Да се "похвля" свекито ни дойде на гости за седмица, та малко ше ме отмени в домакинството, но пък ми се бърка в друго

Снощи с мъжо излезнахме като "младоженци"
Децата са най-хубавото нещо, но си е нужна и глътка въздух Нану нана Браво на малкото ти момче, все така борбено и дано лошото е вече зад гърба ви

А, бе мамчета ваште мушмуроци по колко мл изцокват. Вчера се изцедих нарочно за да проверя малката колко яде.Изцедих 100 мл, но днес като и ги дадох тя изяде 70мл. Това малко ли е? Вярно че преди това яде към 7 ч., после след около часи и нещо/и двата пъти набързо/,после повърна 2 пъти и към 10:30ч и дадох шишето.
Това за фонтанелата и аз съм го чела, но стигне ли се вече до там било лошо, защото това означава че детето вече е дехидратирано,което не е много здравословно. Аз също не давам вода, и тя не иска де но пък пишкаме много и редовно.
Лоа НЯМА НЕХРАНИТЕЛНА КЪРМА!!! Освен в страните от "третия свят" където има системно недохранване
Усмихнат ден на всички

Norass / Лора дай Боже всекиму шетлива булка 
.Всеки иска нещо.А и за капак Дани днес за първи път си показа номератач има няма спал е 2 часа за деня.

че никакво влияние не оказва на бебо. 
за
- послушах те. 
Поне при нас имаше. 
ако заспи 11:30 се буди 4-5;