Дядо Коледа подаръци дарява, ЮЛЧЕТО елхата украсява

• 25 113
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
arllina честито! и дано всичко е наред при теб и с бебчо и мисля, че не бива да се притесняваш, че си пийвала едва ли ще е проблем.
браво на всички вас с новата ви бременност Hug Heart Eyes дано е лека и успешна
да се надяваме, че и в 2009 ще сме заедно
 newsm51 preggo smile3535
хайде, лека от мен, ще ходя да лягам, че утре съм на работа newsm37  grinning012

# 226
  • През девет земи в десета
Делукс Hug Hug Hug

Арлина,честито,леко бременеене ти пожелавам и на финала едно здраво бебоче Hug За цените на дрешките и всичко детско и бебешко в БГ вече спрях да се чудя,бях си харесала един стол на Грако ,за хранене,в Амазон 60 долара,в Пиги'с хаус 329лв.,нямам думи  ooooh! .

Ели само като чета за "подвизите на твоя мъж и милата му майчица ми иде да ги  #2gunfire ,а ти как издържаш,направо се чудя ooooh!

Ронка,няма да е зле едно французойче  Hug

Диди,аз затова се пренесох в Бъкета,хич не ми се нрави това мотане в снимката,пък ще взема накрая и аз да се блогирам,ама все не остава време Tired

Нанни,къде изчезна,казвай как е Данката,нещо не успявам да те уцеля на скайп newsm78

Нанче,то не е лоша идея и така по-лесно се гледат и дрешки си имаш от Дая и тренинг,аз съм едно дете,много ми е кофти,че нямам брат или сестра,иначе май не съм станала егоист,ама знам ли Thinking

# 227
  • София
 wavey
Здравейте и за много години!

Тука едни хубави новини са се появили, браво! Честити две чертички на Арлина и пожелавам и на Делукс същото в най-скоро време! И на мен така си пожелавам  Simple Smile

Арлина, и ние имахме подобно изкарване на Нова година в една кръчма, но аз се бях подготвена за нещо такова и реших да не обръщам внимание. Освен че беше музиката беше гадна през голяма част от времето, беше и много силна, от което гърлото ми прегракна, макар че си говорех с най-близките около мен  Rolling Eyes. Яна се разстрои, когато я оставихме при баба й и аз през цялото време я мислех, но тя си е била добре след това. В 12 часа на фойерверките щях да ревна, че не сме с нея да ги гледаме заедно, голяма съм тиква  Simple Smile.

Ние напоследък си седим основно в къщи, хремата на Яна беше силна два-три дена и не можахме да се возим на шейна в големия сняг. Започнах да й давам Цитросепт и ми се струва, че й помогна, макар че й давам по-малко от дозата, защото е доста горчиво. Някой друг дава ли, май jorjito казваше, че ще дава. Обаче ми се струва, че Яна направо подивява от него, май от вит. С, дето е вътре. Вече ако не е болна, почти не се надявам да спи следобяд - като стане към 9, та до 12 вечерта няма умора  Rolling Eyes.

Днес ходихме да даваме кръв и урина за изследвания за ясла, май има някаква надежда да я запишем в такава, която е без градина, за тях не се кандидатства през интернет. Ще видим, мъжът ми ходи да говори с директорката, като станат изследванията пак ще ходим Praynig.

Иначе Яна е добре, измисляме си занимания за в къщи. Това филмче за Снежанка вече всички го знаем наизуст, Яна рецитира цели пасажи от него, а и от книжката, как не й омръзнаха  ooooh!.
Сега четем комикси, има разни детски за Том и Джери, Тимон и Пумба и пр., та в момента те са на мода и ни ги разказва постоянно, разиграваме ги групово с баща й  Laughing. Яна обявява "Аз съм кака котка Лула, ти си Том, а тати е Джери. Ето ти пушка (дава ми една четка от комплекта й за чистене) да стреляме извънземните"  Joy.

Измислихме си и една нова учебна игра - в Word пишем буква, после си я украсяваме - сменяме фонт, големина, цвят, фон, после изреждаме какви животни започват с тази буква и после ходим да си търсим снимки на даденото животно из интернет, разглеждаме си и като си харесаме някоя, я копираме при буквата. Много й харесва и даже понякога предпочита да пишем букви пред това да гледа Снежанка Laughing.

# 228
  • Варна
 wavey
Не съм влизала от няколко дни,и страхотни новини съм изтървала Crazy

Арлина,Честити  EFP.една много лека бременност ти желая и здраво бебче накрая Hug
Делукс 69 hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Бетта,давах Цитросепт почти месец.след това свекито ме наплаши че можело да е алергичен към цитруси,и затова да не му спират сополите.и спрях да давам Rolling Eyes.сега не давам,но мисля пак да започна. newsm78.Исито и тя да каже ,знам че даваше на хлапетата Peaceза подивяване нищо не мога да кажа,той моя и така си е див Crazy

Честит Иванов Ден.Да са живи и здрави всички които празнуват днес Hug Hug Hug

Моят любим Ивайло също празнува днес,почерпете се за негово здраве Hug

# 229
Добро утро!  Hug
Бета, ти си следващата, знам аз! Късмет!!!  fingerscrossed
Арлина, за сега нямам никакви лоши симптоми - само зърната са ми станали леко по-чувствителни и имам голям апетит. Така бях и с първата бременост. Дано е така до края! Дано и при теб мине по-леко.

А за детските неща направо бяс ме хваща  Close Лошото е, че не знам как става пазаруването от чужди сайтове.  Embarassed

Честит празник на всички именици!!!
Честито на Ивайло на jorjito!!! Нека е жив и здрав, много щастие и късмет!!!

# 230
Здравейте Днес много Ивановци ,и майка ми е иванка и празнува!Да са живи здрави всички именници!
Почерпка:

Тя моята именничка от сутринта почнала с уискито та и аз това ви черпя! да ми е здрава!

Вчера водих Юл да и вземем микробиология(на гинеколог)  взехме сега ще чакам резултатите,щото вече 2-3 месеца се зачервява и след като махнахме глистите пак се зачерви онзи ден!
Гинеколожката излезна с много опит(тя се усъмни за глисти)  сега каза че е инфекция на влагалището и мн трудно се лекува, щес я мажем ама за всеки случай пуснахме микро биология,то и аз можех да си го взема леко отвън се обърсва с клечицата Crazy ама нали....
  отделно Атопичния дерматит и се влоши и е цялата в обриви исе чеше не се спи,като крастава,та днес ще търсим кожен ooooh! или ще взема а-дермата! ooooh!

Пфуу  хайде ставам че нямам време!
Бай

# 231
Добро утро.

Дю,трябва да имаш дебитна или кредитна карта.На Visa,може да е дебитна,после се регистрираш във въпросния сайт и си пазаруваш,на края когато си сложила всичко което ти харесва в кошницата,виждаш колко ще струва всичко с доставката.За плащане се въвеждат последните три цифри от номера на картата и датата на която е издадена,нещата идват за около 20 дни. Peace
Ето това якенце PLACE и ботушки  Cherokee си поръчахме от USA,за около 50 долара:

http://i166.photobucket.com/albums/u89/desitakeva/PC290441.jpg?t=1231315792

http://www.target.com/Toddler-Girls-Cherokee-Dovie-Suede/dp/B001 … 8&pf_rd_t=201

http://www.childrensplace.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductD … goryIdsTree=25851|25913&categoryNameTree=baby+girl|outerwear&categoryName=babygirls

Лошото е,че не от всички сайтове може да се пазарува от Европа,на нас ни ги поръчват от US,плащат с мойта карта,за там доставката е безплатна и ми ги пращат по пощата.От Амазон става и от БГ.

Жоржи,честито на мъжлето ти, да ти е жив и здрав!!!Ели и майчицата ти да е жива и здрава!!!

Бетта не се бях сетила да пишем буквите на компютъра и да добавям картинка,чудесна идея,вчера тамън търсих книжка като едно време,азбуката и съответно животно или предмет ,което започва с буквата,намерих само английски такива,в България ли живеем,къде ли newsm78

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:34 от [x]Пиги®

# 232
Мерси момичета! Hug Hug Hug
Дю:аз пазарувам от тук: http://www.laredoute.fr/,много лесно става,пристигат за 2 седмици максимум.Днес започнаха големите намаления.
Ето линк с подобни обяснения от форума:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360944.0 ,ако се затрудняваш нещо питай.
От Ибей също е много изгодно,но е малко по-сложно там.В на пазар има и за там тема,с подробности как се пазарува.За Амазон:те доставят предимно музика и книги до БГ,пробвали сме чаршафи,дрешки,играчки,ама нътц!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 233
Пиги, Арлина, благодаря!   bouquet Ако нещо ме заинтересува ще питам, да знаете.  Laughing

# 234
Честит имен ден на всички именници!
Нека в живота ви винаги има музика и смях.
И не забравяйте, че след всяка буря идва дъга!
Чести празник!
[/size]
Хайде и ние да почерпим и моя любим е Иван да ми е жив и здрав и все така любящ съпруг и баща.

Бетта,давах Цитросепт почти месец.след това свекито ме наплаши че можело да е алергичен към цитруси,и затова да не му спират сополите.и спрях да давам Rolling Eyes.сега не давам,но мисля пак да започна. newsm78.Исито и тя да каже ,знам че даваше на хлапетата Peaceза подивяване нищо не мога да кажа,той моя и така си е див Crazy
Давм и все още давам ,за сега съм доволна ,но аз ги тъпча и с други работи. Сутрин им правя сок от морков,ябълка, червено цвекло и портокал и в сока слагам цитросепта така не го усещат иначе не иската да го пият.Давах им Ентеросан това е пробиотик за да се изчистят от АБ, който им давах ,но вече свърши.Сега им давам коластра сутрин и вечер им давам пчелен клей на захарче. Надявам се сега в края на януари да ни подмине грипът ,който се задва иначе ще ме пратят в лудницата след едномесечното боледуване .
Лек и много ползотворен ден ви желая
п.с. Арлина забравих не се притеснявай за алкохола  Валери така стана  Embarassed Празнувахме с моя 5 години от брака ни изпихме една бутилка вино и след това се пявиха две чертички.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 13:21 от isi_kam

# 235
  • София
Честит Имен Ден на всички именници!
Специални поздрави за мъжа на Иси,който така добре се грижи за нея и децата,да му е живо и здраво името и с гордост да си го носи!
На всички-весело изкарване! Simple Smile

# 236
Арлина,честито бебче HugЛека бременност и на финал живо и здраве ...момченце LaughingИ най-вече,повече помагащи баби Peace
Аз днес,ходих да си нагледам миомата,че в последно време нещо ме наболява и така се разнежих ,гледайки бременните коремчета...Само,че още не ми стиска Sick
Иска,честит ти именник  и наистина все така да те обичка\/личи си чак и отстрани Heart Eyes/
Моята свеки е именничка и още сто години да ми е жива из драва и все така да ми изпраща готови гозби Mr. Green
Аз да се похваля със снимката в сайта на Общината,където Алекс е медийна звезда Mr. Green
http://kg.varna.bg/babyish/picture/Prikazen_sviat/more/6.jpg

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:09 от Tizija

# 237
Честито на всички именници! С много здраве и късмет да си носят името!  bouquet

# 238
Забравих да ви кажа,прегледйте този сайт за ваксината.Много съм ядосана,тъй като рекламата по ТВ-то те оставя с впечатлеие,че едав ли не,тази ваксина е само за момичета до 16 години,а реалността е всъщност друга.Правят се три дози през два месеца,като едната струва 220 лв.
http://www.hpvgard.org/article/view/31

# 239
Дю,питай душко Hug

Лети,не съм те забравила и питах за цената на ваксината,чакам да ми се обадят,че поръчах и едно лекарство за астма за племенника,него пък не са го чували по аптеките ooooh!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 15:54 от [x]Пиги®

Общи условия

Активация на акаунт