Отговори
# 210
  • София
Също и за суровия тахан, им ли го по обикновените хранителни магазини или само в специализирани?
Сусамов тахан аз си взимам от Фантастико - при фъстъченото масло и халвите е нареден (поне в нашия). Като се сетя хапвам по няколко лъжици, защото е много богат на калций (повече от млякото), а напоследък много ми се цепят ноктите. На кутийката също пише, че е много полезен на гладно при гастрити.

# 211
Страхотни снимки на всички септемврийчета, които сте постнали  Hug Heart Eyes Hug Виждам, че много хубаво сте си изкарали всички! Дано и на НГ е така и дано сме здрави всички!  Praynig Hug

Мари, дано да не правите повече спазми!  Praynig

Много болни има пак, но то времето е такова, мамка му. И ние допреди два дена се чудех, ще се разболяваме ли, няма ли... newsm78 Ама и тримата вкъщи бяхме почнали. Но пуснах веднага в употреба вит. С и чесъна, както и Ехинацея за Деси и засега нямат негативно развитие нещата. Дано да нямат и занапред и дано всички болни оздравеят бързо и лесно!  Praynig

Честит имен ден на всички, които празнуваха на Стефановден! Да са живи и здрави и те и името им! Моята майка също е именичка, затова ето едно късно питие от мен:

Като чета за снега при вас и да си призная, направо ви завиждам  Embarassed. Тук преваля малко на 23-ти и днес и това беше. Дори не можа да покрие земята Sad Искам сняяяяг (но не като за снежна криза като миналата година, а просто като за една нормална зима Wink)!  Crossing Arms

# 212
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Ескаринка, ела го вземи всичкия сняг  ooooh! ако вземеш и леда дето се е затегнал навсякъде ще ти направя промоционална оферта  hahaha Joy
свекито е откачила, че ме е послушала и не е купила шейна на Валето  Crazy то сега ако поръчаме нещо, докато пристигне, снега ще се отопи (а дано  PraynigMr. Green

# 213
  • морето и сините вълни :)
Добро утро

Иляни,неможах да видя снимките ви newsm78.Иска ми парола
Ние вчера взехме една дъска за рисуване и му е интересно малко драска по нея.Купихмему и една обиклновенна кола да си бръмчи с нея вкъщи,зайгра се с нея ама тя от тез евтините боклуци и взе та стъпа отгоре и и я строши Joy
Сега е кабрио hahaha

Инъче аз давам на ВЛади Имунокинд-хомеопатично е.И клеевата тинктура Peace
да чукам на дърво за сега сме добре Praynig Praynig

Дървото на Киделанд  по принцип струва 45 лв а в Хиполенд беше на примоция Peace

Честит ИМЕН ДЕН на всички именници със закъснение  bouquet  bouquet
лек ден от мен  bouquet

# 214
Добро утро

Ние ставаме караконджули на дърти години  Tired Снощи пак до 12 часа сме се борили и сме играли-няма заспиване  ooooh!
Незнам как ще я караме така, ама не е работа. Днес на обяд няма да я оставя да спи повече от 1 час, та да вземе да се измори и в по-нормално време да заспи довечера  Crossing Arms

Много лошо като ви чета с тези пристъпи  Cry Милите дечица, дано да се оправят и да нямате повече перипетии  Praynig

Анитка
, пуснала съм ти една покана, албума ми е личен  Hug

Ескаринка
, честито на патерица и на твоята мама   bouquet

Аз профилактично за болестите давам вит Ц и осцил......ум, дано вече като застудя да изчезнат всичките гадости и болести

# 215
  • София
Добро утро  Hug !
Пак ви черпя днес, че моята сестра има рожден ден! Почерпете се за нейно здраве!

Много празници много нещо при нас  Crazy !
След Нова година - на хляб и вода  Crossing Arms !

Хубав ден на всички   bouquet !

# 216
Как давате вит. С профилактично и в какво го слагате?
Кали Мей, да ти е жива и здрава сестричката!
И никакъв хляб душа след НГ, само на вода Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 217
Честито на всички имащи повод за празник тези дни.Да си ви живи и здрави имениците и рождениците и много да ви обичат.
ПРеди на каката съм давала тахан с мед,смелени ядки и индийско орехче.не че боледуваше много ,но беше много злояда.Давала съм й и пчелно млечице и какво ли не.Сега ,да чукна на дърво,когато поотрасна,не се разболява толкова често.
В момента и аз давам санастол и съм много доволна,засега. Peace
Мери,как са разбрали ,че е алергичен спазам.Направиха ли й изследвания или снимки.мисля ,че в последно време много се злоупотребява с тези алергии. А за вит.С аз го давам на ампулки.

# 218
Сусамовия тахан и аз го купувам от обикновените хранителни магазини- както Ваня е писала, не сме проявили реакция, но го захранвах по малко в началото. И ние имаме небулизатор и доста ни е помагал- последния ни спазъм беше 10 дни- Вентолин+зинат и нищо- 2 инхалации с Бромхексин и се оправи. а за пчелното млечице не знам, защото не съм купувала,з ащото ми даде алергия към меда. знам, че се взима от аптеките и струва около 10 лв. разфасовката.
кали, ЧРД на систъра, бягам, че вкъщи е лудница с тия деца- пак унищожават къщата

# 219
Кали мей-ЧРД на сестра ти!

Вит.Ц аз давам направо от ампулата в лъжичка,много му харесва,а на мен ми е супер гаден.

Аз да попитам-понеже до сега Косе не е кашлял и не знам какво да му давам,утре ще го заведа на доктор,тъй като сополите му отиват в гърлото и кашля-та въпроса ми е някой давал ли е Мукоплант???Една позната ми го препоръча,а като прочетох на листовката пише ,че е над 2г.?И изобщо какви сиропи за кашлица сте давали.
Милото не може да заспи -тъкмо се унесе и се закашля.

А днес така ме умили-легнах аз на леглото,а той си събече горнището на анцуга и ме зави Heart Eyes Blush

Аз не си починах в нито един ден от отпуската ми,а днес,когато баба и мъжа ми поеха грижите над Косе,аз взех да чистя цялата къща.

И тук е доста снежно,ние купихме дървена шейна от Метро,но я оставихме на село.Но ако натрупа-ще си я вземем.
Сега имаме и други грижи-оня ден подали много волтове ток и изгърмяха телевизори и климатици на половината улица #Cussing outВ баба ми всички телевизори не работят,у нас слава богу е ок,че мъжа ми е сложил навсякъде специални разклонители.Ама сега се разправяме с ЕОН,уж всичко ще платят,ама...

# 220
Ками,аз съм давала Солволан-също е с отхрачващо действие и Ипека 9-хомеопатични топченца(От тях съм най-доволна) Стодал ,д-р Тайс  с живовлек ,Флавамет също са подходящи.Но се консултирай предварително с лекарката си.

# 221
  • Асеновград
Мари,ама как си забравихте фотоапарата в Англия   Rolling Eyes как щеше да ме е яд мен  ooooh!

Ани е добре засега, мисля,че ударната доза вит.Ц и осцилококцинум  дори пресякоха нещата.Носа не хърка вече.Дано е така  Praynig Praynig

Кали, да е жива и здрава сестра ти   bouquet  bouquet Приятен празник днес   bouquet
Аз утре ще се видя с 2 мои много близки приятелки,които живеят в Св.Влас, сега са си тук по празниците. Едната ,на която октомври бяхме на сватба е бременна  Grinning
Многоо ми е мързеливо днес .

# 222
Ками,аз съм давала Мукоплант,и Стодал също!Доволна съм и от двата!Но Лизи повече харесва Стодал-а,а той е отврат! Sick

Вит.С аз давам със спринцовката на Панадола,с малко пудра захар в него или заедно с Осцилококцинума,така става сладко,иначе е гадно!

Лизи сутринта се опита да се разсополиви,ама й направих капките с клеевата и сега няма нищо!

Забравих! ooooh!
Честито на сестрата на Кали Мей! Hug  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 13:41 от pebs

# 223
Мари, аз давам вит Ц-то в лъжичка. Купувам на ампули, а малката само да ме види, че започвам да го сипвам се лепва за мен и вика Ам-ам  Rolling Eyes Много й харесва.

Кали Мей честит празник на сестричката ти   bouquet

Дано Ани и Лизи да се разминат с болестите  Praynig

Ками, макар да е доста палав твоя Косе, се очертава доста любвеобилен и грижовен  Heart Eyes Гушни го силно от нас  Hug

# 224
Илиянка-да любвеобилен е поне Mr. GreenИ ти нагушкай малката сладурка.

Благодаря ви за съветите за сиропчето,дадох Мукоплант,данои има подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт