Отговори
# 225
  • София
А днес така ме умили-легнах аз на леглото,а той си събече горнището на анцуга и ме зави Heart Eyes Blush
Сладурче! Heart Eyes Heart Eyes

КалиМей, ЧРД на сестра ти!  bouquet

# 226
  • Бургас
Привет,
Честита Коледа! Здраве, късмет и много щастие на всички!
Честит имен ден на Калака и мъжа на Калимей!
Честит рожден ден на сестарат на Калимей!
Ние се завърнахме. Но аз не си починах, а не успях и на майка ми да помогна. Алекс получи много играчки, но общо взето не беше очарован. Най много си игра с баскетболния кош. 10 пъти хвърли топката вътре.
Илияче, пратила съм ти покана да ме включиш в контактите си, че не виждам снимките. И ние сме като вас. Заспива в 100 часа след хиляди приспивания, игри, дундуркания и кво ли не. Направо полудявам.
Всички болни да оздравяват.
Мари, страхотна разходка си изкарала в Лондон! Бързо оздравяване на Стилиянка и дано диагнозата е грешна.
Страхотни снимки видях на всички деца! Няма да изброявам, за да непропусна нещо.
Мунка, снимката на Вали в стола ми е любима!

# 227
  • гр.Варна
А днес така ме умили-легнах аз на леглото,а той си събече горнището на анцуга и ме зави Heart Eyes Blush
Сладурче! Heart Eyes Heart Eyes

КалиМей, ЧРД на сестра ти!  bouquet

Искрено се надявам всички болнички да оздравеят бързо и да посрещнат весели и щастливи Новата година! Praynig Praynig Praynig

Мари, много прегръдки за теб и Стелка! Hug Hug Hug
Дано повече не се повтарят спазмите при малката сладурка! Praynig Praynig Praynig

Кратко и схематично от мен, но съм толкова уморена от гости, приготовления, че вече едвам гледам. ooooh! ooooh! ooooh!

Лека и спокойна нощ!  bouquet

# 228
Куши, вземам го, ама без леда, ако може  Mr. Green Но все пак вземи предвид следколедните намаления, плс  Grinning

Между другото, снощи след като си написах поста, се наложи да изляза на тераста и какво да видя - то вали сняг  Shocked Grinning Страхотно беше, но днес имаше само малко навято покрай тротоарите и други ъгълчета  Rolling Eyes

пебси, как може да ти е гаден Стодала? На мен пък много ми харесва на вкус  Laughing Моят вкус ли нещо е извратен?...  hahaha

Вит. С-то го давам и аз от ампула и в лъжичка директно. Деси (също като Криси на Илиянчето) като ме види и застава веднага до мен и чака много нетърпеливо докато не й го дам  Grinning

Ками, според мен Насето много правилно ти е написала да се консултираш с вашата лекарка. Че така "на сляпо" да даваш лекарство, което друга майка ти е препоръчала, може да не се окаже най-добрият вариант (меко казано).  Peace А Косето, какво да кажа, евала на момчето. Това говори колко е умен, досетлив и колко много те обича едновременно  Grinning

Мейче, честито на сестра ти! Да ти е жива и здрава, много радост и късмет в живота да има!   bouquet А за празниците около НГ и при нас е същото. Сезонът се открива с моя РД и до 6-ти януари включително почти не се пропускат официални, църковни и неофициални празници Wink

Ние снощи пак не сме спали. Зъби  ooooh! От 3 без нещо до сутринта към 8:30-9 не сме спали и тримата, а зъби нови няма и няма  Tired А днес бяхме на детски рожден ден и Деси поне се наигра с дечицата. Но нямам снимки, защото си забравих фотоапарата и сега чакам другите майки да ми пратят.

Забравих преди да пиша по повод на подаръците, че Деси си ги хареса всичките, но най-много й хареса онази светеща, ходеща и пееща калинка, която сама си избра без дори да знае какво прави и която аз никога не бих й купила, защото не ми се струваше "образователна" Sick Но явно подаръците, особено по Коледа, трябва да са това, което би зарадвало най-много едно дете, а не задължително да има някакъв обучителен елемент, може дори да е най-безсмисленото нещо, но да достави радост. Затова съм много доволна, че я купих тази калинка, нищо че едното й рогце вече е счупено... Rolling Eyes Ама то стана случайно, Деси по принцип не си чупи играчките, даже ги пази Flutter (да чукам на дърво!). Деси беше решила да вози калинката в количката. Добре, обаче реши да сложи и бебето в количката. Но видя, че стават много и бебето не се събира и реши да махне калинката. Не я хвърли, но просто я пусна точно на едното рогце и то се счупи, ама майната му  Hug

# 229
И от мен честито на имениците на патерици!   bouquet
Честито на Калака! Да си жива и здрава!   bouquet
И на мъжото на КалиМей! И мамето на Ескарина!Ако пропускам някой - също!   bouquet

Ками голям сладур Косето, бързо да се оправяте! На нас ни дадоха сироп Проспан, обаче педката, след като го преслушаха и обясних каква точно е кашлицата.

Моят спа много неспокойно цяла нощ се събужда през час и половина с рев. А днес за пореден път го изведохме да спи навън и сега ми е притеснено да не сме го простудили, ама си имаше даже и по-малки бебета.
Та в тази връзка исках да ви питам на вашите деца измръзват ли им крачетата? Нашият както и да го навличам все са му студени, а всичко друго му е топло.

Лекси   Hug оная дето се опитва да си сипе алкохол в чашката ли Simple Smile

Ескарина и ние получихме една подобна "необразователна" играчка и мислех да не я споменавам ама сега ще си кажа - трактор-менте с голям джънгър няква поп музика много надънена (защото била нова батерията!!! имам сериозни подозрения че това е от вредните и забранени играчки) това като го пуснеш нищо друго не се чува на километър! щях да вадя "новата" батерия ама дребния сам си я изключва и нещо много й се радва.

И пак да кажа много хубави децата по снимките, последно видях Анито и Криска.

Спокойна нощ  Heart Eyes

# 230
Мунка-на Косето все такива джангър играчки му подаряват-има вече кран,кола и боклучийски камион-все с една и съща музика и дето сами се движат.Ама косето много бързо им вижда сметката,натиска ги в земята да не се движат.А най-ме е яд,че капачето за батериите не се затваря добре,т.е. много лесно се отваря и вече няколко пъти го хващам да вади батерии и да ги лапа,за това съм ги извадила.Та внимавайте и вие с тези играчки.
Косето днес ще го водя на лекар,само кашля и тази нощ заспа в 4 часа,дремне за по 10 минути,закашля се,събуди се и рев.

# 231
  • ВИДИН, 10 км след края на света
добро утро!
аз пък трета нощ не мога да спя  Tired някакви кошмари странни, търкалям се из леглото, ставам 100 пъти - за вода, сок, до тоалетната, до камината, пускам овлажнителя, после 10 пъти ставам да го регулирам, на компа сядам даже няколко пъти, ииии като стане 8-9 часа аз заспивам най-сладко... за да стана в 10, че Валето се е наспал ooooh!
направо ще се гръмна  Crazy

# 232
Еск,не знам защо не ми харесва Стодала,не ъм го и пробвала много,само близнах! SickАма Мукопланта ми мирише на лукчета и ми хареса повече! Laughing
Дано навали много сняг при вас! Hug
Аз писах на Краси,но ако искаш и ти опитай Калцареа Фосфорика 9 или 15 за зъбките на Деси!Аз съм адски доволна! PeaceА и те се дават когато има криза и като изникне зъбче се спират,ама аз не съм ги спирала още,че както са й подути,не знам кога да чакам! Tired
Мунка,да оздравява Вали! Praynig Hug Heart Eyes
И на Лизи така са й студени крачетата,нищо,че е с ботушки! Rolling EyesНе знам какво да й обувам! Rolling Eyes

Тя пък снощи се изпишка на пода  Laughing.Като я събличах за баня искаше да слиза и аз я пуснах и тя се подпря на спалнята и...  Laughing!Обаче после започна да плаче. ShockedБез да съм й се карала,без нищо! Rolling EyesСигурно й стана странно ли, не знам?!!Може би вече разбира и ако й махна пампа и така се напишква,ще види,че е гадно да си мокър и ще почне да си казва. WinkТака поне четох,че се процедира-оставяш го да се напишка няколко пъти и така.Ама дали да опитам? newsm78

# 233
  • Бургас
Добро утро и от мен,
И ние имахме кошмарна нощ. Първо още в 10.30 се събуди и 1 час хленчи и се глезоти. После в 2.30 до 4.30. Накрая не издържах, толкова ми се спеше и ми беше студено, че послед нощите му се развиках като някоя истеричка и стана мъжа ми да го приспи.
А пък при нас е отвратителен студ. -5 е и климатника ни не може давдитне повече от 19 градуса в стаята и сега и духалка и радиатор му помагат. Накрая сметката за тока ще е закъснял коледен подарък за мъжа ми.
Ески, дано на Деси скоро и пробият зъбките и се успокои. На нас на ни излезли и 16-те но венеца му е доста подут и предполагам че заради това беше този екшън нощес.
Хайде до скоро

