"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 658
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
аз от няколко дена си спя като умряла,дори не ставам и до тоалетна,но имам нощи в които  #Crazy добре че е интернет за да се занимавам с нещо Simple Smile кръста ме боли когато седя в неудобно положение,кога седя седнала ме заболяват ребрата от дясно,а бедрата за сега не са ме болели,но кокалите доста ми пукат когато си легна Simple Smile

# 136
Здравейте и от мен! Ние вера бяхме на коледно парти с дядо Мраз и Снежанка,но моята щерка не беше оарована от тях! Не се изплаши,но и внимание не им обърна! А й беше за първи път newsm78 Иначе  много игра. Имахме и неприятна случка-сцепи си главата,но вее всичко е наред!Сега и аз ще ходя да си взема изследванията и да видя и аз как съм Grinning  После отиваме за легло на каката и на пазар!Ако не се вклюа скоро-пожелавам на всички весели празници!

# 137
Мацки, мен напоследък ме болят костите от вътрешната част на бедрата, между краката , на онова място. Случва ли ви се на вас. Сигурно е нормално или може би от начина по който седя на леглото и компа ми е на краката.
 Тъкмо бях започнала да се притеснявам,че само с мен се случва това странно нещо... аз също си имам същите болежки от повече от седмица и са особено силни,когато например се изправя след по-продължително застояване на стола или съм била легнала! Предполагам,че си е нормално,но дано скоро отшуми Simple Smile

# 138
нещо не ми се получи с цитата,но това беше по въпроса и тревогите на Kikoimeri  Simple Smile така е,който не пише често...  Embarassed

# 139
Здравейте момичета!
За ПАЗАРДЖИШКАТА СРЕЩА-вторник23.12.08(утре) от 15:00 на Чешмичката на Часовника!
1.Слунцето
2.Дессисс
3.Ан_ив
4.Даниелкка
5.Нина Андреева
6.Ани ? под въпрос!
Зори,много ме е яд ,че няма да може да доидеш  ooooh!
Дессисс,Гери ще идва ли?
И аз съм от оплакващите се от болки в таза и бедрата,ама...какво да се прави,то май най тежкото сега започва!
Лек ден!  Heart Eyes

# 140
аз май леко поприключих за сега. До сега пусках електронни картички на клиенти и доставчици- луда работа. Незнам на кой се подмазвам, ама айде да си свърша качествено работата.
За спането- аз съм на моменти. Има нощи като се събудя в 3-4ч и така до 7ч се въртя. Има и нощи само като легна на възглавница и заспивам.
За стриите- не се мажа с нищо конкретно, ама всяка вечер карам мъжо да ме разглежда. До сега карах на бебешко олио. Онзи ден си взех едно сетче на гарниер за много суха кожа (междудругото много е изгодно, има лосион за тяло 250мл, крем за лице 250мл и крем за ръце и цялото това за 12.99лв), та сега карам с него и ми е ок.
За гръбчето- карайте мъжлетата ви да ви правят масаж вечер.

# 141
моето мъжле пътува постоянно и не всяка вечер си е при мен,май само по празниците си е тук  Tired ама аз си се разтривам сама когато ме заболи кръста Peace

# 142
Elg моят вече така му досаждам през 5 мин. да ме масажира...че чак каза, че за Коледа щял да ми купи Масажистка  Laughing
То и мойто не се понася : "гръбчето", " а сега главичката", "айде и кръстчето да не пропуснем"...Ама ме търпи милото...какво да прави  Laughing - масажира

# 143
Здравейте мами! Hug Hug
Мацки, мен напоследък ме болят костите от вътрешната част на бедрата, между краката , на онова място. Случва ли ви се на вас. Сигурно е нормално или може би от начина по който седя на леглото и компа ми е на краката.
 Тъкмо бях започнала да се притеснявам,че само с мен се случва това странно нещо... аз също си имам същите болежки от повече от седмица и са особено силни,когато например се изправя след по-продължително застояване на стола или съм била легнала! Предполагам,че си е нормално,но дано скоро отшуми Simple Smile
Точно същото чуство имам от 2 дни!
Явно се разширявам ...........

# 144
  • Sofia
Elg моят вече така му досаждам през 5 мин. да ме масажира...че чак каза, че за Коледа щял да ми купи Масажистка  Laughing
То и мойто не се понася : "гръбчето", " а сега главичката", "айде и кръстчето да не пропуснем"...Ама ме търпи милото...какво да прави  Laughing - масажира

евалата!  Hug

# 145

евалата!  Hug
че къде ще ходи?
Не се преструваме я. В крайна сметка това бебе и негово.
Моя си ме почва без да му кажа.

# 146
  • Sofia

евалата!  Hug
че къде ще ходи?
Не се преструваме я. В крайна сметка това бебе и негово.
Моя си ме почва без да му кажа.

не всички мъже са такива  Peace

# 147
Здравейте дами,
аз нямам никакво време да пиша, ама поне изчетох новата тема. Embarassed

Луднали сме покрай довършителните работи на апартамента, а и сега точно си обучавам и новите хора, които ще поемат работата ми и ми е доста напрегнато тези дни. Tired За коледни подаръци не сме мислили... а, да - вчера си купихме едно прекрасно огледало за голямата баня...ако може да мине за коледен подарък. Laughing
Да, ама поне си имам жива елхичка /аз май последна ще си украсявам елхата и къщата.../ и съм безумно щастлива, защото утре ще си я украсим, а след това ще си засадим в двора да си расте заедно с малкото ни съкровище.

За стриите - още нямам видими такива и се  Praynig да не се получат при мен. Мажа се с едно олио на матерна - досто влажна ми държи кожата и за сега съм доволна.

И аз не мога да спя вече, а най-странното е, че нямам никакви болки и неудобства, че да е от това. Просто се събуждам по някое време и до там.
Само вчера ме боля левия таз, а прасеца ми беше стегнат. Явно ме хващат тия крампи, все по-често ги усещам, не знам защо точно на прасците, но аз, докато усетя, че се стяга и го контрирам и минава.

Май и аз съм в отбора на неможещите да спят без конкретна причина. Sad Особено, ако ми се наложи да стана втори път до тоалетна през нощта и после се ококорвам до сутринта. Само дето си запълвам времето с мисли за това кое, как и защо така да направим. Ми не стига това, ама и вече тотално се шашнах, че все още не сме купили нищо за бебка, освен 2-3 дребни нещица, та тези дни съм строила любимия в 2 редици поне това да свършим, че да ми е по-спокойно...

Весели коледни празници на всички ви, аз вероятно ще вляза пак чак след Коледа, защото ще празнуваме далеч, далеч от тук. Hug и усмивки.

# 148
  • София
 Добър ден на всички!
 Аз бях на консултация и всичко си ни е наред и на двамата, а бебо продължава да се движи с една седмица напред. Другия месец доки каза, че пак ще ми пуска изследвания и така.
 marussia намалих снимката (150/184 пиксела при разрешени за аватар 160/200) с отпечатъка от краченце и я качих в албумчето ни. Сега не би трябвало да е проблем да си я сложиш за аватар - стига още да имаш желание де.
 И ние вчера с Ники трябваше да ходим на Коледното парти на Мулти-Мама, но той нещо започна да кашля и не посмях да го водя сред други дечица, че да не им лепне нещо. Той и без това малко го е страх от дядо Коледа, та не беше разочарован (за разлика от майка си).
 Хубав ден ви пожелавам  Hug

# 149
 Hug Здравейте и от мен !!!!
 И аз се присъединявам към неспящите.........обикновено се будя към 3,00 и до 5,00-5,30 не мога да заспя.Няколко дни ме беше хванал един гаден вирус и ми изписаха Биопарокс......Бъдещи мамчета-Пазете се!!  Wink А относно гръбчето- имам ужасни болки, но честите масажи и при мене помагат.На мен докито ми каза,че било от килцата....... Embarassed
 Поздравления за новата темичка- мнооого е хубавка- пък нали и аз чакам момче  Sunglasses
  Желая един страхотен и усмихнат ден !!!

Общи условия

Активация на акаунт