Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 141
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Ох,сега прочетох от тук,от там.Нани,много е страшно това с червата   #Crazy ooooh! Добре че навреме сте реагирали...Хайде спокойствие сега и силна храна  Hug

И ние 2 вечери сваляхме 40 градуса Т.Срашно си е направо.Много болни дечица,тцтц  Tired

Нан много хубав цвят на косата,браво  Wink

Ронка на мен ми се падна "на съседа бричката си подари,че нова кола ще караш ти"  Mr. Green  Mr. Green

# 181
  • През девет земи в десета
Момичета,ЧНГ,здраве и късмет на всички Hug Hug Hug

Ние си имаме гости от Варна,на Цвети кръстниците и нямам никакво време за писане Wink

Лети,може да се поръча в аптеките,но аз имам познати които работят във фармацевтична фирма и ако искаш ще проверя дали се внася в момента,иначе МЗ е разрешило употребата в България още от 2006г.,друг е въпроса колко са неграмотни и лекари и фармацевти Peace
Varilrix® -намерих упътване на Български най-накрая Wink

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 12:44 от [x]Пиги®

# 182
Деска ,мерси много!! HugИмаш ли представа колко струва в БГ?Мойприятел се връща от Щатите и ще ми носи ваксина за рак на маточната шийка,тъй като в Мексико струва 40 долара,а тук е към 600 лева.  Та,ако е доста по-скъпо тук,мога да си я поръчам и нея.Апропо,ти на колко години си,че направо ме хвърли в размисъл-изглеждаш адски спортна мадама,а имаш дете на 17 години Thinking

# 183

Ще питам за цената,но едва ли е по-малко от 100-150лв.,това е само предположение,в понеделник ще ти кажа по-точно Peace

# 184
Пиги избяга от въпроса Thinking,и аз все съм се питала newsm78,прилича на мой набор  Simple Smile нали?

Момичета ако не пиша тези дни да знаете почвам да уча,на 17 януари излизаме в сесия и имаме 5 изпита,ще се помъча от два да се освободя тази седмица Praynig,и то най трудните- математиката,дано я махна да не ходя на изпит Praynig

Е аз без вас не мога така че ще наминавам за по малко  Wink bowuu

# 185
Ели, ти не знаеш ли, че Деси е твой набор Wink Още повече, че и три прекрасни деца е родила. Пък и имах честа да се запозная лично с нея. Невероятна е. Дейна, лъчезарна, просто нямам думи  Hug

Момичета, искам да ви пожелая успех утре в подаването на документи за дечицата ви относно приема в детските градини. Аз съм решила, понеже в Русе не се подават по нета, а в самите градини да се заредя с чай и топли дрехи и да се наредя още в 6 часа на опашките. Стискайте палци всички дечица да бъдат приети  fingerscrossed fingerscrossed

# 186
  • Варна
Ети щом само от 6ч сутринта ще чакаш, добре си ти.... Embarassed Във Варна от вчера има опашки пред градините - правят списъци smile3511. Ние с новата наредба на кмета нямаме почти никакъв шанс да се запишем в  държавна градина и за това смятам да отида и да подам молба като свършат опашките, но не се надявам.

# 187
  • Варна
Ети ,пожелавам ти успех.И по-малко мръзнене. И на останалите на които предстои същото.Peace Във Варна приема го промениха от 10.04 ,така че ще стискате палци тогава.

Момичета,знате ли колко се седи в къщи с шарката.

# 188
Анет,не знаеш ли,че приемът е наистина от първия ден на м.април?Лошото е,че глупавият кмет е измислил сто абсолютно ненужни документа,които следва да бъдат приложени към молбата #2gunfire
Успех на чакащите в другите градове утре!!!Ети,я по-добре се запаси с малко червено винце,та поне и на душата да е весело Laughing

# 189
Сузи, доколкото знам докато завехнат пъпките се седи в къщи.

А Деси не е набор на Ели, а мой! Wink Евала на такива жени, дейни, поддържащи се и ред други... Peace

Снощи изкарахме супер на РД-то! До 2ч. седяхме, но беше мнооого весело!

# 190
здравейте, 

Честита Нова Година
желая ВИ предимно здраве  и обич от любимите Ви хора.

отдавна не съм се поевявала , но все не остава време.
Анет, приема е април месец Wink

Лек ден на всички !

# 191
  • somewhere over the rainbow
Абе вие пак ли ще чакате? Thinking Щот' при нас, като навърши 3 години, детето автоматично се прехвърля от яслата в градината. Е, подаваш някаква молба там, но със сигурност има място за него, щом е било в яслата. Е, вече друг е въпросът при децата, които не са били на ясла, а направо на градина. Там има чакане.

При нас от снощи трупа сняг, първият сериозен за тази зима. Малко късно, след празниците, когато всички тръгват на работа, но пак му се радвам. Даяна пък е на седмото небе, няма прибиране Crazy

# 192
Suzi_a,докато спрат да излизат пъпчици с връхчета,те са заразни,изчакваш един ден след като си видяла последната такава и спокойно можете да излизате навън без да има опасност да заразите някой друг. Peace. Няма нужда да чакаш докато паднат коричките.

# 193
Честита Нова Година, мили юлки!
Желая ви много щастие, любов и усмивки през новата година!

Напоследък не ми остава никакво време за форума, само влизам да се информирам за тоя пусти прием в градините и чета много малко, а още по-малко пиша. Но естествено се сещам за вас. Ще прехвърля някоя друга страница да ви видя как сте и се надявам от време на време да се включвам тази година.
Иначе ние сме добре, Пиер-Павел расте и май изглежда доволен от живота.  Grinning Изкарахме спокойни и приятни празници, с много подаръци както винаги за децата и хубави емоции.
Целувки на всички и забравих да пожелая най-важното : много здраве на вас, на малчуганите и на всичките ви близки. Че като сме здрави, всичко друго се оправя.

# 194
Ети,я по-добре се запаси с малко червено винце,та поне и на душата да е весело Laughing
newsm24 Добро, като идея ама за жалост след това ще бягам към работа и не бива да съм така  Drunk newsm62

Общи условия

Активация на акаунт