Отговори
# 255
  • Бургас
Привет,
Мари, благодаря за поздрава! Hug
Хекси, ние сме най назад с говоренето, защото нищо не казва. Нито животни, нито нищо. Знае сам как прави магаренцето и как ръмжи баба меца, на колите вика бу. Всичко друго е ъъъъъъъъ. Направо като почне така, откачам. Имам чуството че не иска да  говори.
А пък аз не знам какво му става. Луднахме вече покрай него. Снощи от 10 до 7 суринта се буди на всеки час  #Crazy

# 256
# 257
Ехе, здравейте септемврийски мамички и малки сладки септемврийчета Laughing... Аз ни в клин, ни в ръкав се включвам, за да кажа благодаря на Мари - такава картичка не бях срещала до сега. Чудесна е!
Отивам да се опитам да разгледам малко снимки, че как само са пораснали всичкиии  Hug... и вече започват да стават млади господа и госпожици. С интерес очаквам следващите няколко месеца, защото по мои наблюдения промяната в нашите малки, сладки бебчета ще е меко казано огромна. И на втория рожден ден ще се чудя къде изчезна бебчето ми и колко пък е сладък този малък мъж?! Направо ме е яд колко бързо минава времето - не успявам да се нарадвам на отделните периоди и вече дошъл следващия Wink.
Хекси, да ти е живо и здраво юначето, все така да расте!
Много  Hug от нас  bouquet

# 258
  • ВИДИН, 10 км след края на света
аа и ние не сме много напред с говора, мама, тати, баба казваше, сега не иска грам, само ме наревава с "мамаааа" понякога. животни знае няколко, но пак, трябва да е в контекста на "разговора", за да каже кое какво прави. не може по команда, просто нарочно не казва. казва на котката "коте", и това му е единствената смислена дума, иначе почти всяко меко животно му е мяу-мяу  ooooh!
като иска да се качи някъде да седне и казва "бутам-бутам", но за това аз съм си виновна, че го научих така, като почне да се опитва да се качва и му казвах "хайде бутай де, бутай дупето и се качвай"... и сега се "бута"  hahaha Joy

преди малко му пристигна "подаръка", това столче и съм много доволна  Flutter утре идва шейната  Wink

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 15:05 от Kushi

# 259
  • Бургас
Привет,
Куши, сутринта съм Ви мислила как сте. Какви сатези температури пре вас, направо се изумих -14. Надявам се че у вас е топличко и се чуствате добре.
Алекс получи такава студова алергия горкия, бузите му са кърваво червени и само се чеши. Хем го мажа с крем, но явно не е достатъчно подходящ.

# 260
  • морето и сините вълни :)
Лекси,и наще бузи пламват така.Но незнаех чее студова алергия.Зачудих се защо така са пламналаи червени,а то от какво било #Crazy

Относно говоренето и ние не сме напред с матеряла.Хич неще,все си бръщолеви неговите бебешки ама нещо смислено не казва.И вчера дават рекламата със жабата и започнах да му казвам.Жааба,жаба,докато му промия мозъка и взе да вика отначало,ат,ат,ат и по едно време,аааба,ааба.Викам ,брях можело значи-ама промих и своя мозък с тази дума"жаба" #Crazy
И цяла вечер казва аба,ата  на всичко.Днес ми скъса тапета #Crazy #Crazy

изчезвам  аз че ме привиква Blush

# 261
  • София
За говоренето - Дани от седмица някъде свърза по 2 думички в изречение - първото беше 'тати къде?', 'мама там'. Heart Eyes Очертава се доста приказливо и палаво човече. Simple Smile

Майка ми и брат ми са ни на гости, та майка гони Дани с гърнето  Laughing, обаче той пищи и не ще да седи. Пебс, щом проявява някакви признаци за готовност за пишкане извън памперса използвай момента! Можеш да купеш от пелените за многократна употреба. Мен ме е яд, че Емко като беше на 11 м. беше почнал да ръмжи за акото, но го хвана стомашния вирус, бяхме в болница, та чак на 2г6м окончателно махнахме памперса. ooooh! Сега Дани уж покрай батко си би трябвало да свикне по-лесно, но той не проявява никакъв интерес, лятоска може да го пробвам. А и както Кали е писала, така или иначе докъм 2рата му годинка все ще се сменят наакани памперси, какво да се тормозя да го гоня и с гърнето? Whistling

Днес и ние се отчетохме на консултация - почти 11 кг. и 81см. Биха му и Приорикса (или както се казваше). След 3 месеца на другата консултация ще бием и последния Пентаксим и така.

Куши, много сладък юнака. Grinning

Откакто съвсем застудя на моите и на двамата им се зачервяват доста бузите, но го отдавам на студения въздух. Thinking

# 262
Ехо, мили мами. Дани засапа, но с много друсане- умори се днес много- спа 1 час, защото ни досложиха вратата- освен това бяхме на рожден ден- толкова задимена кръчма- ужас- обадих се на мъжо на 2-рата минута да дойде да го вземе, а аз останах малко, нямаше как. Та сега героите са уморени- и ние не спим- снощи бяхме на гости- в 01,00ч. се прибрахме и нашето момче ни посрещна ухилено до ушите и така до 03,00ч. Музика, да видим тази нощ, че баща му е нощна и сме сами, пак ще ме побърка, но здраве да е.
Хекси, и ние сме с вашите размери- същите, да са ни живи и здрави голямчовците.
Като си помисля, че утре е нова година и много ми се скапва- мъжо е на работа до 00, сутринта от 08,00ч. изобщо не можем да си помислим да ходим някъде, освен това вкъщи пак имаме гости- брата на мъжо с домочадието и е музика. Май ще ида на центъра, че поне да сме заедно, то Дани и без друго до 23,00ч. ще си легне- тук тогава започва посрещането. А дотогава  ще съм вкъщи. Дано новата година е по-успешна от тази- ама май всяка година се надяваме да в по-добра от следващата, Дано.

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 21:45 от pavlinadidko

# 263
  • гр.Варна
Като си помисля, че утре е нова година и много ми се скапва- мъжо е на работа до 00, сутринта от 08,00ч. изобщо не можем да си помислим да ходим някъде, освен това вкъщи пак имаме гости- брата на мъжо с домочадието и е музика. Май ще ида на центъра, че поне да сме заедно, то Дани и без друго до 23,00ч. ще си легне- тук тогава започва посрещането. А дотогава  ще съм вкъщи. Дано новата година е по-успешна от тази- ама май всяка година се надяваме да в по-добра от следващата, Дано.

Павлинче, честно казано не знам дали да ти завиждам или да те съжалявам,че пак имаш гости! ooooh! Дано си изкарате хубаво, независимо къде сте-вкъщи или на центъра. Praynig
Искрено се надявам,че следващата година ще е по-добра за всички ни! Praynig Praynig Praynig

Ками, бързо да се оправя малкия немирник! Praynig
Моите и двамата са със зачервено гърло и течащи носове. #Crazy  Не ми стигат кътниците на Мимо, дето искат да пробият, ами сега и хремата-направо е киселок и половина.  ooooh!

А за гърненцето-не е лъжа ,че към втората годинка всички се научават на гърненце, а после и без памперс.  Naughty Наистина няма смисъл да насилваме дечицата да сядат на гърнето. Мимо и той докато си носеше сам гърнето, сега нещо пасува по въпроса. Но като му кажа "Хайде да пишаш!", го носи.

За говоренето, Лекси и при нас е същото положението! ooooh! Това непрекъснато Ъъъъъъъъъъъъ направо ще ми вземе здравето!
Ама да се живи и здрави, ще проговорят. Сега се моля на валя да млъкне за малко, ама нямаааааааааа! Crossing Arms

Куши, със здраве да си ползвате подаръка!  bouquet Много е хубаво столчето. Peace

Хекси, да ти е живо и здраво голямото-малко момченце! Hug Hug Hug

Аня , браво на Дани за свързаните думички! smile3501

Мари, благодаря за поздрава!  bouquet  bouquet  bouquet
Картичката е прекрасна и създава невероятно настроение! newsm68

