Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 134
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Весело прекарване на празниците!

# 91
Честита Коледа! Да сте живи и здрави, много щастие и късмет на вас, дечицата и вашите близки!
Един поздрав от мен за всички
http://mail33.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=32695608 … p;fn=#289,5,Slide 5

# 92
  • somewhere over the rainbow
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Да сме живи и здрави, другото е в магазина Wink

Вчера не съм влизала във форума изобщо, за сметка на това не съм излизала от кухнята Shocked Свекитата с лелята на Дая бяха вкъщи и дори самият Дядо Коледа дойде. Един познат се маскира и Дая онемя направо Crazy Направих клипче, доста е смотано, но става, ще търся къде да го кача да гледате. Та направихме /с майка/ баклава, тиквеник, торта, питка, салати разни, сарми, боб /фасул му викаме тук Wink/ и за вечеря постни пържоли /расли на свински кокал/ с гъбен сос Whistling И на фризьор ходих, та денят ми беше пълен. Тази вечер сме на имен ден.
Дая е на бабиндом докъм 20-ти януари Party, ще ходим да я виждаме чат-пат, иначе сме свободни откъм деца Simple Smile

Арлина, според нашата хомеопатка шоколад може Party Не дава кафе, кола, мента и силни подправки, както и много месо Peace

# 93
                                               Честита Коледа!

Ема вече си получи подаръците и е много щастлива. Получи всичко което си беше поръчала, плюс кухня. Кухнята е с разни звуци, като се сложи тенджера върху единия котлон сякаш ври ядене, а пък тиган издава звук сякаш се пържи нещо. Отделно от мивката тече вода, и сега се моят ръцете на всички кукли. Crazy

Нан, на голяма ваканция е Дая. Браво. Починете си подобаващо. Wink

# 94
Честита Коледа! Пожелавам ви много късмет и щастие!!!

При нас подаръци имаше само за децата (Гергана и двете ми племенички). Нашите подаръци ще останат за друг път, решихме вместо да купуваме подаръци да съберем пари за нова леща на майка. Преди 10 дни направи операция на второто око и вече всичко е наред.

А подаръка не Гергана се оказа много интересен, не иска да ляга, за да си играе. Ето го и него:
http://picasaweb.google.bg/rositsa.kelbecheva/HPGAVE?authkey=DSa59UBtKug#

# 95
Ауууу  Нан,блазя ви.Това 1 месец стоене при баба и дядо никога няма да ни се случи на нас.Ние  сега сме обидени,за където ни отказаха гледане на НГ и снощи си празнувахме сами,не отидохме у тях.Свеки искаше да си почива,та да не нахалстваме. Rolling Eyes Crossing Arms
Дю:къщата е просто стахотна! От къде е?
Ронка:я покажи тази ваша кухня,звучи страшно интересно.

# 96
Дю, супер е къщичката!
Не знам защо, но аз си те представям, че вторият път ще си мъжка мама!

Арлина, кухнята не е известна марка, но става.
http://bambinata.multiply.com/photos/album/7/7#1
Тук са снимките от днес, има я и кухнята.
Хвана ме яд, че след като я купихме в един магазин видях на Тефал малката кухня на супер цена. Но вече е минало, здраве да е.

Ние след малко засядаме отново на маса....пффф 100 кила ще стана. Crazy

# 97
  • Варна
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МОМИЧЕТА !

Нека Коледната звезда
да огрява вашия път в живота.
Нека здравето и късмета
бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът -
ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно
отворено прозорче в сърцето си
за хората, които Ви обичат!

Дю,честита ти радост.Лека и безпроблемна бременност ти желая. Hug

# 98
Желая Ви много Любов, топли зимни нощи и Весели празници!
Онова, за което мечтаем, рядко е между коледните подаръци...
Понякога то се оказва само на ръка разстояние от нас,
но за да стигнем до него, трябва да направим поне една крачка...
Да я направим!
На Коледа стават чудеса...

Честит имен ден специално на Прасчо. Дано ни четеш когато имаш време .
Една почерпка и от мен за именния ми ден
Децата получиха много подаръци друг път ще ги снимам и най-големия подарък за мен е когато  ги гледах сутринта още сънени и двамата не можеха да се осъзнаят какво става ,сега чичо им и татако им се борят с една писта с колички формула1 дълга 6м. ooooh! Laughing
весели празници обичайте се  Hug
п.п. Дю честита ти бременност това е най-прекрасния подарък Hug

# 99
Здравейте!  Hug

Арлина, къщичката я поръчах от този сайт: http://rudieood.com/catalog/index.php?cPath=33

Приятна вечер ви желая, аз излизам с приятели, Гергана вече спи, доста се измори днес, от вълнение и игра с подаръка не пожела да спи следобяд.

Рони, тайно си мечтая за момченце, но каквото - такова. Утре мисля да направя още един тест и ако се успея да ида на доктор в двата работни дни добре - ако не след Нова година.

# 100
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честита Коледа! Много топлина в сърцата и здраве за вас и децата!

Честит имен ден на празнуващите днес!

Ние до сега бяхме на маса - кумицата беше на гости. И понеже все още не ми се спи, влязох да ви видя какво правите. Много хубави подаръци са получили дечурлигата  Wink.

