Отговори
# 240
Честит рожден ден Мария!
Момичета имам нужда от съвет.Утре сме на лекар ама аз да ви питам и тук.От вчера малката не можеше да заспи и само ревеше (никога не ми е ревала така) и нищо не помага.Накрая заспа след 2 часа рев и се будеше пак със зверски рев.Възможно ли е нещо да и има или са колики, макар че досега не я е боляло така.Личи си че я боли нещо ама не мога да разбера какво.Гледам дали се свива ама ту се свива ту не. Има ли мами на които бебоците така да правят и то не постоянно, защото ние не сме ревали така до сега. Все пак сме на 2 месеца почти а сега да ни хващат такива колики ми е странно.Вярно че и намалих драстично капките за колики , защото док каза че е много да се дава на всяко хранене.И сега и давам 2-3 пъти на ден (вечер).Ама ме съмнява да са и помагали чак толкова че да започне от един ден недаване така да я боли. newsm78
п.с. Възможно ли е при смяна на АМ-а да се засилват.Защото в неделя вечерта смених от Аптамил на Хип пробиотик, защото мислех че не харесва Аптамила и за това ми намали яденето.Ама пак по толкова си яде- 60мл. на 3 часа и давам.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 15:43 от ladybebi

# 241
  • София
 Весели празници и много здраве ,и любов.

# 242
  • София
 Да ти кажа Ледибейби и аз се притеснявам ,че моя яде мялка и мислех да сменя млякото. Първо кърмя и после ако изяде 100мл направо съм щастлива . Обикновенно ми изяжда около 60-70мл. Днеска си мислех да сменям млякото да не би да нему харесва , ама ти казваш ,че пак толкова яде. Като слушам някои мами ,че бебоците папкат по 120 направо се шашкам. За тази цел си купих кантар и за три дена е надал 105г което е супер. Така ,че и мойто детенце хапва толкова горе долу.
 Heart Eyes

# 243
Лейди, ние сме на Хип пробиотик от началото. Наистина напоследък получава едни силни пристъпи на плач, които чак ме плашат, но е за няколко минути. Става цялата червена и се захласва. Явно е в период на засилени колики. Ние сме само на биогайата и вместо вода по малко чай на хип против колики. Яде от 100 до 125мл., но като се вземе предвид, че често повръща... Пробвах дали нещо друго не я боли, но когато е спокойна, маха еднакво с двете ръчички, стъпва и мърда и двете крачета еднакво, коремчето не е подуто.

# 244
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!!!

При нас вече мина праника, че сестра ми дойдоха по-рано и бъдни вечер беше почти обяд, но с бебета е така  Wink

Лейди, най-вероятно са колики. А АМ не е добре да се сменя често.

Утро, какво каза педито? Дано да е здрава Симонка.

# 245
Саса, не разбрах първо кърмиш и после дохранваш с АМ с около 70 мл. ли или само на АМ и изяжда 60-70мл.?
Бубе и ние сме с такъв плач ама вчера продължи много а днес пак ама не толкова дълго.Сигурно са колики (надявам се).Утре ще ходим до неонатологията и ще ни взимат пак кръв заради хемоглобина и да я види док , че вчера на моменти така и се вдлъбваше фонтанелата че си изкарах акъла  (уж не е обезводнена- предлагам и вода).

# 246
Мами, пожелавам на вас и семействата ви весело посрещане на празника!

Весела Коледа! santa2

# 247
Лейди, понякога и при нас има такива моменти- от коликите е. Дано и при вас да е от тях  Praynig
Утро, какво каза лекарката? Дано сте добре!  Praynig

# 248
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МАРИЯ

# 249
Марияnewsm59 ! Подаръка вече си го получила   newsm32

Утроfingerscrossed

Вие ще приключите с празника докато ние сега започваме с приготовленията.  hahaha Отивам да  newsm71  food002 за довечера  1dating santa2

# 250
  • някъде там......
Мария, честит рожден ден!   bouquet
Пожелавам на всички незабравима Коледна нощ!

# 251
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!МНОГО ЛЮБОВ,УСМИВКИ И СВЕТЛИНА ВЪВ ВАШИТЕ ДОМОВЕ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН МАРИЙЧЕ!СТРАХОТНО Е ДА СИ РОДЕН В ТАКЪВ СВЕТЪЛ ДЕН,ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗАОБИКОЛЕНА С МНОГО ЛЮБОВ !  bouquet  bouquet  bouquet
И ние днес имахме рожденик на сестра ми мъжа.И познайте къде ходихме  Blush на боулинг беше много забавно Борис беше с нас  Heart Eyesкакто се казва мь от групь не делимся!Разбира се въобще не мигна  през цялото време  Joy

# 252
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ ЗДРАВЕ И УСПЕХИ
 Мария, честити рожден ден нека всичко което си пожелаеш да се сбъдне.

# 253
Един поетичен поздрав от мен, за честито Рождество  Hug

"Ой Коледо
Мой Коледо..."

Откъснати са коледните връшници
ръчици са закичили конфети
мъждукат светлинки
далеч по стръмница
очичките до нас мечтано светят.
Погачата
обиколила нивката
в сърцето си парица е прибрала