Перник - 12

• 29 538
  • 282
  •   1
Отговори
# 30
Mики , току що се събуди от следобедния сън и сега ще си поиграем малко и после ще се стягаме за партито.

# 31
Привет, привет!

Сега събудих и Деян да яде и идваме - нямам търпение да се видим.

Милена, много се радвам за новината - ти толкова си мечтаеше... Твоят коледен подарък е най-скъпият!

Ир, страхотна страничка!!! Просто онемях като я видях. Много мъчно ми стана като разбрах, че сте се разделили с кучето... Не виждам какво толкова им пречи на съседите... Ама някои хора се чудят с кой да се заядат. Сега и за вас е много трудно, а и кучето ще страда.

Айде до след малко в клубчето   bouquet!

# 32
 и ние току що станахме . А някой ще ми каже ли дали трябва да взема пантофи за Кико?

# 33
Как мина партито, хайде давайте снимки Flutter
katia84, добре дошла Hug Ние с теб ще си бременеем заедно май  bouquet Аз ходя при д-р Иванов Peace За раждане още ми е твърде рано да мисля, но няма да е в пернишката болница, според мен там са си касапи и никой не може да ме убеди в противното Peace

# 34
Аз ходя при д-р Галева.Моята приятелка е много доволна от нея и ни я препоръча.Аз предпочитам който ми води консултацийте при него да родя защото най-добре знае състоянието на мен и на бебето. Laughing Laughing Laughing

# 35
  • Перник
Moмичета, как сте след партито? Ние сме много доволни, и особено Калоян. Снимки ще качвам утре, не че са кой знае колко много, но имам да довършвам спешна задачка.

# 36
Привет партийки- това е съкратено от парти-майки Laughing, как сме днес.
Вики остана много доволен от сбирката, мама също. Запознах се с много готини малчовци( и мами) - да са ви живи и здрави. Имаше много сладки бузки за щипкане Grinning Пуснете снимки по някое време.
Ir85, в началната страничка ме има два пъти. Когато имаш възможност махни "bobia" Hug
Аз не съм много в кондиция днес, че снощи бяхме и на банкет от фирмата и сега едвам мърдам. Злоупотребих с танците Simple Smile
Весел ден на всички

# 37
  • от Луната
Здравейте, момичета Hug!
Ир85, страхотна темичка, благодаря  bouquet

Ice Queen, честито! Леко бременеене и на финала здраво и пухкаво бебче Peace

katia84, здравей и добре дошла. Аз ходех на консултация при д-р Христова, много съм доволна. Раждах в Перник, без предварителна уговорка и ми се падна Илиев. Нямам оплаквания и от лекарите и от обстановката. А сега е още по-добре, защото ремонта мисля, че вече е завършен.

Яд ме е, че не можахме да дойдем на срещата, но нямаше кой да ни докара Tired. Радвам се, че сте си изкарали супер и с нетърпение чакам снимките

# 38

Ето това са снимки от мен.
А относно раждането-Аз раждах при д-р Лазов и нямам думи да опиша какво отношение получих.Чувствах се като принцеса.А на всичко отгоре той беше и отпуск специално заради мен идва три пъти в болницата да ме види как съм и какво отношение имат към мен.Всичко мина много леко благодарение на него.Първо ми даде хапче за разкритие,после направи с пръсти по голямо разкритие и аз до 7см разкритие нямах никакви болки.Болките продължиха много малко около 2ч и то не силни благодарение на двете системи и инжекция бусколизин.Той проследи и бременността ми.А да ви спомена и това,че той седя през цялото време в краката ми по време на контракциите и ми придържаше глезените,за да не ми схващат краката.Аббббббееее няма да има толкова място да изкажа възхищението си от него.Самото раждане протече за десет минути с точно три напъна и разбира се помощта на ДОКТОРА.
Пожелавам ви толкова леко раждане колкото беше моето.При този доктор мога да родя 100 деца без притеснение и проблем.

# 39
  • Перник
Яд ме е, че не можахме да дойдем на срещата, но нямаше кой да ни докара Tired. Радвам се, че сте си изкарали супер и с нетърпение чакам снимките

Cry И ние по същата причина не дойдохме. То не ни е много далече, де. Но по тъмното и студеното с количката хич не ми се щеше. А и сме хремави. Притеснявах се по-скоро за другите дечица, да не заразим някое от тях. Щях после да си умра от притеснение. Но се надявам скоро да има нова сбирка и на нея вече да присъстваме Laughing

Ice Queen , искрено се радвам за теб. Желая ти леко бременеене, а през лятото едно хубаво и здраво бебче  bouquet

# 40
  • от Луната
Снимките са много готини и си личи, че сте си изкарали супер. А едната мама я познавам по физиономия. Тази, която ти от дясната страна Ир. Мисля, че бяхме колежки в Блу Пойнт Mr. Green

# 41
# 42
Здравейте мами,
Страхотни сте на снимките, ще се радвам някой ден и аз да се запозная с вас  Laughing
verik1979 доволна ли се от Илиев, пишеш че той те е израждал? Мен той ме гледа и за сега съм много доволна от отношението му към мен. С напредването на времето - мен такъв страх ме обзема от раждането... но ме успокоява факта, че щом циканките могат да родят по няколко и аз ще се справя! С какво съм по-долу?
Мами, дето сте си раждали тук - кажете как е минало. Дайте някакви съвети.

# 43
Здравейте  bouquet
Аз не съм от Перник но съм омъжена тук и искам малко информация от вас.Ще съм ви много благодарна!
На скоро се върнахме от чужбина и сега искам да запишем сина си тук на градина,но се нуждае от градина с логопед и психолог.Там където бяхме беше предучилищна и с него работеше само психолог.Тук в Перник надали ще намерим такава градина или училище.
Видях на началната ви страница че има логопедична градина,моля ви ако някой има впечатления да ги сподели.
Благодаря ви предварително  bouquet
Весело изкарване на празниците!

# 44
Снимките са много готини и си личи, че сте си изкарали супер. А едната мама я познавам по физиономия. Тази, която ти от дясната страна Ир. Мисля, че бяхме колежки в Блу Пойнт Mr. Green
В грешка си Whistling
Аз до сега съм работила само по София в Бициани на Витошка и в Булдозер - кв Изток бившата Марая. Hug
Аз съм тази която държи бебето Wink

Общи условия

Активация на акаунт