколко дрешки.

Тук времето е прекрасно и отиваме в близкия парк.
Приятен ден!  bouquet

# 128
Весела Коледа от нас!

Едва сега сядам малко да прочета какво става във темата.Нямах никакво време,на Бъдни вечер готвене цял ден,на Коледа свалях филмчета за Лора.

Ние си изкарахме празниците у нас тримата,много си ни беше добре.Покрай дядо Коледа голама еуфория естествено,как ги е сложил подаръците под елхата този човек че не сме чули Laughing После бяхме малко на ости у нашите и днес се прибрахме,като оставихме Лора там,че сме на работа утре и други ден. После съм отпуска чак до19-ти.Ехааа!

Мислим да ходим на Боровец за малко, после може пак при нашите и така.

Ронка,цунки,гледам че добре сте изкарали празниците,нямах време да пиша по скайпа,че ме хваща нервата,а пък камерата и слушалките са вечно разпилени по пода,тръгна ли да говоря трябва да окомплектовам наново. Вие отказахте ли се да идвате насам нацяло?

Бета,Яна голяма певица, да я изям.Но знае и текста,браво!. Лора не може още да запомни цяла песен.Пее откъси.

Нани, леле голям кошмар сте изживяли.Боже пази от такова нещо.Важното е е минало.милата душица,да му се случи това!

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 17:43 от синео4ка

# 129
Аааа,сега се сетих една смешка като чета  назад дето Бета обяснява за сричките. Ставаме ние една сутрин и аз съм отворила в хола да се проветри а  през това време се излежаваме в спалнята.Лора вече иска да отива отатък и аз и казвам че е студено още,а тя: Еми пусни КЛИМАКАТА де!!! ( климатика) Така съм се смяла, после на срички я карах да го повтаря и на следвщия ден вече го научи. Идва татко и и тя тичакъм вратата и крещи яко: КЛИ-МА-ТИК,КЛИ-МА-ТИК.Той се шашна направо човека.Така казваше и на водата -ВИКА,аз я карам на срички и тя го научи во-дич-ка. Вече казва много сложни думи и някои трудни изговаря правилно-мляко,елха,са-мо-лет.

# 130
  • Варна
Чак сега успявам да вляза и да ви поздравя Laughing

Честита ви Коледа милички,да сте много здрави вие и семействата ви Hug Hug Hug

Нанни,ужасно се почувствах след като прочетох поста ти Shocked,само ти си знаеш както си изживяла.а и Жоро....Данито милия,дано никога не ви се случва отново такава лошотия.Прегръщам ви силно Heart Eyes Hug

# 131
  • somewhere over the rainbow
Бета, страхотна е Яна! Heart Eyes
Ние два дни бяхме при Дая в Карлово, а вчера идваха всички чичовци и вуйчовци да й донесат подаръци и тя им изнесе един коледен концерт. След всяка песен пита:" Сега коя песен?". Казвам й и почва. 10 песни изпя /целите/, даже и "Тих бял Дунав се вънува БУМ" Laughing

Нани, радвам се, че е добре мъникът! Проблемите с отделителната система са много болезнени Confused

# 132
Никакви ви няма днес. Само Нан се е отчела.

Ние сме добре, нищо ново около нас.
На мен ми е едно любовно днес. Blush Приготвям хубава вечеря, и с нетърпение чакам Калин да се прибере, а след това и детето да заспи. Joy

Бобка, голям образ е Лора. Да я нацелуваш от нас! Heart Eyes

# 133
Завиждам ти благородно за  романтичната вечеря.Моят любим отиде на боулинг  в Скай ситито,а аз съм се разплула тук след като се наядох със софийска  баница и смятам да си легна.

Супер няма що!

Но съм така скапана,толкова работа имаше днес че направо съм парцал. Добре че  утре сме до 12,че трябва да  се приключи счетоводно годината и след ревизии и други щуротии се надявам да си тръгнем към 2,3.
Като се прибера пък ще готвя капама Crazy

А кога ще си купя моят подарък за коледа - преса  дето толкова и се изчудих чуденето каква да е,незнам.Трябва да я поръчам да пристигне когато съм вкъщи  и дано успея да се натуткам утре да го направя.

Айде чао, цунки.

снимчици

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 21:10 от синео4ка

# 134
Боби,и аз си купи тези дни преса на Ровента и съм много доволна.В Технополис има голям избор.До към 70-8- лв. може да се намери хубава,която не изгаря толкова косата.

Общи условия

Активация на акаунт