"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 672
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
 Joy Joy JoyМонки Пак се смях много от поста ти.
Като чета и виждам себе си след няколко годинки, когато освен мъжлето ще мога да действам и още 1-2 малчугана с домашното почистване. хихихи и тогава ще ми се сбъдне мечтата да е идеално чисто, но да не съм си мъчила само аз /тук се смея злорадо/ Rolling Eyes

# 91
  • варна
е че ме развесели Дърта маймуно.Хубаво се посмях

# 92
  • София
Маймунке,  Laughing браво че си стегнала ротата  Simple Smile
Елг, може и да не са те гледали с това - щом не ти е било неприятно  Crazy А имайте предвид, че съм претърпяла очна операция. Това е много по-гадно. Confused Или поне на мен ми беше. Ivema, мен преди ме гледеха и по обикновения начин - с някакви лупи в тъмна стая (мале, как го обясних  ooooh! Blush ), но казаха, че това било по-точно.  newsm78  
Кикоимери, дано повече нямаш проблеми с бъбреците!  Praynig Чувала съм, че много кофти болят.  Rolling Eyes А обяда може ли да ми е за закуска - още не съм направила тая работа  Crazy

# 93
Здравейте мамчета, аз да се отчета за прегледа на 19.12. с бебо всичко е наред, тежи 932 гр., както винаги се видяха мъжките атрибути, но лицето отново го беше скрил, така лошо беше застанал, цитирам доки "главично, но някак косо", че първоначално от лошото разположение доки видяла едни страшни неща в главичката/подобно на голяма киста в мозъка/, та без да ми казва ме викна няколко часа по късно за да ме види една нейна колежка, която бе на смяна - доцентка.
Аз не разбрах веднага какво точно става и по добре, че щях да се побъркам ама и доки много деликатно го направи, като отидох и жената - доцентката ме погледна и каза, че не вижда нищо тревожно, засмя се и каза, че понякога от лошо разположение на плода може да се се видят за момент странни неща, които са лъжливи образи и друг път и се е случвало, като понамести главичката на бебо с приставката с която гледа на ехографа и всичко изчезна, явно на мойта доки не и се беше случвало щото много се беше уплашила. А аз едва когато разбрах какво точно се случва се стреснах ама за кратко защото много бързо се разбра недоразумението, сега обаче, като си спомням тръпки ме побиват ако беше се оказало истина. Ние на две фетални морфологии минахме при Димитрова и Велковски и всичко беше наред та сега ли, доцентката каза, че тези неща когато са истински се забелязват още в 18 г.с. Абе въобще беше много гадно изживяване, но това го осъзнавам по скоро сега, важното е , че всичко е наред.
Като си помисля, че нещата можеха да се развият и по друг начин, например доки да се беше поддала на първоначалните си впечатления, има доктори които се мислят за всезнайковци и не приемат това да се консултират с друг, камо ли да си признаят, че за нещо нямат опит и не разбират, щеше да ни изкара акъла тази жена преди празниците, после ходи след празниците за други мнения, когато вече си изперкал. Благодарна съм и, че реагира адекватно в създалата се ситуация и ни спести ужасни изживявания, е на всеки се случва да греши и аз се радвам, че този път грешката беше за добро.
Та такива ми ти работи момичета, важното е от всяко лошо изживяване да си извадим поука, за това и си позволявам да споделя така подробно за преживяното, евентуално ако и на някоя друга мама се случи нещо подобно да има едно на ум и да не се стряска докато не се убеди във истиността на фактите.
Иначе чак сега пиша защото вчера цял ден бях заета, сутринта на гости на приятели с едно сладко момиченце на година и половина, говорихме си за бременноста, пазаруването, подготовката за бебето, раждането с мамата, на мен ми е интересно и полезно да научавам информация от вече минали по моя път мами.
После ходихме за коледни подаръци до Метро, Техномаркет, на сестра ми купихме чанта за новия и лаптоп, мисля, че ще остане доволна, тъй, като и предстоеше да си купува а за мъжа взехме колонки от мен подарък за новия автокасетофон, това си искаше и се зарадва на предложението ми, останаха още няколко подаръка но има още няколко дни ще наваксам, само аз незнам какво да си поискам за подарък, всички ме питат аз аз нямам нищо в предвид, главата ми е празна.
Това е за сега от мен, чао и много коледно настроение ви пожелавам и лек ден! santa2  madnoel smile3521

# 94
Здравейте момичета и от мен!Аз днес си поспах доста до 11.30ч.(както всеки ден де......).Моето слънце започна да боядисва стаята на бебка и аз чакам за да видя резултата! LaughingСъщо така почти приключваме с ремонта в къщи-донесоха ни кухнята,сега остава да я монтират утре и почти ще сме готови и само ще чакаме хубавите моменти!
Колкото до вестителките,аз съм твърдо за!!!!!!!!! newsm10

# 95
Добър ден  Simple Smile
Аз днес нямам какво особено да правя, цял ден съм пред компютъра и от скука взех та снимах последните си покупки за бебо Grinning
Ето, да разгледате http://nincheto.multiply.com/photos/album/4#1

# 96
колко неща си купила -а аз все още се мотам Shocked
браво

# 97
ох, скапах се
И аз като Мънки организирах почистване- мъжо пусна прахосмукачка и простна дрехите, а моя милост зготви две манджички. Направо нямам сили.
Добро настроение-  Hug радвам се, че не е било нищо тревожно и че доки е съвестна. И ми стана смешно как синчето още се крие милото, представяш ли си колко ще ви изненада. Аз моята бебка я знам как ще изглежда Rolling Eyes Ама нищо де, живи и здрави да са.
Белла- много са ти хубави покупките, със здраве да си ги ползвате.
Аз смятам да полежа малко и да си обърна внимание на външния вид.
Целувки Hug

# 98
 Здравейте и от мен! Simple Smile
Ivema и Elwing, благодаря ви! Написаното ми подейства успокоително, за което получавате  Hug
Днес цял ден мързелувам, но не мога да се вредя на компютъра, защото моето мъжле-мишле непрекъснато рови из някакви спортни сайтове... И само повтаря, че бебчо ще го правим спортист!
 Laughing

така че...хубав неделен ден пожелавам на всички и...пак отстъпвам компютъра!  smile3515

# 99
  • Варна
Здравейте и от мен.  Hug  За майките-вестителки съм за,както решите така,но според мен ако са майки от нашите е по-добре да са с по-късен термин...
Дърта маймуна  Hug  пак ме разсмя с твоя пост.
Белла честити покупки.  Hug
dobro_nastroenie  Hug  Толкова се радвам че е било само недоразумение.
Аз чакам гости-баща ми и жена му,хич не ми е до тях ама няма как..... Crossing Arms
Лека вечер  Hug

# 100
verginia много ти е голям подписа, миличка Peace Остави си 2 лентички, другите ги махни. Peace

# 101
Момичета дайте адрес на ВЕНИС в София

# 102
  • Варна
Мале мамчета,този сайтhttp://www.azizbebe.com.tr/kurumsal/index_eng.asp на AZIZ bebe ми взе тока.Искам ги всичките дрешкииии!
Знаят ли мамите от Варна къде дрешки на AZIZ и Bebetto,че нямам възможност да обикалям магазиние(моята страст).

# 103
  • София
dobro_nastroenie , важното е, че всичко е завършило добре!  Hug
Белла, много хубави са нещата за бебчо  Heart Eyes
verginia много ти е голям подписа, миличка Peace Остави си 2 лентички, другите ги махни. Peace
и аз това мислех, ама се чудех дали да го пиша  Blush verginia, ако искаш все пак да я има цялата информация - има лентички 2 в 1 или 3 в 1, няколко сайта ги поддържат - единия е Мама и бебе, другия не го помня, май на Слънцето подписа беше такъв троен  Peace Не че е нещо страшно, но някой от модераторите може би ще ти направи забележка.
Аз нямам против да съм щъркелче пък на мамите с по-късен термин - ако всичко е наред  Praynig,  към края на март ще сме си вкъщи вече. Само дали ще имам много време за форума не знам  newsm78
Поли+, преди няколко теми някой пита също за адреси, ама не помня. Сестра ми каза, че на Солунска имало някакъв магазин техен. Коментираше се и друг в Младост, но не знам точно къде.
Азиз наистина имат много хубави неща  Peace

# 104
poli+ Сещам се за два магазина на Венис в София. На Солунска, под колоните и на ъгъла на България и Гоце Делчев. Ако не ти е спешно, утре сутринта ще ти кажа всички адреси, тъй като ги имаме в базата данни на списанието  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт