"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 661
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен!
Анче и poli+аз питах, щото кото ходих на Илиенци и там влязох в един техен магазин , после  veroniki и  БОДЛИВКА казаха за един в Младост , а другият е на бул. България и бул. Гоце Делчев( преди Джамбо) от дясната страна  на булевардите , един ъглов магазин(там ме води БОДЛИВКА онзиден ).

Ама по-добре, някой който повече знае да се включи , освен poli+ ако ти е спешно за утре пробвай по моите обяснения. Това е любимата ми марка за деца и са доста евтини в сравнение с  магазините. Пробвай и с този в Илиенци , точно на главния вход се намира (към тамрайните релси , този вход)

Четох днес при Февруарските мами и да ви кажа , че много се изкефих  Heart Eyesна една картинка(аватар мисля че беше) на една мама  , където от корема и се вижда едно бебешко краче как и е набило шут  Joy. Направо  Shocked , как мислите дали това е истинско краче или е монтаж?  newsm78 (мъжа ми вика , не може да е истина  монтаж е , а пък аз мисля че е истина)

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 19:37 от dyMa

# 106
Четох днес при Февруарските мами и да ви кажа , че много се изкефих  Heart Eyesна една картинка(аватар мисля че беше) на една мама  , където от корема и се вижда едно бебешко краче как и е набило шут  Joy. Направо  Shocked , как мислите дали това е истинско краче или е монтаж?  newsm78 (мъжа ми вика , не може да е истина  монтаж е , а пък аз мисля че е истина)

Знам я картинката на атмосфере,дори я питах откъде е и аз да си я сложа ,но тя не ми отговори .после си я намерих ,но в по -голям размер и не знам как да я смаля.Някой ако знае да ми кажи.

Е вече разбрах как и стана.Вече жена му МЕРСИ newsm10 Hug  Та вече ще съм с нея.Аз страшно много я харесвам и си мисля,че си е истинска.

Ние до сега правихме масленки с каката и нали колкото стоят по-хубави стават ,и омекват.Сега са едни хрупкави.За първи път правя.
Днес си избрах една гривна за подарък и я поръчахме,нямаше я в наличност.Та вече я чакам коледата.

За вестителката май много рано я поставих темата.Ние вече повечето се познаваме от срещичките по райони,та по между си може да си разменяме телефоните.А и като се приберем Живот и Зраве все ще седнем на компа колкото да пуснем новината.Аз на Нефертити имам телефона и с още една мама ако си разменим е достатъчно.не е необходимо да си пишем телефоните на първа страница.

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 20:22 от marussia

# 107
  • София
Знам я снимката, според мен е фотошоп или монтаж  Simple Smile

# 108
  • варна
Kriss77    на пазар чаталджа до бариерата има 1,2 магазина за бебешки дрехи в по малкия има дрехи на тази фирма

# 109
мами някоя от вас маже ли се с нещо против стрии,моля ви споделете с какво се мажите и доволни ли сте,аз си купих крем на herballife който е добър според много хора,но явно при мен не помогна,качих почти 9кг което според мен не е много,а и кожата ми не е нито мазна нито суха,имам ли начин да ги преодолея все още тъй като не са ясно изразени все още  newsm78

# 110
  • Варна
За снимката с крачето,аз също много се изненадах като я видях за първи път преди месец може би и веднага питах истина ли е или не е ,за съжаление не е истинска , показаха ми я в сайт за фотошоп в който момчето което я е направло участва с тази снимкаа в конкурс.
За стриите не мога да помогна....
Лека нощ от нас на всички вас  Hug

# 111
Здравейте  Hug
аз първата бременност получих стрии, въпреки че се мазах с разни неща.
Сега още нямам, дано е така до края, но от време на време се мажа с маслото против стрии на Икаров.

# 112
# 113
за стриите мога да кажа,че до сега се мажа доста упорито и нямам,дано и докрая да нямам!!! Praynig първо бях с Mustela, след това си купих на Galenic  за бременни , а сега се мажа със едно френско мазило!за сега съм ок и съм 7 кг. в повече!

Мале мамчета,този сайтhttp://www.azizbebe.com.tr/kurumsal/index_eng.asp на AZIZ bebe ми взе тока.Искам ги всичките дрешкииии!
Знаят ли мамите от Варна къде дрешки на AZIZ и Bebetto,че нямам възможност да обикалям магазиние(моята страст).

и някои знае ли къде има такива дрешки все пак!!! newsm78

# 114
Видях в един магазин в Младост в София на AZIZ много неща.

# 115
За стриите-аз досега се мажех с Мама Дона на Чико, но въпреки това  ми се появиха по гърдите.. Sad.Мисля да го сменям, ама незнам на Мустела или на Виши да си взема... Thinking

# 116
не знам от къде да си купя крем против стрии,когато забременях обиколих къде ли не из търново,то в аптеки,по козметични салони,в магазини за детски стоки и козметики,в павликени също обиколих къде що има,не знам къде да търся вече,този който ползвам сега не е от най евтините (60лв) ползвам го вече 4 месец и е на свършване,чудя се пак от него ли да взема.....ама като ми се появиха май най добре да пробвам друга марка Tired

# 117
ок, момичета...ще си махна някоя от лентичките в подписа, но утре, защото трябва да помисля коя.... smile3518
макар че...видях и други потребители с повече от 2 лентички.... newsm12..... Но щом пречат!!!

Хубава вечер от мен на всички!

# 118
  • Стара Загора
verginia момичетата ти го казаха за добро да си махнеш някои лентички, за да не ти отправят предупреждения модераторите. Защото при 3 предупреждения, следва бан и нали се сещаш, че тогава можеш да забравиш за сайта. Никой не ти го е казал с лоша мисъл. Направи си като моята ако искаш да има много информация!
Аз си легнах преди 1 час и познайте дали мога да заспа. Малкото зверче така ме рита, че ми иде аз да го ритна. Лека вечер от мен!

# 119
На мен ми се очертава пак безсънна нощ.... Tired, а и имайки впредвид факта че спах следобеда между4 и 5 часа, познайте чак кога ще ми се приспи... smile3514

Общи условия

Активация на акаунт