# 234
  • София
Пебс, и аз се изненадах, че не ти харесва Стодала  Laughing ! Това е единственият сироп за кашлица, с който мога да прилъжа мъжо, когато е болен. А и на мен много ми харесва. Но както са казали хората "Вкус ортак няма!"  Wink !
За напишкването - при Тони едва ли ще подейства подобна тактика; най-редовно след баня, докато го мажа с Бюбхен-а, се изпишква и изобщо не се трогва от това. Да не говорим, че май останахме единствени, които не сме и започнали да се учим на гърне, защото ревем от страх  ooooh! Embarassed ! Засега съм прибрала "уреда" да не го вижда, но след Нова година пак ще се пробваме. Дано потръгне  Praynig !

За самоходещите и свирещи играчки, Тони има две - една рибка и едно динозавърче. И на двете мъжо има махна изцяло свирещия механизъм, защото именно от големия джънгър, който вдигат, Тони се плаши и реве.
Очертаваме се много "храбри", не знам как ще е нататък  newsm43 !

Зъбите и нас ни тормозят, но вече имаме пробили 3 кучешки, а 4-тият е на път и той да се покаже.
Цяло приключение е да му мия зъбките, но няма начин!

Благодаря на всички за поздравленията! РД мина много хубаво снощи, голямо веселие!
Довечера сме на ресторант с кумовете! Направо край няма  Embarassed !

# 235
  • София
Kushi, същите среднощни преживелици имах докато бях бременна. Thinking Rolling Eyes Mr. Green

# 236
Лекси винаги се опулвам като прочета колко зъби имате  Laughing

Ками стискам палци на Косето да не е сериозно и бързо да минава!

Пебс пробвай с пишкането, може сега да е момента, освен ако не е много студ у вас да седи напишкана.

И ние щяхме да караме с парно само в хола но стана голям студ и пуснахме още едно.
Платих 265 за топла вода и парно за мене и майка ми на която пък е изключено съвсем  Sad
За тока няма да ви казвам.

За крачетата си мислех че може да му се изпотяват първо и затова да замръзват, че в къщи все му се изпотяват и после само сменям мокри чорапи  Shocked
Обаче щом има и други сигурно е нормално.

# 237
пебси, как може да ти е гаден Стодала? На мен пък много ми харесва на вкус  Laughing Моят вкус ли нещо е извратен?...  hahaha
Ауу, и на мен ми е много любим и вкусен Стодал-а.  Mr. Green

pebs, а ти как даваш Калцарея Фосфорика?  newsm78 Че тези гранулки нямат стриване, а много време им трябва да се разтворят във вода и се чудех дали не им се губи действието след половин час престой във водичката...

Ески, и нас ни мъчат зъби и почти всяка нощ има ревове и драми. Ама на мен вече ми писна да си недоспивам и снощи още на 10-тата минута директно му дадох Панадол. Иначе гледам да му го спестя и давам възможно най-рядко, че да не го тровя детето, но снощи трябваха само 4 мл Панадол, малко водичка и 30-на минути да подейства и детето си заспа.  Peace  Малко ми е съвестно, че така си измих ръцете с вредното лекарство, но поне и детето не го е боляло и си спинка спокойно и то.

Мунка, ние купихме на Алекс много яки зимни обувки и с тях просто няма как да измръзне. Ето ги.

# 238
Ооо,у нас е добре като Т! PeaceНе мисля,че ще й е студено на д-то! Mr. Green Може да се пробвам,ама това напишкване ме притеснява!Не знам как така да я оставя да пишка където й падне! newsm78 ПОзнавам майки,на които не им дреме  Laughing,ама аз не съм от тия. Mr. Green

Добре,май ще опитам пак Стодала,да не би да не съм вкусила добре! Laughing

Хекси,не мисля,че се губи дейстието! newsm78 Аз го слагам в лъжичка и след 15-тина минути е разтворено!

# 239
Хекси аз се пробвах на няколко пъти да ида в оня магазин дето писа на ак.Гешов ама все не успявах, сега ще взема да се дигна (в тоя сайт май ще трябва да се регистрирам  Mr. Green)

Пебси има и едни памперси от плат, може да пробваш и с тях, Морена ги беше казала но не помня сайта.

Общи условия

Активация на акаунт