Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 136
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
Ей Добро утро!
Пак се заформят спорове е такъв е живота различни хора с различни идеали и може би за това още се търпим.
Лети нямам още нова работа всички се оправдават с световната финансова криза и с това ,че имам малко дете за което ще се грижа и ще си оставм в къщи когато боледува. Е много ясно ,но върви уборвай всички. Децата както споменах получиха много подаръци ,Валери - Една супер ферма за кончета с кола за превоз на кончетата и с други джаджи до най-малката подробност гребенче за ресане на кончетата, една голяма червена кола с отварящи се врати, трактор с животинчета.Марти една супер летяща чиния две игри едната е за звездите другата бинго и за двамата една 6м. писта с колички е честно днес с таткото се вдетенясахме и се състезавахме и така сме се смяли като малки деца. Joy Преди Коледа доста подаръци също получиха предварителано и сега свекър ми каза ,че ще отвори магазин за детски играчки втора употреба Laughing
Рони нацелувай малката Ема от нас ,ние и изпращаме една голяма оздравителна целувка. Heart Eyes
Лек и спорен ден и нека на всички Новата година донесе най-вече много здраве ,защото и най-скъпия подарък не може да го замени. Hug

# 106
  • София
Честита Коледа на всички! Hug
Много здраве на дечицата и на всички семейства!
Много подаръци,много чудо!

Влади получи влакче от баба и дядо и туй то!Точно за празниците останахме без пари,но няма значение,защото предпочетохме да ги дадем на наш близък,който наистина имаше нужда от финансова помощ.Щеше да остане на улицата и предпочетохме да му платим квартирата и да му дадем някой лев да искара празниците,та ние останахме с 30лв.Но изобщо не съжаляваме,не чувствам липса на подаръци,защото имам постоянното внимание и обич на мъжа ми!Обичам го тоя човек,ей!
На Бъдни вечер бяхме при родителите на мъжа ми,на Коледа в Дупница при баба му и дядо му-прекрасни хора!Вечерта с приятели в едно заведение-беше страхотно.За първи път оставихме Влади да спи в баба и дядо,търсил ме е само малко преди да заспи,но е спал спокойно цяла нощ.Колко странно ми беше вечерта като се прибрахме-все едно бях без ръка или крак-много силно чувствах липсата му.Но пък с татко му как се налудувахме! Embarassed
Та такива работи-днес беше голяма игра навън-тримата се замервахме със снежни топки,гонихме се-страхотен смях!Влади беше целия мокър и изобщо не искаше да се прибира-много му хареса снега.
След малко пак отиваме на гости в Костинброд-пак при едно прекрасно семейство.Много обич и топлина чувствам от всякъде,въпреки,че чувствам и липсата на починалите ми близки хора...

# 107
  • Варна
Честита Коледа и от нас! [/size]
И при нас дядо Коледа донесе много подаръци за децата. Най-интересния обаче е едно джаги футбол, което е на височината на Тошко. Голяма игра пада с него, но и голям шум вдигат. Laughing

Но изобщо не съжаляваме,не чувствам липса на подаръци,защото имам постоянното внимание и обич на мъжа ми!Обичам го тоя човек,ей!
Heart Eyes Heart Eyes
Арлина не се ядосвай - и аз като тебе в началото много страдах, че свекърва ми не иска да гледа децата / Тошко до сега го е гледала само 2 пъти за 2 часа, а нито веднъж не е приспал в тях/ и все на  мъжът ми си го изкарвах, но вече го изживях. И аз като Рони мисля, че гледането на внуци трябва да е удоволствие, а не задължение и все им мърморех, че децата искат и грижи не само да се фукаш колко внука имаш.
За това и пуснах Тошко на ясла - първо мислех да е почасове от време на време, но като видях, че той се чувства добре,  реших да го оставя целодневно.  Дори имах желание да започна и работа. И сега въпреки, че като изляза сутринта, се  прибирам вечерта се учудвам колко повече неща успявам да свърша и се затъжвам за децата и малкото часове вечерта с тях като че ли ги изкарваме по-пълноценно.
Иска  Hug Hug Hug! Пожелавам ти през следващат година да си намериш работа!
Дю честити  EFP

# 108
  • somewhere over the rainbow
Диди, супер сте направили, като сте помогнали на човека Hug На мен понякога ми се струва голямо драматизиране с тези подаръци, излишно хвърляне на пари, които на други хора ще купят хляб за Коледа. За децата както и да е, не може без подарък Wink, но пък за нас няма голям смисъл. Или поне по нещо дребно или необходимо. Ние сведохме подаръците до минимум този път, само на Даяна всъщност, но пък купихме много по-съществени неща за свеки, която остана без работа /и пари/ по празниците Confused. Е, и на мен ми се иска подаръче понякога, но какво пък, ще оцелея и без него Grinning
Разбира се, всеки сам решава за какво ще си дава парите, но постъпката на Дидито е много хубава и съм сигурна, че им е доставила повече удоволствие, отколкото някакви парцалки или машинки Wink

# 109
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
От тия празници ще колабирам на някоя маса  Crazy Програмата ни е запълнена до новата година и на обяд и вечер. Като видя подредена маса и вече ми прилошава  hahaha Нямам време за нищо. Утре поне софрата ще е в нас. Нали моето малко слънчице ще е именник  Crazy Та купонът ще е на макс.   bigdance2

# 110
Весела Коледа, момичета!

Дю, честита ти радост!Лека бременност и едно слънево и червенобузесто детенце като Гергана на финала! Hug

Арлинка, аз имах период в който ходех на работа, а детето си гледах вечер.Тогава не ми е минавала през главата мисълта, че мога да я оставя на някой за 1 час, просто тогава не изпитвах нужда да си почивам от каквото и да било.Почивах си на работа от умората в къщи, а в къщи почивах от умората на работа.
Две години не съм се отделяла от малката и знам колко е важно за теб поне 1 ден в месеца да се почувстваш Арлина, а не само майката на Зоя.

# 111
Диди, чудесна постъпка. Поздравления! За това са близките хора, да се подкрепят в трудни моменти, познати за по кафе и на маса са много. Но в такъв труден момент се разбира кой наистина е до нас!
За подаръците и това кой как ще си харчи парите е наистина така. Всеки ги харчи както намери за добре.
Наскоро във форума имаше една тема за майка на 3 деца, която е на 25г. най-голямото дете е на 6г., няма с какво да се издържат, а в същото време чакат само на помощи и се оплакват колко е зле положението. Не го намирам за нормално да се народят един куп деца, после да няма с какво да ги храниш и да не търсиш някаква перспектива към по-добро ами да се оплакват и да чакат на хората. В такива моменти само и единствено ми е мъчно за децата които са обречени на мизерия!
Ние на Ема подаръци купихме с пари от майка ми и баща ми. Те изпратиха за детето. От нас няма нищо, поради простата причина, че и ние останахме без пари точно по празниците. Но ако имах с най-голямо удоволствие бих купила още куп подаръци, само като видях как й грейнаха очите при вида на подаръците си заслужава да дам всичко!
Колкото до подаръци за нас големите...не ми е толкова важно и спешно, ако има сигурно бих се зарадвала, но като няма това по никакъв начин не ме натъжава.
Та при нас е празник когато има пари. Mr. Green Joy
Пак написах куп глупости, извинете ме за фермана.

Аз сега правя пържолки с гъбки и бял сос в гювеч, питка и кекс. Решила съм по време на празниците и след тях да не се качвам на кантара, а направо след цялата еуфория да се заемам сериозно със влизането във форма.

# 112
Ние пък тази година я обсипахме нашата с подаръци,вечерта на бъдни вечер ги дадохме и накрая ми стана жално ,снощи на българската коледа се замислихме че има деца без нито един подарък а нашето го отрупахме,повече от 5 мин не им обръща внимание  ама...

Нищо мина и тази коледа,утре имаме тати рожденник и баба именничка,после нова година,вече не щем нито да пием нито да ядем ,и с подаръците свършихме  NaughtyАма няма как утре  гости ще надойдат,вече като чуя декември и лошо ми става от никулден се започва Crazy

Арлина явно Тиция я познава твоята свеки и е пристрастна,но дори и да не е така,никой няма оправдание ,всеки за себе си е прав и ще си държи на своето,според мен хубаво сте направили че не сте отишли на бъднивечер Mr. Green и аз ако мооожех така,ама ми е в къщи,няма мърдане
  Нали е искала жената да си почине,вие пък и на нова година си я вземете така ще е по вечело на всички хем и на нея ще домилее

Нашите пък дядовци хич не поглеждат Юл,все едно няма ама така е всеки си гледа живота

# 113
  • somewhere over the rainbow
Ох, и ние само ядем и спим. Е.ати търтеите Crazy

Ронка, съгласна съм с теб за жената с трите деца. Не може все другите да са ти виновни, не може все да искаме "държавата" да прави много за децата ни. Децата са наши, не "нейни", но е по-лесно да стовариш вината върху някакво множество, отколкото върху теб. То това е ясно! Не ги разбирам тези хора Thinking, а те са сигурно 70% от българските жени Confused
Но... това са едни други теми, на които не им е сега времето Grinning

Хайде викат ме на вино с мезе Crazy

# 114
  • София
Как сте,момичета?
Според мен не можем да съдим жените,които са решили да имат повече деца.Не можем и да знаем какво точно се е случило,за да изпадне тя в това положение.Може мъжа и да е починал,а тя да е разчитала на неговите финансии.
И аз съм така,не работя-мъжа ми ходи на две работи,за да може да изкарва пари.Ако с него се случи нещо,ето,родители нямам,и ако преди това сме си създали още две дечица направо изпадам в същото положение.
Никога не можеш да кажеш какво може да ти се случи в тоя живот.Лесно е като разчиташ на родители и мъжа до теб да се грижат за теб и децата,но рядко се замисляме,че лоша ситуация може да сполети всеки.
Ако можеш да помогнеш-направи го,но ако не можеш-просто отмини без коментар,така мисля аз.

# 115
Тук времето е прекрасно, слънчево и топличко. Снега не се задържа дълго, но вчера успяхме да направим един снежен човек.
На Ема й хареса много да се рови, сега мисим да се качим до Андора да поиграе в снега, а и да се разходим.

Хубав ден!  bouquet

ПП. все забравям да честитя имения ден на Иси и Прасчо! Желая ви много здраве, семейно щастие и професионални успехи! Heart Eyes Hug

# 116
Ето една малка почерпка и за моят слънчо Венци! Да ми е жив и здрав   Heart Eyes

# 117
  • Варна
Честит имен ден на Венци! Да е жив и здрави и умерено послушен! Wink

# 118
Здравейте и от мен!
Честито Рождество Христово и весело изкарване на всички, които днес празнуват!
Да са ни живи и здрави дечицата, това е най-прекрасния подарък за една майка.
И сега, когато го написах ми бликнаха сълзи от очите, защото изживях най-ужасната Коледа в живота си. Връщам постоянно времето назад и обвинявам себе си, че си измъчихме детето толкова време.
Та...накратко да ви споделя - Два дни преди бъдни вечер Дани вдигна Т., на следващия ден само сутринта имаше, вечерта се чувстваше прекрасно, хапна, поигра си...направо си мислех, че вече е напълно здрав. На Бъдни вечер сутринта обаче отново се събуди с лека Т. и към обяд започна да се оплаква, че го боли коремчето. Предните два дни еднократно се изходи леко редичко. Реших, че е от вирусчето и че явно има колики. В последствие отказа да яде и се почнаха мъките за него. Страшни спазми на всеки 10-15 мин. По едно време се унесе и поспа в мен за около 30 мин. Когато се събуди обаче кошмарът продължи, изходи се много редичко, но спазмите сякаш станаха по-кратки, затова и забавихме ходенето до Пирогов. Успях да направя една питка за 10мин., после докато отново се унесе в мен Жоро нареди масата, но Данката не се успокои, а дори напротив. Когато го заболеше, чак ръцете му се разтреперваха, незнам дали си внушавах, но имах чувството, че и устничката му посиняваше... и така в Пирогов. Явно не бяха само газовете и разтройството, които го мъчеха. Биха му Бусколизин, видяха го на ренген и се оказа, че има Инвагинация,т.е. тънкото черво е нявлязло в дебелото и е нарушено  венозното и артериалното кръвообращение на чревната стена. Наложи се с една тръбичка да му вкарат въздух в коремчето и един вид да го продухат, за да има чревна проходимост. Получило се т. нар. оплитане на червата, което може да стане по ред причини, една от които е увеличени лимфни възли в тази област, вследствие евентуален вирус. От втория път продухване успяха напълно да го оправят, иначе щяха да карат до 3 пъти, след което следваше операция. Останах с него в болницата, милият, беше изтощен от болката, неспането, не беше ял почти нищо. Поне го наляха добре на система. И с това имахме проблем  ooooh! Сложиха му абокат, но явно иглата се е измъкнала от вената и по едно време гледам аз, цялата ръчкичка му се е подула, а разтворът си е текъл подкожно, та айде смяна на абоката на др. ръка, отново болки, ревове и стрес. Tired
Снощи отново ака на два пъти редичко и явно навътре в анусчето му е леко разранено от тръбичките, които му вкарваха, защото като ака плаче и казва, че го боли, ще видиме днес как ще е. Иначе е весел, няма оплаквания вече от коремчето, дано никога повече не се налага да изживяваме този кошмар. Кой да предположи, че ще му се случи такова нещо. Сетихме се за апандисит, но болката не беше постоянна, коремчето беше меко...
Иначе зарязахме трапезата на Бъдни вечер непокътната, това ако не е пост....но здраве да е. Аз успях да хапна чаак на другия ден към обяд, че предния от тези мъки и постоянното "Гуши мама", само един банан напъхах в устата. В болницата обаче явно се стегнах и нямах болки и тежест в корема, но бебчо явно беше доста стреснат и гладен и не спря да ме рита...

От днес сме на Био Гая капките, шипков чай, попара, солетки, бисквитки, картофи, ориз и т.н., но ме е страх и от прекалено запичане, че и двете положения не са много хубави. Thinking

Извинявайте, че ви споделям лоши неща по празниците, но ви чувствам близки и исках да споделя. Hug

# 119
Nanni  много лошо нещо ви се е случило,добре че сте реагирали адекватно и навреме,бързо да се оправяте и да няма последствия от страха който е изпитал и малкия и ти Rolling Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт