"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 616
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
The_light_2008 ---Честита Ви годишнина !Още много такива да празнувате!
ДА СЕ ОБИЧАТЕ ИСКРЕННО И ВИНАГИ ДЕТСКИ СМЯХ ДА КАНТИ ВЪВ ВАШИЯ ДОМ !

# 211
The_light_2008 Честита Ви Годишнина,много да се обичате,да си прощавате,да сте дълго време заедно и да си направите куп ангелчета които много да ви радват  newsm51 newsm32
добро утро и на всички забравих да кажа,мен ме бебчо ме събуди като ме срита в ребрата  ooooh! само да не посинея,че ще ме питат кой ме е бил  Joy

# 212
Здравейте,
Честита годишнина - още много пъти по 2 г. Да сте все така влюбени и щастливи.
Честито и на всички други майчета, които тези дни празнуваха. Аз нямах възможност да пиша тези дни, че детето и мъжът са си в нас и  аз не можех да се вредя до РС.
Гледам коментиране мазилата за нас и за бебетата. Аз се мажа с едно на Ейвън - не знам дали има ефект или не, ама поне си овлажнявам кожата. За бебето мисля на бюбхен да взема гел за тяло, а за крема не знам....
Иначе, вечер аз си спя.... но болки на онова място и аз си имам...
Сега да ви попитам нещо - на последната консултация се установи бе бебето се е обърнало седалищно... Мога ли аз да разбера по ритничетата му дали пак не се е завъртяло главично? Т.е. къде ритат седалищните бебета и къде главичните? Ох дано не ми се смеете на въпроса ама се ошашавих....
Лек ден.

# 213
ivelina аз ти предлагам да легнеш по гръб и да се опипаш ниско долу с двете ръце,запомни това което усещаш,и когато вземе да се врътка из стомаха ти след това пак се опипай на същото място,дано усещането да е различно от предното,дано да си ме разбрала как точно,че аз както обяснявам ooooh! поне така докторите напипват главичката .

# 214
Добро утро и от нас Simple Smile
Честита годишнина на The_light_2008 Живи и здрави, много да се обичате и слушате и красиви и послушни деца ви пожелавам! Hug
Аз си пия кафенцето и разглеждам форума и след малко мисля да излезна на разходка Wink.
Щях да питам за зехтина-как го приготвяте?В смисъл колко време се преварява? newsm78
ivelina и на мен ми е чудно newsm78 въпреки че си мисля че моето е главично, нали в началото на месеца ходих на консултация и се беше обърнал, т.е.не беше вече седалищно.Чувствам го горе-над пъпа...значи това би трябвало да са крачетата, но знам ли? Crazy
Хайде хубав ден от мен!
Ааааа, забравих-приятна Пазарджишка среща момичета!  bouquet

# 215
The_light_2008- честита ви годишнина и поне още 50-60 такива.  bouquet
ivelina- само спокойно и не се шашкай. Бебо има време да се обърне. Нали ритка?
Аз моята я усещам кога е ритнала с крак и кога само пипка с ръчичка, знам къде и е дупето и къде е главичката. При мен са две по-големи издутини и усещам как тупка сърчицето, а то е по-близо до главичката, от там си правя изводи с кое накъде се е завъртяла. Сега последните дни усещама и виждаме с таткото само как ни се дупи (цели корем ми се сести)

# 216
Elg хахахаха и ние доста често бутаме дупето,много ни се дупи,дали иска да ни каже нещо  smile3533

# 217
Ми вие щото не знаете какви маймунджелъци прави нашия юнак. Така се дупи и подритва, че корема ми заема много странни форми и измерения. Вчера таткото попита даже дали не съм бременна с извънземно  newsm78

The_light_2008- честита ви годишнина    Обичайте се все така силно! И само хубави неща да ви се случват! И най-послушното бебче през март да ви радва!!!

# 218
The_light_2008 Честита годишнина, много здраве, любов и разбирателство в семейното гнездо.
БОДЛИВКА аз занамаление през януари сега разбирам, знаех за това по Великден. Ама снощи много спонтанно стана и ги поръчах без да разбера за намалението. Мъжлето беше в настроение и каза-ПОРЪЧВАЙ  и аз хич и не се бавех.  Laughing
Иначе напоследък с тоя ремонт не ми дава много много да харча.
Момичета, моята бебка също е доста активна, все си шава или чопли нещо си там, но не мога да различавам много кое къде и е. Е, усещам кога ритка с крачета, защото е посилно и като зайче понякога, няколко бързи един след друг. Може би защото съм с предна плацента, но не мога да различа кога сеподува главичка и кога дупе.
Здраве да е. Пожелавам на себе си и на всички мами да имаме здрави и силни бебчовци и много да им се радваме. Hug Hug Hug
Пу пу, днес мое и да ми се усмихне късмета да ходя на разходка, че напоследък или кола развалена или някакво друго нещо се случи и аз пак не съм по магазините хихихи

# 219
The_light_2008[/b] ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА!! МНОГО ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ И ТОПЛИНА В СЕМЕЙСТВОТО ТИ ЖЕЛАЯ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз разбирам за мойта бебка само по ритничетата, че са крачетата - твърде са силни за ръчички. Иначе като се издуе, незнам дали е главичка, гръбче или дупе, ама си го галя - каквото ще да е  Blush

cvetka-koketka на мен за да дишам по-добре вечер като легна, много ми помага ако си вдигна на високо едната ръка (на възглавницата, не във въздуха) - така се отваря малко гръдния кош и диафрагмата е по-спокойна  Peace

Момичета, някоя от вас получила ли е едни съвсем малки надути сини венички на срамните устни?  Embarassed съвсем случайно ги видях, та ми е чудно от бременността ли ще да са?  newsm78

# 220
Здравейте!Аз вече съм в България,в петък бях на преглед,всичко е нормално,бебчо върви две седмици напред и тежи 1.900кг.,все още е седалищно,но доки каза,че има много време за да се обърне,днеска си пуснах изследвания,че ще ми изкарват картон.Но много ме боли кръста,особенно като си легна имам ужасни болки. Весели Празници  на всички!

# 221
Здравейте от мен с Мопси Hug

Аз се позагубих. Но миналата седмица на ЖК док ме прегледа и с Мопси всичко е наред- развитие, тонове, кила (990 грама)... абе една перфектна мома си развъждам. Flutter Оообаче- болките ми в корема и кръста и пристягането на коремчето( което си е чиста контракция) го обезпокоиха и ми даде направление за Майчин дом. Там 5 дена висях вързана на системи с магнезий, умрях от мъка и тъга по детенцето ми, но нали в името на Мопси и се стегнах и издържах. Наслушах се на какви ли не лекарски диагнози, прогнози, мнения и простотии. Дори и вкараха думичката "аборт" в контекста, но в крайна сметка се размина. Сега съм добре, казаха да лежа и почивам повече, което и щях да направя, оооообаче малката снощи вдигна висока температура и скорострелно си я прибрахме. Днес пак поддържа Т и ми е притеснено. Ама каръка си е карък и от утре са празници до откат. Дано няма влошаване на нещата.  Praynig

И понеже четох по диагонал да се отчета и аз
Стрии ми се появиха на д-то. Мажа с Дева. Целуит си имам, но като се роди Мопси ще го моря, че нали антицелуитните кремове са били противопоказни.
Мопси рита като пощръклял. Няма ден, няма нощ - постоянно ме подсеща за себе си. А като го боцна с показалец и той ме ритва в пикочния мехур и ме изстрелва към вц-то.  Crazy
Честито на всички с поводи.  Hug

# 222
Щях да питам за зехтина-как го приготвяте?В смисъл колко време се преварява? newsm78
Първоначално бутилката със зехтин се слага в вода до половината и на силна печка докато заври!Отваря се капачката и зехтина вътре се надига и може малко да излезне!Като заври се намалява и ври на слаб огън около 40 мин.!
После изстива и е готов за мазане!
Аз си го държа в бутилката и от нея си сипвам на ръката колкото ми трябва!

ivelina--И аз незнам накъде е обърнато!Много ме рита ниско долу и някъде отвътре!Предполагам че засега още е седалищно!

tedsan --Аз все се сещах за вас и се чудех къде се изгуби! newsm78 newsm78Много кофти това с болницата!Дано от сега нататък да няма повече такива неприятни ситуаций!!Голяма прегръдка от нас и бъдете силни и малката бързо да се възстанови!

# 223
tedsan пази се миличка! Почивай повече! И дано всичко е наред с бебчето и малката бързо да оздравява, та да се радва на дядо Коледа  Hug   bouquet

tai мерси за съвета - още довечера ще пробвам - пък дано има ефект и са наспя преди празниците, че то едно гости се оформя...  bouquet

# 224
  • Варна
Добро утро мамчета  Hug
The_light_2008 ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА И ОЩЕ МНОГО ПЪТИ ПО-ТОЛКОВА ДА ПРАЗНУВАТЕ ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И МНОГО ЛюБОВ !   bouquet   Hug
Аз моята бебка също знам кога как е обърната,крачетата ритат доста по-силно от ръчичките и когато ме рита в ребрата,най-долу ми се издува главичката и знам че е надолу с главата. Всеки път преди преглед казвам на мъжо ми как е обърната според мен и на ехографа гледаме дали съм познала....за сега нямам грешка. Е когато се надуе нещо без ритници не съм сигурна гръбче ли е гъзенце ли е,но не е и толкова важно....  Wink
За захтина -незнам дали ще си мажа бебето с него или не,не съм решила,но от опит казвам че има много добри свойства и влияние върху кожата и заздравяването и. Преди 3 години във вихъра на балетната ми кариера,изведнъж започна да ми капе кожата и месото от стъпалата на краката ми,гадно звучи,но в моята професия се случва...та тогава след прегаряне с йод и нагревки за спиране на процеса,всеки ден си киснех краката в зехтин и ми се оправиха за супер бързо време,а наистина гледката беше ужасна. Така че не мисля че е вреден,но за бебето не съм решила какво ще бъде....
А и днес да се похваля че цяла нощ не съм се събудила,след вчерашната кошмарна нощ днес се наспах.
tedsan пази се   Praynig  стискам палци всичко да е наред от тук нататък и малката да се оправи бързо,а ти си почивай колкото можеш повече  Hug
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт