Отговори
# 240
  • гр.Варна
Пебсче, мисля,че зимата не е най-удачното време за свикване без памперс, но ти си знаеш най-добре. Peace
Защо просто не опиташ да слагаш Лизито по-често на гърненце, а на пролет да махнеш памперса.
Аз също не обичам да ми пишат из апартамента, пък и зимата всичко съхне по-бавно.
Успех, каквото и да решиш! Peace

Снощи и Мимо се изпиша на паркета и то след като го бяхме измили. Сложих го на гърнето, но той стана, отиде до секцията и се изпишка. #Crazy

И при нас Стодала е на почит, а Вит.С директно с лъжичката го пиехме без проблеми. Peace

А за подаръците-и при нас има пеещи и ходещи, ама май Валя по вече им се радва от Мимо. ooooh!

# 241
пебси, да ти кажа аз цяло лято се опитвах да държа Деси без памперс, за да види, че е гадно като се напишка да й е мокро. Естествено слагах я и на гърнето през около половин-един час. Ами да ти кажа изобщо не й пукаше, че е напишкана, когато не успявахме да хванем пиш-а. Аз й се карах, че пишка така, не където трябва, и тя започна да се крие, точно като котка, заплю си две места и пишкаше само там - едното зад стола за хранене, че той при нас е на закътано място, и другото място е нашата спалня. И досега само издебва за секунда да не я гледам след като съм й свалила памперса, веднага отива в ъгъла до таблата и се изпишква. Просто наказателна акция отвсякъде...  Rolling Eyes И това с пишкането на гърне става все по-невъзможна мисия при нас. Преди хващахме всяко ако там, сега нито едно; сега дори пиш много рядко хващам. Просто не иска да пишка в гърнето и това е - може половин час да стои на него, с някой до нея, за да я завръща отново върху него, но пиш няма  Thinking И така, дано при вас да стане лесно и бързо научаването на гърне и казването  Praynig Hug

Аня, направо я оправи Куши отвсякъде  hahaha Joy

Камелия, пиши след доктора какво е казал и как е Коси.

Хекси, и до панадол се стигна, ама чак сутринта, защото нали уж мажа с Пансорал, давах Дентокинд и все се надявам да мине болката от тях, но накрая опрях до Панадола. Аз не го мисля за вреден, вреден е дотолкова, че не бива да се дава често. Като всяко друго нещо и с него не бива да се прекалява, но това, че си го дала 2-3 дена подред не смятам, че е прекаляване Peace. Просто всеки път си мисля да минем с нещо 'билкарско', а не с химията. Но явно ще трябва да си давам и панадол от време на време. Аз не можах да видя обувките, излиза ми на логин.

Лекси, направо не знам и аз какви сметки ще плащаме за ток, но няма как да стоим на студено, особено с дете. Дано не се повтарят такива нощи при вас, поне не в скоро време. Ама и аз като Веси, всеки път се изненадвам колко много зъби имате  Mr. Green

Мунка, и нашите крачета са така студени. Явно не им е добро все още оросяването на крайниците и затова се получава така, особено когато спят в количката. Поне при нас е така. И аз се чудех вече с какво и как да обувам и завивам, като се има предвид, че нямаме и покривало на количката, защото освен всичко друго на Деси й се появиха нещо като лишейчета между пръстите на крачетата. А преди това пък бяха почнали да се белят кожички на пръстчетата. Заведохме я на дерматолог, уплашихме се, че са гъбички (и се чудех откъде може да е прихванала, при условие, че ние с мъжа ми нямаме такива неща). Ами оказа се, че не са гъбички, а всичко било от претопляне  #Crazy #Crazy #Crazy на краката и те се били подсекли (и такова чудо имало)!!! И докторката ми изписа едно мазило и ми вика - Сега хубаво си помислете как да не навличате детето, за да не му се изпотяват краката, защото пак може да се получи такова подсичане. Е, аз направо съм в шах, защото навън излизаме с термочаропогащник и панталон + ботушките. Как по-леко да я облека, като дори и така краката й са студени?  newsm78 Аз предполагам, че всичко е дошло от гуменките, с които ходи през лятото Деси, защото оттогава започна по малко това с беленето на кожичките и се успокоявам, че сега не я навличам. А аз наистина не я навличам, защото на няколко пъти детето беше измръзнало след разходка и се почувствах много лоша майка тогава...

Леле, май пак стана дълго. Как го пистигам не знам  Mr. Green

# 242
Здравейте пак,
ей много се изнервих в поликлиниката.Имаше 10 човека преди нас -пенсионери със здравни книжки под ръка и на никой не му дойде на акъла да ни пусне напред с ревящото дете.Накрая сестрата ме видя и ме вкара набързо.Не е слязло надолу слава богу.Давам му Мукоплант,Тантум верде спрей и виброцил.Каза коларгол да не давам пък сега.Заспа сутринта детето.
Ама не иска да яде.

Кали мей и Косе бяхме го свикнали между 5 и 8 месечна възраст да го изпишкваме,ама изведнъй като каза не и сега само в пампата.Обаче ако го оставим без пампа за няколко минути веднага се изпишква и после маже с ръка.Така,че не сте единствениете,спокойно.

