КалиМей, ЧРД на сестра ти!

Страхотно беше, но днес имаше само малко навято покрай тротоарите и други ъгълчета 
А Косето, какво да кажа, евала на момчето. Това говори колко е умен, досетлив и колко много те обича едновременно 
А за празниците около НГ и при нас е същото. Сезонът се открива с моя РД и до 6-ти януари включително почти не се пропускат официални, църковни и неофициални празници 
От 3 без нещо до сутринта към 8:30-9 не сме спали и тримата, а зъби нови няма и няма
А днес бяхме на детски рожден ден и Деси поне се наигра с дечицата. Но нямам снимки, защото си забравих фотоапарата и сега чакам другите майки да ми пратят.
Но явно подаръците, особено по Коледа, трябва да са това, което би зарадвало най-много едно дете, а не задължително да има някакъв обучителен елемент, може дори да е най-безсмисленото нещо, но да достави радост. Затова съм много доволна, че я купих тази калинка, нищо че едното й рогце вече е счупено...
(да чукам на дърво!). Деси беше решила да вози калинката в количката. Добре, обаче реши да сложи и бебето в количката. Но видя, че стават много и бебето не се събира и реши да махне калинката. Не я хвърли, но просто я пусна точно на едното рогце и то се счупи, ама майната му

оная дето се опитва да си сипе алкохол в чашката ли 
някакви кошмари странни, търкалям се из леглото, ставам 100 пъти - за вода, сок, до тоалетната, до камината, пускам овлажнителя, после 10 пъти ставам да го регулирам, на компа сядам даже няколко пъти, ииии като стане 8-9 часа аз заспивам най-сладко... за да стана в 10, че Валето се е наспал 
Ама Мукопланта ми мирише на лукчета и ми хареса повече! 
А и те се дават когато има криза и като изникне зъбче се спират,ама аз не съм ги спирала още,че както са й подути,не знам кога да чакам! 

Така поне четох,че се процедира-оставяш го да се напишка няколко пъти и така.Ама дали да опитам? 
!
!
!
Че тези гранулки нямат стриване, а много време им трябва да се разтворят във вода и се чудех дали не им се губи действието след половин час престой във водичката...
Малко ми е съвестно, че така си измих ръцете с вредното лекарство, но поне и детето не го е боляло и си спинка спокойно и то.
Не мисля,че ще й е студено на д-то!
ПОзнавам майки,на които не им дреме
Аз го слагам в лъжичка и след 15-тина минути е разтворено!