Вяра точно за празниците се разболя . Сега е с хрема и кашлица  yu5. Днес вдигна лека Т. За сега капя капки и давам едно сиропче, но утре ще ходим на лекар.

Вчера се вихрих в кухнята /като никога/ и  снощи едва дочаках да стане 12 ч, за да си легна. Дядо Коледа /нашият тати/ се появи по-рано от обичайното - около 10ч, понеже Вяра нямаше търпение и така... Много се радва, пя и накрая се засрами, но му благодари за подаръците. Ето няколко снимки:
http://pepolina.multiply.com/photos/album/11/11#1

Нашите подаръци ще си ги купуваме след празниците. На мен единият ще ми се наложи да си го купя по принуда - развали ми се ютията, та сега ще търся нова, по-модерна и мощна. Че то вкъщи като не готвя, цялото гладене на мен се пада  1ironing.

# 101
 Hug Честита Коледа на всички

Чак сега сядам на компа Crazy

Юл получи мноого подаръци разпеторена е,от нас(мечо пух и пантофки зайчета), от баба си(кихащо бебе) ,от чичото(кухня детска чантичка със шише за вода),от комшиики(плюшки),от приятелчета(играчки),днес отиваме и при другата баба изобщоо,подаръци валят,и за нас и за нея всеки ден да е коледа Party Mr. Green

Сега качвам малко музика в новия телефон да има за из път Grinning

Нан и ние на бъдни вечер хапнахме след постното кебапчета на въглени  Mr. Green

Хайде ставам че да тръгваме  Hug

# 102
Честита Коледа и много здраве за семействата и дечицата на всички ни  Praynig

Алекс вече си мисли,че едва ли не всеки ден ще идва дядо Коледа и идея нямам какво ще правим след Нова годиа и последния транш подаръци ooooh!
Ронка,страхотна ви е кухнята и чак ми се прииска и на мен момиченце,та да й купувам такива неща.Аман вече от разни роботи и техники SickИзобщо ме няма по тези момчешки игри и само пъзели редим двамата или евентуално да припадам ако ме стреля с пушката Mr. GreenМоя приятелка от езикова едва тази дина успя да забременнее след адски мъки и опити и чака тези дни момиченце .Много й се радвам, сякаш аз ще раждам Laughing
Арлина,имам спомени,че свекито ти беше много изтънчена и интелигентна жена.Е,спомените ми датират отпреди поне 15 години и хората се променят...Не ми е работа да изказвам мнение,но ми се струва,че не си права да се държиш така, и то точно по Коледа,когато хората си прощават и се сдобряват NaughtyОще повече,че доколкото знам ти не работиш и няма кой знае какво да се умориш,а жената ходи на работа и е нормално да иска отдих по празниците.Аз например и на няколко часа гледане съм доволна,защото и двете ми баби са адски заети и ми е неудобно да ги ангажирам. Въпреки че не съм спирала и за ден да работя,в крайна сметка детето си е мое и си е мой ангажимент гледането и нямам право да изисквам от когото и да било да изземе тези ми функции.
Иска,какво стана с работата??Дано дядо Коледа ти донесе една нова и хубава работа Peace

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 12:52 от Tizija

# 103
И Ема е болна. Точно за празниците, така става всяка година.
Всички болни дечица бързо да оздравяват.

Летинка, защо ли този път не съм съгласна с теб?! Това, че не работи не означава, че гледането на дете е по-малко изморително и отговорно от която и да е работа. Всеки има нужда от почивка и релакс, ако ще и в къщи да си седя но да сме само двамата с Калин. А за бабата, била тя работеща или не, гледането на внуче преди всичко трябва да е удоволствие, а не да го приема като бреме. Майка ми, която денонощно е слугиня като се прибере в България с удоволствие гледа Ема. Друг е въпросът, че моето диване не стои много при нея. Мисълта ми беше, че детето по никакъв начин не я натоварва, дори и да е изморена, това преди всичко й радва душата и цялата грее. А това, че по Коледа е хубаво да се прощава е точно така. Хубаво е прошката да се дава всеки ден, ако има за какво. Може да се прости на ум и прегрешилият да не разбере, че му е дадена. Така олеква на трези които дават прошка, защото не задържат лоши чувства в себе си.,

Еххаа, много се разфилосовствах. Спирам!

Оооо забравих да ви се похваля, тук вали мнооого сняг, дано е за по-дълго и натрупа. Това не се е случвало от 8 години. Много е хубаво, истинска Коледа. Ако вали повече от ден тук сигурно ще обявят бедствено положение. Joy

# 104
Mдаааа,ние майките,които сме 24 часа в денонощието с децата си явно няма от какво толкова да се изморим.Ами да взема да мятам и аз Зоята на ясла и да почвам да се трудя неуморно,да се моря,че да имам очи за заслужена почивка.
И както вече няколкократно споменах,детето си го гледам само аз и от никого не изисквам да ми иззема функциите на денонощна гледачка.Аз също като теб оценявам  даже няколко часа радост на баба към внуче.
Тя Ронка много добре го е казала всъщност.Напълно съм съгласна с нея. Peace

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 11:42 от arllina

Общи условия

Активация на акаунт