# 243
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Kushi, същите среднощни преживелици имах докато бях бременна. Thinking Rolling Eyes Mr. Green

уу сакън, че трябва да се съдя с  голяма фармацефтична компания и аг-дофтора ми  Joy
СТОДАЛ-а ми е крайно отвратителен  Sick пия го и затапвам със сок, кОла или вода в краен случай  Confused

КАЛИМЕЙ, не сте само вие "смели", и нас ни е страх да седим на гърнето, а когато беше на осем месеца си седеше, че и тук-таме имаше пиш. още сме си с памперса, напролет ще правим някакви опити, засега ми е достатъчно че ми казва кога му се ака, значи вече е осъзнал какво се случва там долу  Joy
и от някои шумни играчки ни е страх, затова "бръмчала" на батерии рядко ни се намират  Crazy

за студените крачета, и аз си мислех че е нормално, защото и с ботуши навън все му бяха студени. обаче като започнах да му завивам краката с едно памучно одеялце и отгоре чувала за крака на количката, съвсем друга работатааа. с одеялото само не става, щото си духа през него, оня калъф ни спасява. последните дни го намъквам в един чувал-мечо и въобще не се притеснявам, че му е студено (а преди и аз се чувствах лоша майка  ooooh! )
сега се чудя каква шейна да поръчам  newsm78  а ми се спи....

# 244
  • Бургас
Привет,
ние се разходихме набързо. Умряхме от студ и двамата. Той протестира и не пожела да слезе от количката, защото там беше завит и му беше добре. Прибрахме се и моята приятелка му подари хокейни стикове. Ей каква игра падна. Заспа за 30 секунди след тях. Страхотен подарък.
За зъбите ми е много лесно миенето, защото още като малък, го почнах с тия гумените четки на Нуби, а сега мием с детска триса и паста колгейт, първо аз, после му давам на него.
Вие се изненадвайте, но аз вече съм втрещена, защото май продължават да ни излизат и следващите кътници. Венеца му е целия побелял и боде. Горкото ми детенце, ако е така.
Хайде до после

# 245
Здравейте, аз набързо само с едно питане за пастата за зъби Ненедент, който я ползва.
Мъжа ми е взел една, пише, че е за след 4 годинки и с флуорид. Не пише, че може да се гълта  newsm78
Въпроса ми е има ли друга или тази давате и вие ?

# 246
  • София
Илиянка, съвсем друга е нашата Ненедент. На нея си пише, че е без флуорид, без захар и без ментол и си е обозначено, че е за деца ПОД 4 годинки. Никъде не пише изрично, че може да се гълта, но при положение, че няма "лошите" съставки аптекарката каза, че може.

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 19:52 от Kally May

# 247
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Илиянка, съвсем друга е нашата Ненедент. На нея си пише, че е без флуорид, без захар и без ментол и си е обозначено, че е за деца ПОД 4 годинки. Никъде не пише изрично, че може да се гълта, но при положение, че няма "лошите" съставки, но аптекарката каза, че може.

Peace и нашата е такава

# 248
  • София
Привет от мен. Илияна, Ненадент за малките е с надпис на бял фон, а тази за по-големи деца с флуорид е с надпис на жълт фон. Ние успешно мием зъбите, първо ми се озъбва малко да го почеткам аз, а после си джвака четката сам, като по някое време почва да четка с нея и по земята. Пепи също е фен на вит. Ц и като ме види да го отварям, се нарежда.

За гърнето и друг път съм писала, и на 6 месеца да се почне с опитити, и на 2 години, крайният резултат отказване от памперс и преминаване към гърне и в двата случая се постига някъде след 2 год. възраст. В по-ранна възраст, ако има успех, той може да е временен, на приливи и отливи. Сами знаете през колко много и различни периоди преминават децата в тая възраст. Отделно преди година и половина, 2 децата нямат рефлекса да задържат, когато усетят нуждата.

# 249
Не знам защо на всички им излиза логин, аз нямам регистрация в този сайт. Но ето ги ботушките, на Рихтер са. Мунка, няма ги в онзи магазин на Гешов, тези са от магазина на Неделчеви в Павлово.

А ние пък днес най-сетне стигнахме консултацията за мерки и теглилки, която трябваше да направим на 1г.3м. и се оказа, че нашият човек верно е позагладил косъма - 85 см и 12,200 кг!  Mr. Green

# 250
  • Бургас
Хекси, ботичките са супер!
Браво на адашчето за размерите!

# 251
Ботушите са много хубави.Браво за мерките на Алекс.Отдавна не съм писала ,но ви чета редовно.Самуил има 12 зъба малко трудно ги вади ,но ... така ще е.Още не сме ги мили не дава да му отвориш устата.Хекси благодаря  за информацията за ботушките , и ние ще вземем на Самуил ,че не можем да намерим като за него все няма номера.Весели празници.

# 252
Благодаря ви за отговорите  Hug Ще търся от другата паста, че сега само си джвакаме четката, обаче искам вече да преминаваме към съществената част  Wink Имаме 12 зъба и трябва да се грижим за тях

Хекси много са хубави ботушките  Peace Много добре си расте сладура  Hug

Незнам при вас как е, но кътниците са ни избили преди 3 месеца сигурно, а кучешките нямат никакво намерение да ес показват  Confused Напоследък е толкова крива и мрънка, бута всичко в устата, едни лиги се точат, а пък не се вижда нищо да се показва. Направо е кошмар вече покрай дребната като я налегне криза  Confused

# 253
Хекси,Браво на Алекс за заглаждането на косъма Laughing,много сте пораснали,а ботушките са супер ние имаме подобни и тъкмо ме подсети да ги извадя от гардероба , че ги купихме миналата година и ги забравих  ooooh!

# 254
Хекси, голям мъж си си отгледала Peace Стилияна я мерих снощи - отслабнала е, ама то от болеста.
На всичкото отгоре е избил един зъб!

Редактирам се, за да ви пусна един поздрав за всички! Бъдете здрави и щастливи!
http://store2.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 11:17 от Mari_Pz

Общи условия

Активация на акаунт