"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 599
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте  Simple Smile
Цял ден обикаляме и сега съм скапана и ме предърпва дори коремчето ниско. Купих 2-3 неща за бебка, но си подарихме апарата и няма как да ви ги покажа. Видях, че доста са питали за Ларедут. Да ви кажа, че аз бъкел не зная френски, ама то много малко неща трябват и се свиква. Цените са такива, но когато се постави размера и цветя се променят. Видях, че heli heli ви е дала линкове. Сега ще ви дам и това което аз имам. Картата трябва да има на гърба трицифрен код за да се плаща с нея и не  е задължително да е в евро. Моята е в лева. Аз знаех за намаление по Великден, но вече зная и за януарското. по великден цените бяха доста ниски, ама наистина ниски. Има доставка, но винаги се намират едни кодове с които тя изчезва и реално все едно от тук пазаруваш. Нещата са хубави, аз съм доволна. Може януари да спретнем една обща поръчка. Да папаме и да почиваме, че утре сте има едно месене и точене......Е, ще намерим време да попишем и тук.

# 256
Момичета,Пазарджишката среща мина супер!Нямам думи,колко съм доволна и очарована от всички!
Както винаги се подвизавах,като некадърен папарак,опитвам се да кача някоя снимчица,предполагам след малко са готови!
Сардечни целувки и прегръдки на всички и весело изкарване на празниците!
 Hug
Снимчиците са качени!
Лека Вечер !  Hug

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 20:46 от Danielkka

# 257
Весела Коледа на всички!
Нека има много любов, хармония и щастливи дечица в семействата ни!
 Hug Hug Hug

# 258
Добър вечер!От вас разбрах ,че участвам в конкурса на сп.Моето бебе и  аз ,утре ще си купя новия брой.
Е,дайте по-едно гласче ето тук http://www.moetobebe.net/konkursi/index.php
И все пак от толкова много изпратени снимки щом са ни публикували Blush

Днес не съм се спряла и сега съм много изтощена.Не знам на Коледа как ще издържа ,много гости ще имаме.  smile3538

А симеонка ти сериозно ли говориш за солта или се майтапиш и ти??? Laughing Laughing Laughing
Някой скоро беше писал как по новините са давали за нечие бебе което получило обрив от солене.
Направооооо страшна работа е да си правиш експерименти на чужд гръб слушайки бабите и техните деветини.
Аз също съм против бабините дивотини и соленето.Но и друго има -соленето знам ,че е да сложиш малко сол в коритото и тя се разтваря,а не директно на бебето като онези от новините.

Мечтая си за едно хубаво smile3524,но какво ми става като легна и не мога да заспя поне до 2 ч.Много е гадно.

Elwing -много тъпо се е получило с прегледа.И като си очакваш да си го видиш бебчо smile3515 Всичко е наред с бебо и новата година ще те изненада колко е пораснало.

С Нефертити се видяхме ,добре са,но явно е инатче и не скланя да ни пише пак.

В ЛАРЕДУТ и аз съм редовен клиент.Повечето покупки за бебето са от там.Доставката е 6 евро.Като се регистрирате редовно ще ви пращат кодове и когато правите поръчка слагате кода и виждате дали се отразява на поръчката ви.В й-мейла е описано за какво е кода ,но само на френски.Може да ви махне цената за доставка,но в най-честия случай прави подарък или намаля сумата .Но има тънкости,които в началото няма да успявате да ползвате.магазина е само на френски,има много теми  пуснати за ларедут с подробна информация ,поровете и ще си разясните много неща.Пратката идва до 18дена в пощата .Аз най-често влизам в темите с кодовете-там си обменят кодовете и започвам да пробвам различни ,и който ми допадне като подарък с него си пускам поръчките.Имайте в предвид ,че не всичко е толкова хубаво има и боклуци,и повечето подаръци з янищо не стават.

Утре сигурно форума ще е слабоактивен.Пожелавам ви весело празнуване и внимавайте да не се преуморите.

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 21:08 от marussia

# 259
Здравейте момичета аз днес ходих по магазините и купих на сестра ми блузка за подарък. И аз се наградих, взех си едно много сладко блузе тип балон (точно като за бременни Wink ). Така се бях заплеснала, че от 13.00 се прибрах чак в 17.00. Естествено веднага легнах малко да се опъна, че бях доста изморена. Много се двоумих дали да не купя нещо за бебока...Реших, че ще го правя след НГ.
Белла много ти е хубава снимката, дано да спечелиш Wink

Някой да е имал болки под гърдите (мисля че е слънчевия сплит там Embarassed). Снощи не можах да спя от такива, направо ме побъркаха...

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 21:19 от vily_st

# 260
  • София
Здравейте от мен  Hug Аууу, само азли ще работя другата седмица  Whistling
За болките в гърба да ви кажа, че имам една отвратителна болка от ляво, която не спира дори след разтривка и не знам какво да я правя  newsm78 Днес просто се разревах и мъжчето, горкото, изпадна в паника  ooooh!
Пазете се и почивайте по празниците. Стискайте ни палци, че утре малко ще пътуваме, така че не знам кога ще пиша.
Приятни празници  Hug

# 261
Белла и Маруся гласувах за Вас, много сте хубави!
Аз също изпратих снимки за конкурса, но преди няколко дни, беше обявено, че най-късно трябва да се изпращат до 08.01.2009г., така, че ако ме изберат ще участвам вероятно в следващ месец, ако това стане ще пиша за да предупредя мамите да дадат по едно рамо/глас/.
Лека и спокойна вечер! Hug

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 22:23 от dobro_nastroenie

# 262
Благодаря ви момичета  bouquet
Всъщност, добре че беше Elq, да каже че и Маруся участва Embarassed...аз хич не обърнах внимание.
Аз участвам и в още един конкурс на списание "Мама", ама там резултатите ще излезнат към 10-15 януари.Както вика мъжа ми"ми нямаш кво друго да правиш" JoyАма иначе горд с мене, преди няколко часа беше грабнал списанието и с радост го показва на майка си Joy
Добро настроение, ще чакаме и твоята снимка....а за гласуването не се притеснявай Peace
Сега се сетих....моля по-посветените мами да се включат:понеже нашите бебоци ще са зимни, нужно ли е да взимам бодита с къс ръкав? newsm78 Мислех само дълги да купувам(е, аз вече имам няколко), но дали ако взема 4-5 с къс ръкав, дали няма да се окажат ненужни?
А това виждали ли сте http://www.surcare-bg.com/ Сега и аз отивам да разгледам сайта, може и да ме навият да купя  Peace
Между другото има някакъв нов Тео Бебе, ама забравих с Алое Вера ли беше или нещо друго.... newsm78
"Моята бременност" ще излезе януари.Корица е Венета Райкова Crazy

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 22:51 от Белла

# 263
Белла аз си купих 2 потник,2 с къс и 2 с дълъг,те с късия ръкав и потника ще се носят под някой костюмче,пък колко ще ги носим-ще видим,аз също участвах в моето бебе и аз,но още нямам отговор,пък и защо ли кандидатствах   newsm78 не съм много за пред хора Joy как ме хвана безсънието  Shocked хайде ще се мъча да заспя,че и бебчо е с крачетата на долу и главичката му ме подпира в ребрата  #Crazy

smile3525 newsm68пожелавам на всички ви весело изкарване на празниците,здраве,щастие,късмет,всичко онова което не може да се купи с пари и пари за всичко останало  newsm68 newsm51

забравих да допълня и едни здрави бебоци да си гушнем март месец  newsm32

# 264

Весели празници на всички, с пожелания за много здраве, късмет и любов и нека следващата година да е щастлива за всички ни

# 265
  • София
 Добро утро!
 Да се обадя за последно преди да отида на угояване при мама. Laughing Весели празници желая на всички! Всички болни да оздравяват и да се радват на подаръците! Simple Smile
 rossykv, аз плувам на Спартак, но не го препоръчвам, защото първо не е достатъчно чисто и второ- е скъпо. Единственото му предимство е, че бъсейнът е 50 м., а понеже плувам поне по километър, на мен в по-малките ми се завива свят. Та, за мен си е добър, щото да чукам на дърво имам имунитет срещу разни микроорганизми, но... Бих ти препоръчала обаче да погледнеш тук. Не съм го ползвала, но тъй като е в медицински център, си мисля, че поне ще е чисто, а и пише, че има водна гимнастика.

# 266
  • варна
Весели празници на всички. HugПожелавам ви много здраве ,щастие ,любов ,пари и хубави по дараци.

# 267
Весела Коледа и една много щастлива Нова година с най-прекрасните гукащи подаръчета!!! от нас, Априлските мамчета  Tada

# 268
Добро утро и от нас!

Честити имен ден на всички празнуващи!Да носят с гордост името си!
Весели празници на всички !Много Любов ,Здраве и Благоденствие на всички нас и на семействата ни!И да имаме всички прекрасни рожби през март!

Сега се отдавам на готвене!

# 269
Добро утро,мили мартенски маминки Hug
Ние ФЕВРУАРСКИТЕ МАМИ ви пожелаваме ви дни,изпълнени с много положителни емоции,много радости и незабравими моменти със семейството!!!

Общи условия

Активация на акаунт