Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на форума относно кръщаването на бебето с името на таткото?
Какви са мненията за кръщаването на бебе с името на дядо му?
Какви са мненията за избора на име за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на форума относно кръщаването на бебето с името на таткото?
В дискусията във форума има различни гледни точки относно кръщаването на бебе с името на баща му. Някои майки са обмислили да използват името на съпруга си, докато други са избрали да не го правят. Има и случаи, в които майката е била кръстена на баща си, което е довело до забавни и интересни ситуации.
-
Какви са мненията за кръщаването на бебе с името на дядо му?
-
Какви са мненията за избора на име за бебето?
Форумът съдържа различни мнения относно избора на име за бебето. Някои майки споделят своите предпочитания и дилеми, обсъждайки варианти както за имена, така и за обръщения към двамата родители, които да избегнат объркване. Освен това има и майки, които споделят забавни анекдоти, свързани с избора на име за бебето.
-
Какво е мнението на форума за срещата?
-
Какви са мненията за закупуването на дрехи за бебето?

Свиркайте, не се срамувайте

каква таз летаргия ве девойки. За първи път го чувам това. Според моята лекърка дето се гледахме вчера съм в 35 седмица и да ви кажа малкия гадин си ме шутира доста. Особено като си легна. А и как хълца като дърт пияница е 
но аз стоически издържах до края и чак тогава тръгнахме за болницата.Тъй че и да реши да излезе,няма нищо страшно.Пък ако вече се е родила,ще сложите някой да я гледа.Повярвай ми,ще има моменти,когато е по-добре да се поотпуснеш малко
, и от мен на всички нови мами!

Децата ни отсвириха тотално, не им е интересно вече да украсяват, ама елате ни вижте нас дъртите - дай ни коледна украса и ни гледай сеира! 
. след това съм на 12ти януари на УЗ и доплер (в Шейново) и прогнозите са да раждам след средата на януари, пък да видим как ще се получат нещата.
ама не съм писала подробно отдавна...