Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 145
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Честита 2009 година!
Послучай Новата година
моя поздрав приемете
и нека радости големи
ви носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите ваши
в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма
в сърцето място за тъга.

# 166
Хей поспаланки Честита 2009г.!
Когато най-хубавите празници потропат на твоята врата
посрещни ги с вяра и красива усмивка,
а тяхната отплата ще е здраве, щастие и много късмет
през цялата 2009 година!
[/size]

# 167
  • Варна
Ние си получихме и подаръка от дядо Мраз-шарка.За сега за Жасмина,а по-късно сигурно и за Жорко. Wink

Рени как е Галко. Hug

# 168
Честита нова година момичета!!
Желая на всички здраве, благополучие и късмет!

Ние посрещнахме новата година пенсионерската-тримата,но пък беше хубаво.Това ми беше най-приятната нова година от последните няколко.

Мгиздова,не сме се виждали отдавна,наистина,но от работа няма кога.

Тиция на Браун сатин хеър ще си взема.

# 169
Желаем на семействата ви
Най-щастливи случки нови!
Лошото да Ви забрави,
И всеки Вам добро да прави!
Здравето, да е като скалите,
И да си не знаете парите!
Нека със веселие и смях
Да достигнете 100-тях!
Така ще бъде знайте Вий,
Щом желаем Ви го Ний!
Честита Нова Година

# 170
  • Варна
Честита Нова 2009 год.!
Мили мами, нека тя донесе на вас и семействата ви много радост, здраве, любов и хармония, а на тези, които Дядо коледа ще забави подаръка с около 8-9 месеца, лека бременост !

# 171
  • somewhere over the rainbow
Ух, сварих да седна на компа Grinning

ЧНГ, милички!  Hug  bouquet Hug

Та големи купони при нас Crazy Бяхме 12 човека в ресторанта на една приятелка и изкарахме страхотно. Музика, танци, алкохол ... и караоке конкурс, който спечелих аз. Естествено!!! bowuu Не, че мога да пея, но пък го правя с голямо желание. Пях има на Roxette - "Fading like a flower" Grinning И така до 5 часа. Брат ми пък бяха с неговата група вкъщи и вдигнаха махалата. Crazy
Това са моя тип празници. Обичам живота, заведения, купони... Никога няма да порасна Stop

Даяна в Карлово е дочакала Новата година /даже искала да я види Simple Smile/ и е легнала в 1 ч.

Сега ще кача малко снимки от снощи Wink

ПП.Качих.

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 20:12 от N_A_N™

# 172
Нан хубави снимки,разгледах ти целия албум  Flutter

Вижте на мен как ми четат приказки,като почне да чете и повтаря нещо и не спира с часове да чете  Crazyhttp://elijuli.multiply.com/video/item/4

# 173
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС!  newsm24

Ние най-после оздравяхме.7 дни направо пропуших  doh

Ето малко снимчици да ни видите http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264936&pid=9722071

Вкъщи бяхме тримата,но и приятели дойдоха,та весело беше.

Сузи,гадна работа тия шарки,ние само това не сме изкарали още,но то не е късно  Crossing Arms Бързо оздравяване!

# 174
  • Варна
Рени,благодаря ти  HugНяма как и това ще мине.За сега  освен пъпки нищо друго и няма.Лошото е ,че преди празниците бях в отпуска и сега ще трябва да пускам болничен,а също и Жорко няма да мога да пусна на ясла.А и него кога ли ще го хване newsm78.Има да си седя в къщи Confused

Много сте хубави на снимките,а тази със снежния човек най-много ми хареса.

# 175
  • Варна
Честита Нова 2009 Година!!!

# 176
Рени,и ние сме с таква писта.При нас е голям проблем,че бащата си купува играчки по-скоро за себе си,отколкото за Алекс ooooh!За Коледа му купи и един вертолет с дистнационно и сега се налага да залягме из къщи,з да не се приземи отгоре ни #Crazy
Деска,я кажи откъде могат да се купят тези ваксини за варицелата,тъй като във Варна и идея нямат.

# 177
Рени,и ние сме с таква писта.При нас е голям проблем,че бащата си купува играчки по-скоро за себе си,отколкото за Алекс ooooh!За Коледа му купи и един вертолет с дистнационно и сега се налага да залягме из къщи,з да не се приземи отгоре ни #Crazy

newsm62
нашата е от дядото  Wink

# 178
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честита 2009 година! Нека да е светла и хубава, да донесе здраве и щастие! Нека влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни!

Вяра все още е болна. И антибиотик пи, но кашлицата е упорита. Ще вземаме гърлен секрт май.

Тук все още няма достатъчно сняг за игра. От утре синоптиците прогнозират снеговалежи, ама да видим. Аз все още съм в чуденка дали да вземем Вяра с нас на ски. Не смея нищо да купувам /екипировка/, че всичко е толкова скъпо, а ако, не дай си Боже, пак е болна, няма какво да ги правя нещата.
НаниHug Hug Hug  .Добре, че всичко вече е отминало! Как е Данката?
Синеоче, малкият пилот е голям сладур!

Спокойни почивни дни!

# 179
Привет!
Ние сме добре, още релаксираме от посрещането на Новата година.
Изкарахме горе-долу добре, можеше и по-добре. Утре пък сме на рожден ден, нямат край празниците-това е хубаво, не се оплаквам.

От баницата с късмети ми се падна бебе и много пари, на Калин печалба от тотото, а на Ема- ново гадже! Joy

Сузи, бързо и леко да изкарват шарката малките калпазани. Praynig

Нан-че, много си красива на снимките. Ти винаги си де, но определено личи, че си се постарала! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт