Отговори
# 255
Лорче както винаги си невероятна. Hug
Честит рожден ден на Мария.Нека божията благодат те съпътства, живота да ти дарява само красиви моменти и да си най-щастливата жена на света.
Ние още малко и ще отваряме подараците.  Gift  Gift  Gift
Пожелавам ви белобрадия старец да е оставил най-желаните подаеъци под елхата.Макар, че тази година намина по-рано( при някои октомври, при други ноември, а при Алекса декември)
Целувки на всички

# 256
  • Бургас
Весела Коледа на всички! Желая ви много здраве, щастие и късмет!
Мария - Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Мами имам въпрос към вас някоя ползва ли бейбифон на "Чиполино" - защото на мен ми подариха, но когато си включа приемника и усиля звука до край се чува един мнооого гаден шум (като от радиоприемник, който е пуснат на максимален звук, но няма излъчване на тази честота и се чува само шум!), та този шум ме дразни и се чудя дали е нормално или да карам приятелките ми да правят рекламация в магазина (имал 6 месеца гаранция)!

# 257
  • Попово
Весела Коледа !
Пожелавам ви спокойствие в душите,разбирателства в семейството и любов в сърцата!
Обичайте се и бъдете добри,защото всяко еднo малко чудо сътворено от вас,може да донесе много топлина на любимите ви същества!

# 258
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МАМИ МНОГО ЗДРАВЕ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!Записвам се само да пожелая весели празници и отивам да се оправяме с бебчо- днес ще го водя в църквата на молитва-40 дни.

# 259
Весело коледно утро!  Hug

Как забъднахте, мамчета? Ние от 12 до 2 съсредоточено разглеждахме елхата и броихме лампичките  Mr. Green и сега наваксваме сън.
Няколко нощи пропускаме храненето в 3 и ядем в 12 и после в 6, но след 12 трудно заспива...
Още не сме отворили подаръците, чакаме коконата да се наспи.

# 260
Весела Коледа!!! Нека щастието и любовта бъдат ваши спътници!!!

ДииДии, аз имам на Бертони и там има два канала - провери дали предавателя и приемника са на една честота. Освен това когато усилиш чувствителността на приемника до край той хваща и най-малките шумове (и тези от съседите дори) и пращи непрекъснато. Поне при моя е така.

# 261
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

# 262
# 263

Дядо Коледа Ви праща блага вест,
да празнувате безкрайно днес.
Да сте бели, румени, засмени
от хубави емоции зашеметени.
Цялото семейство да е на софрата
и с глъчка, смях безкрайни
да сте като децата малки.
Здраве, берекет, успех стократни
да ви преследват в дни омайни!  bouquet

# 264
  • София

Весела Коледа и приятно изкарване на празника с най-хубавите подаръци!

# 265
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!Желая на всички много здраве,щастие и любов!!!!

Момичета съжалявам,че не пиша, но просто нямам време Twisted Evil, докато седна и прочета и трябва да стана Joy, но вие ще ме разберете,надявам се....  Hug Hug Hug

# 266
Днес голямата ми дъщеричка става на две годинки, по този повод да ви почерпя  Heart Eyes

Честита Коледа и Щастлива Нова Година на всички!!![/size][/b]

# 267
Шехерезина да ти е жива и здрава дъщеричката    bouquet

# 268

И аз проверявам дали мога да пратя коледна картинка Wink

# 269

Честит Рожден Ден на малката,Шехерезина!

Общи условия

Активация на акаунт