"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 659
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ку-ку  Laughing Аз пък още не съм си лягала  Crazy
verginia , едва ли на някоя от нас пречат лентичките!  Hug Много са си хубави даже, но просто има правила за размер. Преди на една от нашите мами й направиха забележка тук в темата (и като я споменах - не е писала отдавна и тя Rolling Eyes )
Маруся, не ти виждам аватара  Rolling Eyes
За стриите - ако сте предразположени с каквото и да се мажете, ще се нацепите. Съжалявам ако ви разочаровам.  Simple Smile Има кремове, с които временно се заличават, но после пак си цъфват.  Tired
zori_tv , мамата питаше за Варна, за там не знам. Но в София наистина ги има на доста места. Аз преди съм си ги купувала от обикновено магазинче в Люлин, така че едва ли са толкова дефицитни.

# 121
ДОБРО УТРО МАЙЧЕТА
гледам си коремчето-стрии не виждам,но като че ли ще се образуват,стриите които се виждат по мен са точно на  бедрото отгоре  ooooh! като че ли само там съм наддала Naughty нито съм с голям ханш,нито нищо,напълнях малко на дупе и ..... цъфнаха  #Crazy ама какво да се прави,да не съм аз първата при която се получават,пък и нали си имам причина  preggo  Heart Eyes

# 122
Добро утро и от нас
baby_moni не съм само аз станала в зори. Май започвам да спя лошо. Ама...така  ще е, поне през деня съм си у дома и имам възможност да компенсирам, не че се възползвам де.
Ние още нищо не сме купили за нашата бебка, а и всеки опит май се проваля.
Мацки, мен напоследък ме болят костите от вътрешната част на бедрата, между краката , на онова място. Случва ли ви се на вас. Сигурно е нормално или може би от начина по който седя на леглото и компа ми е на краката. Навън още е тъмно и е рано за закуска. Свалила съм си един пакет коледни филми, та ще изгледам някой. До скорооо smile3502

# 123
  • София
С тия стрии направо ме наплашихте:(((( как да се борим с тях, ако сме предрасположени?......ужас

# 124
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. И  аз съм в списъка на неспящите вечер. Ние днес с Митко ще ходим при един Дядо Коледа който ще му дава подарък. От един вестник се организира всичко. На което дете публикуват през годината снимка, и за коледа получава подарък
За срещата в Пазарджик - последно утре в 15.00 на чешмичката, Деси а с теб 14 и 30 пред стълбите на полицията. Аз тази вечер ще съм в Пазарджик - но няма да променяме часа за утре, че преди това ще имам и друга работа и още 1 среща.
Айде сега по едно кафенце

# 125
добро утро и от нас двечките

да ви е сладко.
Както се очертава аз ще се скапам от работа.
Целувки и хубав ден  bouquet Hug

# 126
не знам от къде да си купя крем против стрии,когато забременях обиколих къде ли не из търново,то в аптеки,по козметични салони,в магазини за детски стоки и козметики,в павликени също обиколих къде що има,не знам къде да търся вече,този който ползвам сега не е от най евтините (60лв) ползвам го вече 4 месец и е на свършване,чудя се пак от него ли да взема.....ама като ми се появиха май най добре да пробвам друга марка Tired

За стриите аз съм изпробвала много неща -стрии нямам(дали от мазане или предразположение не знам) и номер 1 за мен е Phitolastil  na LIERAC .Но аз в дупе и крака не качвам никога и сега не съм.От първата бременност нямам стрии и до сега също.Но са ужасни и като знам ,че не се махат ще полудея.Също олиото за бременни на Хип е добро и е евтино.

# 127
Добро утро!!!
Аз вече тотално отказах съня  Embarassed Все по-трудно ми е! Схващам се постоянно, гърба и кръста не спират да ме болят като легна и се въртя като пумпал в леглото...Ама няма да се оплаквам - още малко остана, ще изтрая някак!

За стриите - една мама тук във форума ми беше казала, че ако си предразположен...файда няма с каквото и да се мажеш...
Аз за сега все още не сам се нацепила  Praynig Мажа се с лосиона против стрии на Avon и то чат пат...и не че не съм предразположена - имам си стрии по бедрата, наследство от свалянето ми на кг преди години...Ама се мажа ей така, колкото да се клепотам с нещо - то не пречи, може само да помогне  Hug

# 128
Ха добро утро и от нас
Мен ме събудиха преди малко по телефона, иначе още щях да си спинкам.И как не, при положение, че в 3 часа съм заспала. TiredНезнам за вас, мен много ме боли гърба нощем...и немога да си намеря удобна поза за спане CrazyЦяла нощ се въртя като пумпал, а мъжа ми вече едвам ме изтрайва Joy
Отивам да си пийвам кафенце, до после!  bouquet
Ха, сега гледам че cvetka-koketka и тя е като мен  Joy Започва да се увеличава групичката която не спи нощем  Mr. Green

# 129
cvetka-koketka,ще съм ти много благодарна за адресите,трябва да копувам някои неща на Яна и си мисля че там ще ги намеря.

А сега да си похваля гарджето,вчера и при нас дойде дядо коледа,в музея бяхме организирали голям коледен купон за децата,имаше клоуни, дискотека,викторина и накрая пристигна и дядо коледа със снежанка.Той раздаваше подаръци и на всяко дете задаваше въпроси и то или отговаряше или си избираше да пее песничка или да рецитера стихче.И моята Яна се справи блестящо,назова три животни с голям хубот(не се смейте тя е само на 2г и 11м),изпя песента за снежко и накрая рецетира стихчето.Вначалото преди да излезе на сцената малко се беше притеснила,но във важния момент се мобилизира и резултата беше оценен .Публиката толкова силно я аплодира,че дядо коледа и даде допълнителен подарък.
Та така похвалих се,сега да отивам да почистя малко.
хубав ден

# 130
  • Варна
Е тогава и аз да се влюча в групичката.... Тази нощ беше кошмарна,едно въртене,едно пъшкане,едни ритници в  ребрата,абе ужас... ooooh!  Досега нямах такъв проблем ,но явно и моето време настъпи.
За стриите и аз знам от дерматолог,че ако си предразположен с каквото и да се мажеш няма спасение и обратното. Братовчедка ми цялата бременност по цели дни се мажеше с какво ли не и пак и се появиха рано рано,аз никога с нищо не съм се мазала и за сега  Praynig  нямам...не че е късно де,но дано нямам.
Слънце така остава уговорката-в 2.30 ние с теб,в 3 с другите  Hug
Лек ден на всички,на мен ми е малко криво понеже не се наспах ама сега отивам до доки и дано си оправя настроението.

# 131
И аз не мога да спя вече, а най-странното е, че нямам никакви болки и неудобства, че да е от това. Просто се събуждам по някое време и до там.
Само вчера ме боля левия таз, а прасеца ми беше стегнат. Явно ме хващат тия крампи, все по-често ги усещам, не знам защо точно на прасците, но аз, докато усетя, че се стяга и го контрирам и минава.

А за стриите - аз се мажа с Мустела и засега съм доволна, защото осезаемо си усещам кожата на корема влажна за дълго време, макар, че напоследък по-бързо "изветрява" и започнах по-често. Общо взето ми е добре с него, защото усещам кога е попило максимално (преди ми държеше по 2-3 дена влажно). Ева ли ще ме предпази от стрии, но поне да си поддържам кожата, колкото мога. А гърдите почнах да ги мажа чак като се нацепиха. Уж мазилото е 2в1 - и за появили се стрии, за сега не забелязвам промени, ама то свърши вече, с времето ще избледнеят сигурно.

# 132
Как сте мами  Hug
ами и аз се добавям  в групичката на неспящите -по цяла нощ въртене,боли ме кръста абе -ще се трае няма начин.
Другия вариант е да си правим компания по цели нощи тука и да минава времето, че и мен половинката вече едва ми търпи въртенето  Laughing

лек ден от мен и бебока  Simple Smile Отивам да пазарувам за бъдни вечер

# 133
# 134
poli+ това, което намерих за Венис Кидс от базата ни данни съвпада с това, което другите мами са ти писали, но ето:
1. Илиенци, магазин и скрад на едро, бул. Илиенско шосе 10
2. ул. Солунска 12-14 (ъгъла с Христо Белчев - под колоните)
3. Аутлет: ъгъла на бул. България и бул. Гоце Делчев
4. Надежда, ул. Бели Дунав, до бл. 330 (предпоследната спирка на ТМ 6)
5. бул. Витоша 18 (за този не съм сигурна дали не са го затворили вече  newsm78 )

Общи условия

Активация на акаунт