АВГУСТ е тъй далече, а в коремчето расте мъничко човече! №5

• 15 803
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Деси,ще те чакаме да кажеш резултата Praynig

# 136
И на краката, и на ръцете, Деска!   bouquet

# 137
ето ме.Всичко е наред,върви си нормално за седмиците(не я питах за размерите Embarassed),чухме сърчицето Hug
на 6.01 съм за кръв и урина и да ми правят картона

# 138
Здравейте!Казвам се Мария и съм от Пловдив.Тази сутрин си правих тест..... положителен е  Embarassed За първи път ми е и ми е хем радостно,хем нервно.Понеделник съм на лекар,дано всичко е ок.

# 139
Привет и от мен! Simple Smile

Влизам да ви се оплача. Вчера сутринта се събудих с жестоки болки в сливиците - огромни и на кръв червени. Sick Снощи си взех някакви лекарства, но днес определено ще ходя на лекар. Не ми стигаше непрекъснатото гадене, ами сега и това. ooooh! Tired Не знам как е при вас, но на мен непрекъснато ми се спи Rolling Eyes. Не издържам да стоя дълго време в седнало положение, защото пък кръста ме боли. Изобщо, всякакви благинки. Оплаках ви се. Blush

Добре дошли на новоприсъединилите се. Hug

# 140
Чайче от лайка и избягвай лекарствата.
Всички май сте по-напреднали от мен Simple Smile. Аз на 31 ще ходя ехограф. Да си кажа честно много ме е страх, преди година и половина имах неуспешна бременност, но се надявам този път нещата да минат добре.

# 141
Здравейте, моми4ета чета ви от няколко дена и реших сега да се запиша при вас. Първо малко предистория: Близо 5 години се борим за нашата ме4та, имам 2 извънмато4ни, 1 лапароскопия, 1 неуспешно инвитро и т.н. То4но преди Рождество разбрах 4е 4удото при нас е станало от замразен трансфер инвитро, направила съм 5-6 уринарни теста и 2 кръвни които доказаха бременността, но на УЗИ съм 4ак на 05.01. Е дотогава не ми пре4и да споделям с вас радостта си  Hug Между другото от стойностите на ЧХГ май и аз ще имам близнаци, но щом док потвърди ще си сложа и ленти4ка. Ина4е кой знае какви изразени симптоми няма за сега, гърдите запо4наха да ме болят едва след закъснението, лошо много рядко ми става, когато прегладнея, доста ми се спи и след обяд се усещам много изморена, но може би това се дължи на Утрогестана който пия от деня на предполагаемата овулация. Според мои из4исления днес влязох в 5г.с  Hug
Пожелавам на всички лека и безобла4на бременност и на финала здрави бебоци  Hug

# 142
Ех, че прекрасна новина, Денди!  Hug Hug Hug Много лека бременност ти желая! Какви са стойностите на кръвния я сподели... че и аз като направих моите кръвни.. още тогава казах на приятеля ми "Може би не е само едно" а той се позасмя и не повярва Simple Smile

# 143
........ Какви са стойностите на кръвния я сподели... ........

Значи на 9ти ден от трансфер /14ден от ову/ - ЧХГ 150; 12ден от трансфер/ 17 след ову/- ЧХГ 680.  Сравнявах ги с останалите моми4ета, които ве4е се радват на двойна радост и съвпадат  Hug но от друга страна според акушерката в екипа било възможно лаб. грешки, но специално  в тази лаб. такива съм нямала, т.е кръвният ми е бил и 0.00 и 0.3/ при липса на бременност ;  35 при извънмато4ните

BubolecheMeche твоите стойности какви бяха  Laughing

# 144
Има голям шанс да са двечки Simple Smile Удвоява се на 33 часа, според калкулатора в зачатие, а моя се удвояваше на 38 Simple Smile
При мен 15 дни след овулация беше 71.88 и след това на 19ти ден след ову беше 394,2 Simple Smile
В понеделник съм на преглед... Една лекарка ме "успокои" преди няколко дни да не се радвам от сега, че са 2 защото едното можело скоро да се резорбира и да остане само 1... Ама аз си вярвам, че ще имам 2 мъжлета... Може да е малко наивно, но си ги искам!

# 145
... Една лекарка ме "успокои" преди няколко дни да не се радвам от сега, че са 2 защото едното можело скоро да се резорбира и да остане само 1... Ама аз си вярвам, че ще имам 2 мъжлета... Може да е малко наивно, но си ги искам!

BubolecheMeche такива "успокоения" най-ме дразнят  Close може ли пък човек така да се изразява зна4ииии, ми то реално погледнато дали е едно дали са две до 9тия месец все треперим и всичко може да стане.... Важното е да сме спокойни и да вярваме 4е всичко ще е наред  Hug радвам се 4е не си се впрегнала над думите и  Crossing Arms

# 146
Здравейте, много хубави новини в последно време, което доказва, че
по Коледа стават чудеса, аз да ви се оплача хич не съм наред - главоболие, повръщане, разстройство, високо кръвно, въобще не знам докъде ще я докаме  Sad.

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 15:24 от stella77

# 147
Е, Денди, аз ако тръгна да се връзвам и впрягам на всеки... май трябва да си копая дупката и да си лягам  Mr. Green Нека си говорят.. знам, че винаги всичко може да стане... Но такъв е живота... по-лесно е да го живееме с положителни мисли, отколкото с тормозенци кога какво ще ми се случи.
Стелка.. с изключение на високо кръвно всичко останало си ти е наред... това са "екстрите", на които се радваме всички  Mr. Green

# 148
Здравейте!Аз съм в 6 г.с. доста го чакахме това бебе и дано всичко е наред.За 19 август съм , втора бременност.Каката е много щастлива и много често говори вече за бебето.Още сърчице не съм видяла ,но съм на преглед на 29 ( и аз).Изчетох ви цялата тема и се вълнувах с всяка една от вас.Пожелавам на всички весело изкарване на празничните дни.

# 149
  • София
Първо искам да честитя на Денди... Мила, аз съм запозната с твоята история и съм изключително щастлива да разбера радостната вест. Желая ти от сърце този път всичко да е наред и да имаш най-прекрасните бебчета на света, и аз мисля че ще са двечки!!! Hug
Деси, радвам се че бебчо расте както трябва! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт