Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 138
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Ронка,Пиги благодаря ви.Дъщеря ми я е карала ,ама много време мина и съм забравила.Уф, сега ще откачим в къщи. Mr. Green

# 196
За много години, мили майки !
Нека новата година да ни донесе най-вече здраве и много любов , за да имаме повече поводи да сме усмихнати !

Много отдавна не съм се включвала, но и аз редовно чета. При нас какво ново..... Дамян е добре, расте и все повече магарии са му в главата. По празниците си бяхме при роднините в Русе и Бяла, затвърди ми се мнението , че при баби и дядовци съвсем се променя поведението му. Иска всичко и веднага ! Във Варна вече си влизаме в нормалния ритъм.

Suzi_a, и ние изкарахме варицела края на ноември, началото на декември. 2 седмици си стоя вкъщи, докато и образуваните корички не му паднаха. По принцип карантината я отменят щом изчезне и последната пъпка с течност, но съм чувала че и коричките носят зараза, незнам доколко е вярно. Едната седмица го гледах аз, втората дойде свекърва ми и така закръгли 14 дни вкъщи. А, и един съвет от мен , ако позволиш   bouquet - стимулирай имунната система по някакъв начин, защото много се срива след прекарване на шарка. Дамян се разболя (температура, кашлица и хрема) на 4-ия ден след тръгване на ясла. А по принцип не ми боледува, да чукам на дърво. Давам му коластра на Аква сорс, само че обичайната доза. Никой не ми каза да засиля дозата по време на шарката.

Истериято по приема в ДЗ във Варна и тази година няма равна. Добре , че за градини преместиха началната дата през април. Така трябваше да е за всички , горките хора как ли са мръзнали снощи. Такъв хубав сняг е навалял, но те надали са му се радвали много.

Днес мисля да отида да го взема с шейната от яслата. Днес така се зарадва на снега, че не искаше да се качва в колата. Поне на връщане да се повозим. Ако има сняг до следобед....

Ако се сетя нещо - пак ще пиша  Hug

# 197
  • Варна
Анет,не знаеш ли,че приемът е наистина от първия ден на м.април?Лошото е,че глупавият кмет е измислил сто абсолютно ненужни документа,които следва да бъдат приложени към молбата #2gunfire
И аз така четох в заповедта на кмета, а ма нали има цяла тема за прием в ДГ във Варна и си помислих, че нещо не съм разбрала Thinking.
Най-сетне и ние да се сдобием със сняг. Laughing Вчера поиграхме малко на вън - Тошката миналата година доста се страхуваше от снега, а тази година голямо удоволствие му правеше да гази. Силно се надявам да натрупа още малко и да се пързаляме от баирите в марската. Laughing
Успешна седмица на всички!

# 198
Честита Нова година!!! Бъдете живи и здрави, повече усмивки и обич!!!

# 199
  • Варна
coccinella,радвам се че се включи.,благодаря за съвета. PeaceОтдавна не сме се засичали с теб,но мъжа ми води и  взима  децата.

# 200
Мамите от София да изпратят малко сняг и насам,че децата не могат да се пързалят Sad
Анет,влез в сайта на Община-Варна.Пълна глупост е това с удостоверенията за дължими данъци на общината #Cussing outОбщо-взето,да натрупаме бюджета на общината,защото последно като вадих такова за една сделка ,струваше 5 лв.Убедена съм,че в София няма такова нещо Naughty

# 201
Честита Нова година! МНОГО ЛюБОВ И ЗДРАВЕ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!
  bouquet  bouquet  bouquet

Ние се завърнахмена 2-ри и от тогава сме си у дома.То с този сняг хич и не ми се качва на колата.Снощи доста е понатрупало при нас.Лошото е,че така и не и взехме шейна на Зоя,а определено и хареса да се вози в планината.Прекарахме добре,имаше сняг и времето беше топло и слънчево.На НГ Зоя издържа до 1:00,определено се забавлява доста за разлика от нас.Ние просто бяхме потресени от музикалните вкусове на DJ-я и останалите гости:яко чалга и кючеци и Софи Маринова. ShockedДори хорАта се брояха на пръстите на 1 ръка Shocked ooooh!Повече в заведение не отивам на НГ.Още не съм свалила снимките,ще гледам днес да покачвам малко.
Лек ден. Hug

# 202
Охоо Арлина било е весело,давай снимки и подробности? Simple Smile

# 203
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНИ, ЮЛСКИ МАМЧЕТА   Hug Hug Hug

# 204
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Много отдавна не бях влизала тук и страшно много се зарадвах като ви видях всички тук и че не сте ме забравили през цялото това време.
Желая ви много, много здраве, любов, късмет и веселие и много други неща (едва ли ще мога да се сетя в момента за всичко, което искам да ви пожелая).
Много съм развълнувана, че през цялото това време непрестанно присъствам с вас.
Все още опитваме за бебе, но за сега не става все още... Дай Боже в скоро време да ви се похваля.
Много, много ви обичам всичките!
Да са ви живи и здрави дечицата и вие покрай тях, за да им се радвате и да ги гледате с много обич и да ви даряват с повече усмивки и по-малко грижи.
Обичам ви и всичко най-хубаво от мен.
Пак ще ви навестявам.
Повдигнахте ми духа, за което страшно ВИ  Б Л А Г О Д А Р Я!!!

# 205
Честита Нова Година, момичета! Нека тя да бъде по-успешна за вас от отминалата, да сте здрави и много, много усмихнати!

delux69, от сърце ти желая да бъдеш здрава и през новата година  в домът ви да грейне усмивката на едно слънчево бебче!

# 206
delux69-пожелавам ти от все сърце всичко най-добро и едно сладичко бебче, което да ви радва през новата година  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Разбира се, че не сме те забравили.  Hug Влизай по-често при нас, да те зареждаме с позитивна енергия Wink

Ох, аз нямам търпение да се похваля. Та сутринта застъпих часовой още в 6 часа в градината. И резултатът е № 2 подадени документи на Венцито newsm44 Дори не ходих в другата градина. Директорката ме увери, че ще е приет и нямало смисъл да ходя на друго място.  Simple Smile Днес не ме свърта от радост. Party Вътре в ДГ е много чисто и подредено, красиво и с топли цветове. Сигурна съм, че Венцито бързо ще свикне на есен, живот и здраве.

# 207
 HugДелукс здравей,не сме те забравили!Идвай ни навестявай!
И  живот и здраве пожелаваме ти да се сдобиете с желаната радост Heart Eyes

Дю как сте не пишеш?

Аз уж щях да уча ама от 10 лекции съм на 1ва,дано успея да ги понауча до 14ти  тогава ще е контролната  ooooh! баш на моя  РД  Flutter

Сега кажете ми честно ли е нашите(неговите) спестявания да са на името на свеки и тя да взима лихвите,понеже си няма парички Rolling Eyes,а аз да го духам,викам му- като взема пари от делото (кога ли) ще ги сложа на името на майка и тя да си взима лихвите-малее като скочи, малее вика, крещи, ти луда ли си,псува ме,а- викам то е същото бе  Laughing Лошо му стана!
 И днес свеки се олихвила  Crossing Arms и видите ли напазарувала неща за ядене(щот ние не купуваме) да се види от кво има нужда,бяс ме хвана,ама от спокойните бясове дето хич не ми пука,отивам аз да пазарувам за 8 лв в магазина др неща и ресто ми се търси значи лихвите на мама а таз да се оправя Whistling Whistling Whistlingвсе го духам Tired по всички смисъли на думата Mr. GreenП.С. айдеее насади я и нея, тоз моя е много хитър май, каза и да плаща тока щом ще взима лихвите,тя и стана лошо,абе аз една книга мога да напиша с истории newsm78Обаче реферат не мога да си напиша Rolling Eyes

Ох как да го пиша тоз реферат за рефлексията, и 10 лекции по математика,и по солфеж 30 стр  ноти,по рисуване 4 картини,по детска литература от възраждането до днес произведенията да чета  Shocked, като в главата ми е каша и тука ме ядът,ааа ще взема да ида на почивка ви казвам ooooh!

А гледахте ли снощи за интернет зависимостта,чакай да се махам вече

бай  Mr. Green

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 19:11 от Eli83

# 208
Ели,защо не поставиш нещата по-ребром NaughtyДа му роди майка му едно дете,щом толкова я тачи #Cussing outИмах една приятелка,на която мъжът всяка сутрин вместо да я награби да правят секс или просто да я целуне за Добро утро ,ставаше и грабваше да говори с мама по телефона. На края така й писна,че му каза да се маха и докато не се насуче от майка си,да не се връща. #Cussing out

# 209

Общи условия

Активация на акаунт