Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 128
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  Hug
Делукс, радвам се, че се сети за нас! Дано тази година бъде най-щастливата за вас! Минавай по-често!

Ние сме добре, от вчера съм на работа, но нещо не ми спори. Постоянно мисля дали всичко ще е наред, кога ще мога да ида на преглед, вече нямам търпение, искам да чуя сърчицето... и такива неща са ми в главата. Хормоните започват вече яко да се бунтуват. Нямам никакви неразположения за сега, дано така продължа.

# 211
Момичета: БРЕМЕННА СЪМ! Shocked Shocked Shocked Колкото и да не ми се вярваше....

# 212
Арлина,  Hug Hug Hug

# 213
  • Казанлък(Бургас)
Arllina,  bouquet.

# 214
Arllina  Hug  preggo stork-boy

# 215
Арлина, чудесна новина! Hug Желая ти лека и безпроблемна бременност! Heart Eyes

Дю, чакаме да се похвалиш с туптящо сърчице! Hug

Ели, дано успееш да се освободиш от изпитите! Praynig

При нас пак вали сняг. Shocked Познати които са тук от 8г и 15 г. твърдят, че такова чудо не е имало до сега.

Делукс, много се радвам, че намина! Hug И знай, че не сме те забравили, чакаме те с хубави новини! Hug

# 216
  • София
Здравейте и от мен-за много години,да сме живи и здрави!
Арлина-прекрасна новина-честито!
Дю-радвам се,че всичко с теб е наред,дано и занапред е така.
Делукс-не те познавам,но и аз ти желая тази година да си имате едно сладко бебче!

И сега да питам тези,които имат работа със снимка.бг сайта-откакто смениха дизайна нещо не ми излизат снимките голям формат.Стоят си така малки в албума,кликвам върху тях,натискам свойства...нищо братче,много се изнервих!Моля някой да ми каже как си разглеждате снимките на голям формат,а отдолу да е колонката с малък формат снимки. newsm78

# 217
  • somewhere over the rainbow
Арлина, супер!  bouquet Една по една всички забременявате. Ще ме навиете и мене, малко ми трябва Wink

Делукс, хайде, мамите 2009 те чакат Hug

Дидито, аз нямам такива проблеми, но откакто го смениха сайта е страшно бъгав #Cussing out И аз все му се ядосвам. Пробвай по-късно.

Днес взехме Дая за 2-3 дни, че ни домиля много. Сега не мога да й се нарадвам. Заспа, с уговорката, че като се наспим, ще дойде Криси /и мама Дани/. Утре ще излизаме с шейната и ще правим "нежно човекче". Такива са плановете де, дано не се провалят...

# 218
НАН, давай смело! Не, че те навивам, ама... имаш подкрепа!  Hug

Ронка и тука вали сняг, много е красиво. Още не съм взела грейка на Гергана, отивам да търся. Арлина, много е хубава грейката на Зоя, от къде си я взимала?

# 219
Nan, не само ти се навиваш, ами и аз покрай нашите хубави бремлеийки взех да се замислям. Mr. Green

Дю, при вас си вали както си трябва, тук вече няма и следа, че е валяло сняг! Грейка не й трябва на Емата, защото е сравнително топло времето, вчера беше +8 градуса. Иначе си има една от миналата година която сега й става, когато я купих й беше много голяма.

Бретта, стискам палци и ти скоро да се похвалиш с бременно коремче! Hug

Днес ми е нервно. Майка ми от вчера ми е сърдите защото онзи ден не съм говорила с нея когато тя поиска, а по-късно. Гледахме филм и й казах, че ще се чуем по-късно. Сега не си носи тел-скайп с нея, ами го пробутва на баща ми с думите, че тя нямало да отговаря! Crazy Това критическата на никой не прощава. ooooh!

Оплаках се, сега отивам да направя кафе, че чакам една позната да дойде за по кафенце.

# 220
Ей мами браво на Коледа стават чудеса. Много се радвам на всички бременлийки желая ви най-спокойната и безпроблемна бременност.
НАН няма лошо малко става шумно понякога в къщи ,но иначе е много весело. Hug
Делукс ако имаш силна вяра всичко ще е наред .Ние всички вярваме ,че скоро ще ни зарадваш с тази хубава новина сега е нужно и ти да повярваш и с тази мощна енергия ще се получи.
хайде и малко снимки от нас сигурно не си ни спомняте физиономиите
http://isikam.multiply.com/photos/album/1/1#1

# 221
Tа правя си аз тест преди НГ,ама отрицателен.И си мисля,абсурд,то така или иначе май не нацелихме момента този месец.Онзи ден си правя втори,пак отрицателен.И днес вече е 06,а на мен последно ми дойде на 06,доста ми закъснява,вече съм почти сигурна,че съм бременна.Тази сутрин беше положителен,дори бях решила,ако не е да си пусна кръвен.Преди празниците си направих,защото исках да видя дали мога да пия алкохол.И сигурна,че ще ми дойде,си пийвах спокойно и порядъчно няколко дни.Е,не съм се напивала поне.Сега много ме е  страх,дано всичко е наред.След 10 дни ще си запаза час за лекар,до тогава не смятам да казвам на никого.Само ние дватата с половинката и вие разбира се си знаем.Та така.

Нан ,Ронка:хайде,не  е страшно. Mr. Green

Иси:много са пораснали момчетата. Hug

Делукс:стискам палци. Peace

Дю:много се радвам за теб  Hug Hug Дано да не ти става лошо.На мен ми се гадеше доста със Зоя,почна някъде към 7-8 седмица,предполагам,че пак това ме чака.А елека е от Лондон,на Некст -ботушките също.Не беше скъп,излизаше към 30-тина лева,без да е намален.То там детските дрешки са на нормални цени и са страхотни.Пример:взех и убийствени дънки чарлстон,сиви с коланче,мадамски,за 12 паунда  Shocked А паунда вече е почти колкото еврото.Блузките с дълго ръкавче са около 5-7 паунда,чоропогащници:4бр за 10 паунда страхотни.И това пак казвам не са намалени дрешки.Сега са големите разпродажби,представям си какви са цените.А тук копувам турски или български чоропогащи за 5-7 лв.А т.н маркови са по 12-15 лв. броя Shocked Twisted Evil За играчките също.Взехме и тази: http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.323 за 17 паунда,/вижте и тук цената/ и то от Най-големия им магазин за играчки на пъпа на Лондон,който според англичаните е безумно скъп Shocked Shocked   ooooh!Абе само се ядосвам на нашите търговци,страшна спекула се вихри тук,особенно с детските стоки. #Cussing out

# 222
Нещо натиснах и стана  2 пъти... Rolling Eyes

# 223
Бравооо Юлския отбор не си играе втори бебета чертае  Flutter Crazy Party Heart Eyes

Много се радвам на всички аз не се навивам на този етап Stop

Тука е студенко нещо намалиха парното,лоша работа! ooooh!

# 224
Арлина-стискам палци след десет дена да видиш туптящото сърчице на бебчо. preggo stork-boy
Ех, супер новина. Как ми се струва, че много бебчета ще има при вас мами през 2009 година Crazy

Общи условия

Активация на акаунт