Отговори
# 30
Здравейте и от нас  Hug
Да се "похвля" свекито ни дойде на гости за седмица, та малко ше ме отмени в домакинството, но пък ми се бърка в друго  ooooh!
Снощи с мъжо излезнахме като "младоженци"  Joy Децата са най-хубавото нещо, но си е нужна и глътка въздух  Embarassed
Нану нана Браво на малкото ти момче, все така борбено и дано лошото е вече зад гърба ви  Hug
А, бе мамчета ваште мушмуроци по колко мл изцокват. Вчера се изцедих нарочно за да проверя малката колко яде.Изцедих 100 мл, но днес като и ги дадох тя изяде 70мл. Това малко ли е? Вярно че преди това яде към 7 ч., после след около часи и нещо/и двата пъти набързо/,после повърна 2 пъти и към 10:30ч и дадох шишето.
Това за фонтанелата и аз съм го чела, но стигне ли се вече до там било лошо, защото това означава че детето вече е дехидратирано,което не е много здравословно. Аз също не давам вода, и тя не иска де но пък пишкаме много и редовно.
Лоа НЯМА НЕХРАНИТЕЛНА КЪРМА!!! Освен в страните от "третия свят" където има системно недохранване  Peace

Усмихнат ден на всички  Hug

# 31
  • София
Ние днес правим погача, затова се почерпете за здравето на Алекс - да й е сладък живота и всичко да й върви по мед!

# 32
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 ние спахме от 24.30 до 7.30 ч  smile3534 newsm08
Мишле   love001 smile3504
 Бубе -тенк ю   bouquet

# 33
Браво на всички наспали се. Дано все така да продължава newsm10
Мишле да ти е жива и здрава принцесата и много радости  newsm51

Честити месечинки на малките бебоци. Да разстат здрави, силни и много усмихнати   newsm30

П.С. Имате ли овлажнител за въздуха ? Доколко е важно?  Embarassed

# 34
  • до Пловдив
 Hug

# 35
 santa2 Nature Snowman

Мен ме е обхванало здраво коледно настроение. В нас всичко е украсено. Днес засадихме и украсихме и елхата в двора.

Сега и аз като мая трябва да направя и коледните сладки. Много го обичам тоя празник  Heart Eyes

# 36
пу пу пу  Grinning Norass / Лора дай Боже всекиму шетлива булка  Joy
Joy Joy

marojinka аз не мога без овлажнител, постоянно го ползвам и за двете деца, и никога не сме имали запушени или хъркащи нослета /освен при болест.../

# 37
Благодаря за отговора. А слагаш ли нешо друго освен вода?

# 38
Благодаря за отговора. А слагаш ли нешо друго освен вода?
има ароматизатори и разни такива но не ползвам, слагам само минерална вода...
не бива да се ползва хлорирана... то си пише в упътванията

можеш да го включваш само нощем, ако искаш...

# 39
http://picasaweb.google.bg/lunes76/UatvEL#

Айде и първите снимки на мама с малката принцеса Grinning Че досега нямах нормален външен вид!
И на елхата ни!!!
Момичета,някой има ли запушени канали на гърдите.Едната постоянно ми прави проблеми-като се напълни и ме боли и сякаш чуствам малка бучка.Но като се изцедя и минава newsm78
Честито на всички месечинки и дечица,които стават на 40 дни.Да са им сладки питките Heart Eyes

# 40
  • София
запис

# 41
http://picasaweb.google.bg/lunes76/UatvEL#

Момичета,някой има ли запушени канали на гърдите.Едната постоянно ми прави проблеми-като се напълни и ме боли и сякаш чуствам малка бучка.Но като се изцедя и минава newsm78
Lunes, и аз имам такъв проблем с едната гърда и ми минава след като кърмя малката. Мисля утре да питам педиатърката и ако ме информира нещо ще кажа. Преди ми беше казала горещи компреси за отпушване на каналите и мисля, че имат ефект.

# 42
Ама къде сте се покрили всички  newsm78

# 43
  • Sofia
 Днес ми е един доста натоварен ден.Когато сме всички у дома ми идва smile3514.Всеки иска нещо.А и за капак Дани днес за първи път си показа номератач има няма спал е 2 часа за деня.
Мерси за поздравленията и както си му е реда да почерпя за първия месец.

# 44
Привет и от нас!  kaffeetrmker_2 feeding

Днес голяма скука! Нищо или почти нищо не сте писали!  Thinking Crossing Arms

Да си кажа пак за кафето,  Coffee  че никакво влияние не оказва на бебо.  Mr. Green Вчера спа почти през целия ден и цялата нощ. Само за храна и памперс се будеше.  Hands Clap

Бубе,   202uu за  Wine Glass - послушах те.  Embarassed Снощи и чашка ликьор пийнах.  Embarassed Embarassed Алкохол не бях пила от март.  no

А, бе мамчета ваште мушмуроци по колко мл изцокват. Вчера се изцедих нарочно за да проверя малката колко яде.Изцедих 100 мл, но днес като и ги дадох тя изяде 70мл. Това малко ли е?

Ние както писах се храним само с кърма от шише(без вода, чай ...). Ако не броим количеството което връща или разливаме докато се храни изяжда около 100мл. на хранене около 6 хранения в денонощието. Случва се да яде и по 60 мл., но както каза Fairy, то и ние не ядем едно и също количество храна на всяко ядене.  Mr. Green Когато яде по-малко обикновено търси храна преди да са минали 4 часа.  ooooh! Ако е ял преди по-малко от 4 часа пак не изяжда 100мл.  Mr. Green

Лора, защо не предложиш допълнително кърма?  newsm78 Мисля че ще има същият ефект.   smile3524 Поне при нас имаше. Tired

Мишле, Мая, Диди - честито! Да ви слушат, хапват и спинкат малките бебоци!

За спането и нощното будене според мен номера е в колко часа ще заспи.  newsm78 Ние сме на следния режим: ако заспи преди 10:30 се буди 2-3 часа за храна;  #Cussing out  ако заспи 11:30 се буди 4-5;  Tired  ако заспи 12:30 се буди 6-7.  newsm44 Лошото е, че не мога да контролирам часа на заспиване.  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт