Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 146
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Уф дойдох да ви хвърля едно око,щях да давам на Юл хапче за гадините и забравих ,дадох и да закусва а то трябваше на гладно Crazy

Карай

Вече яде сама ужас е ако някой поиска да я храни тя сама,сега съм я оставила с две филии лютеница салам сирене,и гледа детско и яде Party

Хеей Весело посрещане довечера на новата година! Heart Eyes Grinning Hug Hug Hug

Хайде до скоро!

Мими виждам че четеш   Grinning

# 151
  • София
Eli, за дерматита защо не пробваш термалната вода на Авен - виж.
По принцип това е вода от топли извори във Франция, там има санаториум точно за кожни проблеми, пишеше, че лекува също и атопичен дерматит. Искай в някоя аптека брошура да прочетеш. Аз я ползвам след епилиране и има голям ефект, иначе се зачервявам, появяват ми се пъпчици и подкожни косъмчета.

# 152
Хм ще пробвам,хем и за мен  Mr. Green аз вчера взех зехтин и днес и е като бебешка кожата! Peace

# 153
О, Бетта, по цял ден най-често използваната дума е защо и защото. Въпросите валят непрекъснато. Защо това, а защо онова. Като се започне, край няма. Непрекъснато Ева пита нещо.Непрекъснато. Нани, радвам се, че Данката вече е добре. Малките деца имат много силна памет. Дано обаче лошите неща да ги забравят по-бързо.Ева помни от преди няколко месеца разни дребни неща. Ние довечера ще се събираме с приятели, ще я сложад а си легне и тогава ще излезнем. Пожелавам на всички весело изкарване на Новата година.

# 154
Мили момичета, весело посрещане на новата година!!! Много усмивки и наздраве!

Нямам време да ви прочета, че у нас е лудница, сега даже пиша от зала. Сестра ми с двете племенички е тук.
Моята чертичка на втория ми тест е по-хубава и наситена от контролната! След Нова година ще ходя на лекар, че сега в тези два работни дни не успях да се организирам. По мои сметки съм в 5 г.с.

# 155
НАН, не съм видяла този сериен номер.Сега  ако пробвам ще стане ли?

# 156
Момичета, весело посрещане на Новата 2009 година!

# 157
  • somewhere over the rainbow
НАН, не съм видяла този сериен номер.Сега  ако пробвам ще стане ли?
Ще стане Peace

Аз се приготвям, ще сме доста хора в ресторанта на една приятелка.
Весело изкарване на всички! Hug

# 158
Mомичета,весело изкарване на всички!  Hug

При нас едва ли ще е весело,че Галко ми е болен от 5 дни вече и сме ужасно напрегнати  Confused Даже не съм ви изчела..и утре е ден  Heart Eyes

# 159
Рени, бързо да оздравява Галко! Hug

Ема още спи, аз сега ще врътна един бърз кекс (става за 30 мин. със забъркването и печенето), ще се изкъпя и отиваме на "село" да посрещаме новата година.

# 160
  • Варна
Момичета,на всички ви желая весело посрещане на Новата година!

На моят любимец Гали,бързо оздравяване Hug

# 161
Весело посрещане на новата 2009  година!  HugНаздраве!!!

# 162

ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!

# 163
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!
Нека Новата 2009 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

http://www.123greetings.com/events/new_year/new_year_wishes/succ … ful_new_year.html

# 164
честита нова 2009 година!Да е мирна,здрава,щастлива!

http://www.vbox7.com/play:6476e085

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 10:25 от Eli83

Общи условия

Активация на акаунт