Момичета имам нужда от съвет.Утре сме на лекар ама аз да ви питам и тук.От вчера малката не можеше да заспи и само ревеше (никога не ми е ревала така) и нищо не помага.Накрая заспа след 2 часа рев и се будеше пак със зверски рев.Възможно ли е нещо да и има или са колики, макар че досега не я е боляло така.Личи си че я боли нещо ама не мога да разбера какво.Гледам дали се свива ама ту се свива ту не. Има ли мами на които бебоците така да правят и то не постоянно, защото ние не сме ревали така до сега. Все пак сме на 2 месеца почти а сега да ни хващат такива колики ми е странно.Вярно че и намалих драстично капките за колики , защото док каза че е много да се дава на всяко хранене.И сега и давам 2-3 пъти на ден (вечер).Ама ме съмнява да са и помагали чак толкова че да започне от един ден недаване така да я боли.

п.с. Възможно ли е при смяна на АМ-а да се засилват.Защото в неделя вечерта смених от Аптамил на Хип пробиотик, защото мислех че не харесва Аптамила и за това ми намали яденето.Ама пак по толкова си яде- 60мл. на 3 часа и давам.

! Подаръка вече си го получила 

Отивам да
за довечера

на боулинг беше много забавно Борис беше с нас