Спокойна нощ на всички! Hug

# 264
  • морето и сините вълни :)
Добро утроо
Ние рано изгряхме. Tired
Относно гърнето Влади и при мен взе да  пасува.Неще и това е.Пиша но неще да ака и след като му сложа пампата и на 10-тата мин е наакан.Чудя се дали да не взема седало за тоалета newsm78
Може пък да свърши работа
Инъче аз като ходя в WC-то той е с мен  първа шпага и ми къса ТХ и ми бърше кракът Embarassed Embarassed
Направо ужас.Човек неможе да пръдне от него(да ме извините за израза).Ама си е баш тъй Mr. Green
Аз искам да ви пожелая веселопосрещане на НГ.Ние сме на една вила на 30 км от Варна ,Влади ще е при свеки с преспиване за сефте чи ми е малко притиснено.А и с тея бомбардировки дето ще стават #Crazy #Crazy
Весел празник мамчета  bouquet  bouquet

# 265
Добро утро

Ние също имахме инциденти снощи, като се събуди в 4 маса и взе да мрънка за люлката ,разсъни се и до 7 будува, в 9 часа вече беше готова наспана, а аз не мога д агледам  Tired
Какво беше това чудо, зъби ли я мъчат, какво ли е, направо ми изпили нервичките снощи. Е..ти и кошмарната нощ

Ние за НГ ще сме в кума, с кумците. Днес имам малко приготовления и довечера направо на масата. Само незнам дали ще съм в състояние да дочакам новата годи5на, че така ми се спи....

Искрено се надявам и пожелавам на всички по успешна и ползотворна нова година   bouquet

# 266
Добро утро!
Косе взе да се пооправя малко.Днес продължава голяма игра с палатките с топките.
Сега гледат с баща си Санта клаус на Б.Айнщайн.
Довечера сме в брата на мъжа ми и почвам да бъркам сладкиши.
Весело посрещане на НГ!

# 267
Весело посрещане на Новата Година,с пожелания за много усмивки и здраве! baloni santa2 Drunk

# 268
Привет на всички..... Wink
Аз пак нямах много време да пиша......че нали Бек беше болен. Crossing ArmsИзкара много тежък вирус....След пет дни на антибиотик и потдържане на тем.39гр.го заведох в спешния и там смениха лекарствата и казаха че е с бронхит.Сега слава богу е по-добре. PraynigВече няма температура.Ерай също за сега е добре,излезе и последния кътник и сме с 12бр.зъби. Mr. Green.....Но аз съм страшно притеснена......нали започна да се катери на всякъде и тази сутрин падна на зад по гръб от фотьойла и си удари много лошо главата. SadФотьойла ни не е висок,а и долу е килим но все пак много му издрънча главата..... Cry Cry CryПлака около минута и се успокои.....Преди малко заспа и страшно се притеснявам да не е получил сътресение.... Praynig Praynig PraynigЕдна Нова година ще изкарам.Ще го следя да видим как ще се развият нещата,но дано му няма нищо........ Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
А иначе ще ходим в наши приятели довечера.....и там ще празнуваме...На всички ви пожелавам весело изкарване..... Hug Hug Hug

# 269
  • Асеновград
Момичета,влизам да ви пожелая много весело посрещане на Новата година!!!!!!! Да си изкарате страхотно и дано 2009 е по-добра от изминалата!

Ние сме добре ,стягаме се за довечера,ще бъдем в 1 приятел цяла компания  bowuu Оставихме Анито преди малко.

bouquet  bouquet  bouquet

Когато снежинките тихичко падат в нощта,
когато декември изпраща последната вечер с тъга,
спомни си, че някой ти праща горещи привети в нощта
и устните тихо нашепват: Бъди най-щастлива на света!

Когато в Коледната вечер снегът примамливо блести,
когато свещите трептят, а виното искри,
в таз нощ излез навън, небето звездно погледни
и пожелания за много щастие от мен ти с радост приеми.

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине,
с щастие и обич те дари!
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

Послучай Новата година моя поздрав приеми
и нека радости големи ти носят идващите дни.
Нека сбъднат се мечтите твои в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма в сърцето място за тъга.

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 14:04 от Красииии

Общи условия

Активация на акаунт